andreib Posted July 17, 2005 Share Posted July 17, 2005 Intradevar, frumos...(ase) picoare are domnisoara Link to comment
Razor Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 Momentan Maty meu este in starea urmatoare: Link to comment
steph Posted July 20, 2005 Share Posted July 20, 2005 spune-mi te rog cat costa aripioarele plssssss Link to comment
Razor Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 spune-mi te rog cat costa aripioarele plssssss <{POST_SNAPBACK}> 60 RON(aripioare) + 20 RON(Spray+Smirghel) + Muuuuuuuuuuuuult timp de migalit, pentru ca erau destul de slabut prelucrate + 20 RON (Cleste de Nituri + Nituri) Daca esti/ai drum din/prin Timisoara pot sa-ti imprumut clestele. "> Link to comment
SORAN Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Am eu o pereche de aripioare pe care le dau mai ieftin. Detalii pe PM daca vreti! Link to comment
djuac Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 hai ca am incercat si eu ceva cu al meu tico...astept sugestii si reclamatii... Link to comment
ToPser Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 Sugestie: deslipeste V6 si V3 (ca nu e nimic din astea) pleoapele sa colantul de pe faruri (nu se vede prea bine) sunt prea mari chiar exagerat!!! No offence! "> Link to comment
steph Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 nu vreaus a fiu rau ... da v6 si v3 nu dau bine. mai ales v6 in bot. aia ar fi fun de pus pe luneta. nos iar nu da bine. pleoapele la fel jos si prelungirea tot in culoarea spoilerului. Link to comment
djuac Posted August 1, 2005 Share Posted August 1, 2005 ok...mc de sugestii...o sa ma mai gandesc...ma bucur totusi ca am captat atentia cuiva.. Link to comment
sprite Posted August 2, 2005 Share Posted August 2, 2005 Motorul de Tico are trei cilindri în linie, (probabil) cu injecţie. Adică L3i. De unde V3i? Link to comment
Maniaku Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 (edited) Asta e gandacul meu, ce parere aveti?? Edited August 4, 2005 by Maniaku Link to comment
ToPser Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 misto...ar sta mai bine daca i-ai vopsi barile Link to comment
emi2009 Posted August 4, 2005 Author Share Posted August 4, 2005 Hm, pedale ca ale mele Link to comment
Maniaku Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 misto...ar sta mai bine daca i-ai vopsi barile <{POST_SNAPBACK}> da si eu cred ca i-ar sta mai bine cu barele vopsite dar vor trece printr-o schimbare de forma in curand asa ca poate dupa aceea Link to comment
Razor Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 De unde si cu cat ti-ai luat sita pentru radiator? Este prinsa in nituri? Link to comment
Maniaku Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 sita pt. radiator este facuta de mine din plasa si este prinsa in silicon pt. ai permite sa lucreze la viteze mari si sa nu cedeze. Cand o atingi pare fixa dar la viteze foarte mari aceasta lucreaza putin, iar daca as fi prins-o in nituri ar fi cedat plasa in jurul lor Link to comment
ticodriver Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Am vazut ceva site d-astea prin Vitan, dar nu stiu pretul. Stie cineva? Link to comment
Caucazianu' Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Am luat eu - 250.000 rol , dim. aproximative: 100/40 cm. Link to comment
th3_grimreaper Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 am gasit si eu poze cu tico prin calculator, am mai multe si cu matizuri, cielo etc... Link to comment
CMC Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Hi all! Acesta este primu' meu post pe forum si tre' sa spun: great forum u guys! ma bucur ca sunteti uniti. That's the most important thing (nu ca alte forumuri ) Anyway this is my Maty; spre sa va placa! La motor stock,la audio (eu am incercat sa am si ceva porbagaj ): *** Headunit Sony CD-Player 4x45W *** Boxe fata : 2x Blaupunk TX 320.1 50W - 3 way (diam 20 cm) titanium coating *** Boxe spate: 2x Pioneer TSA6987 - 80W 2x MacAudio MLM 2625 (220W parca scrie p ele -eu zic 150W)+ ampu' Magnat Classic Sorry pt calitatea proasta a unor poze! A fost frig afara Link to comment
Maniaku Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Da' ti-a tremurat mana rau, nu gluma!!! Bine ai venit printre noi Cam multe luminite nu crezi???? Apropo de unde esti?? Ca vad ca la astia noi le e greu s completeze tot profilul Link to comment
CMC Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Da' ti-a tremurat mana rau, nu gluma!!!Bine ai venit printre noi Cam multe luminite nu crezi???? Apropo de unde esti?? Ca vad ca la astia noi le e greu s completeze tot profilul <{POST_SNAPBACK}> thx man! noo ,sunt constient de asta da eu in timpu vacantzei o sa fiu in Slatina restu anului prin Buc deci ar fii trebuit sa trec buc/sl! "> Link to comment
SORAN Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Te-ai stricat la faza cu Sony-u ala verde care oricum nu prea se potriveste cu mac audio...fa si tu o poza mai clara la bord sa vada si ochiu nostru ce ai facut pe acolo! Link to comment
CMC Posted August 10, 2005 Share Posted August 10, 2005 Te-ai stricat la faza cu Sony-u ala verde care oricum nu prea se potriveste cu mac audio...fa si tu o poza mai clara la bord sa vada si ochiu nostru ce ai facut pe acolo! <{POST_SNAPBACK}> ya m8 I know, da atunci cand l'am luat mai era doar unu cu display rosu/negru (in banii p care ii aveam) si cu mai putine functii (Oricum a zis unu ca daca vreau sa le schimb ma ajuta el, da am zis ca nu are rost sa iau chinezarii din acelea de leduri (am avut la mobil odata) si sa le dau jos pe cele originale de sony,parerea mea!) I'll get back cu nishte poze mai de doamne ajuta ca astea nush d c au iesit asa! PS care ma poate ajuta si pe mine cu o fusta din acea de astra ii voi fii etern recunoscator, caci in craiova (in romanesti nu gasesc! ) Link to comment
Recommended Posts