ToPser Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 (edited) Chiar misto a iesit...Spoilerul cu ce vrei sa-l schimbi ? Iti faci unu din fibra ? p.s. Cum se numeste spray-ul asta minune ??? Edited May 30, 2005 by ToPser Link to comment
SORAN Posted May 30, 2005 Share Posted May 30, 2005 (edited) Mai de data asta l-am facut cu vopsea adevarata de masina insa mai trebuia sa dau cu un lac si nu a avut ala care m-a ajutat sa vopsesc...sper sa nu se duca prea repede. Spray-ul ala se gaseste prin targ e vreo 200.000. Pe al meu scrie Racing dar sunt mai multe modele. Insa si pe ala trebuie dat un lac daca il dati pe o zona care o atingeti des gen manere etc... Pt . Maniaku: ) Poza e alaturi in avatar si se vede cat de cat nr. dupa aia am vazut si eu . Nu ideea era ca am mai trimis poza cuiva si o modificasem inainte sa o pun aici! Edited May 30, 2005 by SORAN Link to comment
KMLon Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 N-am marea cu sarea dar mi se par de mare bun simt. Eu personal mi le-as pune si azi dar sunt de pe 1 site italian si e cam greu sa pun mana pe ele. Referitor la cotiera, cred ca brusc junghiul ala din targ (pe care btw au vreut sa mi-l vanda si mie unii cu 400k) nu mai pare atat de dragutz (ceea ce nici nu e ca are niste bavuri de te ia naiba si sertarasele alea se deschid si se inchid de fiecare data altfel) Link to comment
Maniaku Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 Da' pozele alea cu volanul unde sunt ca "te-ai dat la fund" de cateva saptamani Link to comment
KMLon Posted June 6, 2005 Share Posted June 6, 2005 treaba, multa treaba. si a picat taman joia. uite sambata ce frumos a fost, dadea bine ceva pe langa Herastrau. ap foto e la un coleg la suceava si pana vine de-acolo cred ca nu mai ramane nimic din volan. oricum cu putin noroc, luna asta punem jante. Link to comment
sprite Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Proprietarul e un dealer local de sisteme audio auto de ultima generatie si elemente de tuning. Mi-a mai spus ca masinuta a fost si la SAB 2003 la un stand audio. Asa o fi... Mişto. Arată bine. Dar ce nu înţeleg: după atâta muncă, după ce a băgat o gălăgie de bani in toate briz-brizurile, şi-a mai luat şi jante şmechere, a lăsat-o încălţată tot cu Mooontaaane? Link to comment
ToPser Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 (edited) Fara proiectoare si emblema Edited June 14, 2005 by ToPser Link to comment
NFS Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Mult mai bine! Daca ai schimba si stergatoarele alea albastre... :"> ) Link to comment
SORAN Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 DA arata bine sincer emblema aia poate nu trebuia aplicata in spate. Masinile modificate rar mai au marca pe ele! Si inca ceva pune si tu macar un tips din ala cromat la evacuare...e de mare efect si nu e scump! Link to comment
sonyk Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 cum se scoate emblema la matiz? Link to comment
ToPser Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Si inca ceva pune si tu macar un tips din ala cromat la evacuare...e de mare efect si nu e scump! <{POST_SNAPBACK}> Pai doar ce am schimbat toba mi-am pus cu teava de 50 mm...o sa pun ...am avut la toba veche si acuma nu mai intra ... @ NFS ...de stergatoare chiar nu am avut timp ) Link to comment
steph Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 stergatoare jos ... bandouri laterale si abtibildu acela micut jos la fel si cu ornamentele alea nichelate de pe bara spate si emblema ... si va fi un boboc de masina Link to comment
SORAN Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 (edited) Pai omule daca tot ai teava de 50 da-i doua afturi de sudura la ornament nu il mai baga cum era inainte. Apropo eu am renuntat la varianta de esapament de 50 ca apar gaze stationare. A fost studiata treaba si am vorbit personal si cu cineva de la fabrica Borla. 42 diametru interior maxim. Bine si la tine banuiesc ca 50 e diametru exterior cu carnea maxim 2 asta inseamna ca defapt ai vreo 46... oricum daca e de 50 teava arata mai bine decat ce era inainte, eu credeam ca e teava normala de tico si aia chiar e minuscula! Apropo pe spate ai cumva cauciucuri cu talonu de 80 din alea de Damas clasa T? Edited June 14, 2005 by SORAN Link to comment
hellcat Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 Mişto. Arată bine. Dar ce nu înţeleg: după atâta muncă, după ce a băgat o gălăgie de bani in toate briz-brizurile, şi-a mai luat şi jante şmechere, a lăsat-o încălţată tot cu Mooontaaane? Mda, lucrul asta l-am remarcat si eu din prima. Stii tu cum e, omul si-a pus o multime de briz-brizuri cu un vadit interes comercial si publicitar. Daca ar fi fost si comerciant de pneuri, altele decat montane, poate ca-si punea si niste cauciucuri mai rasarite. Link to comment
pesteimputit Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 (edited) am o singura intrebare.. de unde ai luat pragurile? si inca o chestie... nu mai poti sacrifica inca maxim un milion pentru un ornament borla de inox? Edited June 14, 2005 by pesteimputit Link to comment
Leutzu Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Si eu sunt de parere ca ar trebuii sa dai jos ornamentele alea "cromate de dacie" chiar arata aiurea, mai bine iti pui d-alea de tico normale si gata. Link to comment
ToPser Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 am o singura intrebare..de unde ai luat pragurile? si inca o chestie... nu mai poti sacrifica inca maxim un milion pentru un ornament borla de inox? <{POST_SNAPBACK}> Pragurile sunt universale . Le-am facut eu sa vina pe tico Ornament la toba mi-am luat dar nu am avut timp sa-l pun . Ornamentele or sa fie date jos. Link to comment
pesteimputit Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 pai ce sa il pui.. io il am sudat... Link to comment
ToPser Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Ce parere aveti ? Scuzati calitatea pozelor da` n-am avut la mine decat telu. Link to comment
pesteimputit Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 (edited) unde ai facut priza ca am si eu nevoie de una... e aparenta sau chiar tragi aer pe acolo? nu de alta dar filtrul meu conic e chiar acolo Edited June 19, 2005 by pesteimputit Link to comment
ToPser Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 unde ai facut priza ca am si eu nevoie de una...e aparenta sau chiar tragi aer pe acolo? <{POST_SNAPBACK}> Nu trag aer ptr ca nu am deocamdata filtru sport ..o sa vina si ala. Priza e cumparata de pe internet Site-ul ti-l dau pe pm ca nu nu vreau sa fac reclama Link to comment
pesteimputit Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 pai pm me odata vine vopsit? Link to comment
pesteimputit Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 (edited) pozele cu al meu: dupa cum urmeaza EXTERIOR: fata lateral spate INTERIOR: SUNET: Head unit : sony f5550 Rear Speakers: Front speakers: Statie + Powercap: Subwoofer: MOTOR & EVACUARE: Urmatoarele modificari: discuri frana + placute ferodo+ saboti ferodo + lichid ferodo intarire amortizoare spate priza de aer in capota Edited June 19, 2005 by pesteimputit Link to comment
andreib Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 @Peste: Mi se pare mie sau e ceva in neegula cu autocolantul ala wooclub? . In rest felicitari, imi imaginez ca se aude super in masinuta . Link to comment
Recommended Posts