VAXXi Posted September 21, 2004 Share Posted September 21, 2004 Să dai lumea la o parte de pe banda a 2-a, când faza lungă nu-i face să se simtă Link to comment
danielson Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Nu stiu la ce te uiti, sau nu sti la ce sa te uiti! Masina are interiorul luminat albastru, in manere la usi lumini albastre, lumina de bord este altfel decat cea originala, sistem de sunet cu 8difuzoare+subwoofer, masca fata cu spoiler unit cu chit si vopsit, faruri de ceata montate in design masca, esapament fara site, volanta usurata, stroboscop faruri...sa mai continui?Eu zic k sunt cateva modificari si o sa mai fie! In poza aia nu pozi sa l-e vezi p toate si e si un pic veche.Intre timp au mai apparut altele! Pune si tu poze de la tine din interior la sectziunea de "TUNING INTERIOR", macar sa fim doi cu "flama" pusa pe tuning interior in adevaratul sens de tuning. Ca o paranteza, sectiunea TUNING a inceput sa fie varza, am mai semnalat problema si la "Probleme Forum" insa se pare ca FLEX, NFS si Lucian M au uitat sa se mai ocupe de sectziunea asta. Grupatzi informatia !!! "Masini pictate" + "Poze tunning Daewoo" "TUning Interior" + "Inlocuire cap schimbator" + "Poze tunning Daewoo"+"unde gasesc covoraşe metalice pt matiz" "TUROMETRU!!! pentru Tico si Matiz" + "turometru electronic (digital) tico/matiz" + "Am un jaf de turometru" "Lampa portbagaj" + "LUMINI ALBASTRE BORD II" + "Becuri H4 Philips Vision Plus pe Tico/Matiz" + "Bec scrumiera la Matiz "+ Proiectoare wesem" "Tuning Motor" + "Mai mult de 52hp!!" + "Filtre de aer sport" + " Filtru aer pentru instalatia de ventilare la Matiz E"+""blana" capota" + "GPL pe Tico si/sau Matiz?" + "Sistem de evacuare inox pentru Matiz" +"tico: cu toba intermediara sau nu?" + "Motor de 1l pe Matiz?" "Duze stropitoare de TICO montate pe MATIZ" + "Duze spalare faruri -Matiz" + "stergator hayon Tico/Matiz" Link to comment
NFS Posted September 22, 2004 Share Posted September 22, 2004 Danielson... super, multumesc frumos de ajutor! Pe bune! Am retinut problema o sa incerc sa vad ce pot sa fac, cind imi va permite nitel timpul. Problema e ca nu se pot grupa topicurile sa stea unul linga altul (am mai pus si eu problema asta si asa mi s-a zis). Se pot eventual concatena (uni) toate cele care intra intr-o anumita categorie evidentiata de tine. Da' nu prea cred ca e bine, de afara o sa arate mai bine, dar inauntru o sa fie chiar varza, parerea mea. Mai e o varianta, sa fac cam cum am facut cu Reviziile pt Matiz... un fel de centralizator. Cu prima ocazie. Link to comment
SORAN Posted September 23, 2004 Share Posted September 23, 2004 Da de aceeasi parere sunt si eu! Cu grupatu! Pai sunt poze la bord albastru II Link to comment
SORAN Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Iata o poza mai recenta cu masina! O sa pun poze si din interior cat de curand! Link to comment
ToPser Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 ia uite ce poze am gasit pe net! Daca vrei cu adevarat se poate! A se observa ca are numar de cluj! :-D Link to comment
ToPser Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 N-am putut sa ma duc fara sa o postez si pe asta! Cred ca este cel mai deosebit tuning interior la Tico facut vreodata! P.S. Si interiorul lui Soran este f.frumos Link to comment
john Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 misto...dar stergatoarele mi se par penale :speriat: parca arata cam naspa si prizele alea de aer de pe capotainteriorul e ok. stie cineva unde as putea sa imbrac volanul in piele (si eventual chestia aia de la schimbator). ? am eu pielea. Link to comment
Satori Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Adunate de pe net. Nu par "masluite" si arata bine. Link to comment
SORAN Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Nu stiu cum se descurca cu rotile alea mai mari.Eu am avut o perioada unele mai late si cu talon mai mic si scadea drastic demaraju...asa k prefer dimensiunile originale.Cred k tico ala e adus direct din Korea.Are ceas in bord si consola e continuata cu suportul ala.P aici nu prea am vazut asa ceva! Link to comment
Leutzu Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Ceas d-ala cred ca se gaseste si in comert, iar consola aia centrala este pusa (daca te uiti mai atent in partea dreapta se vede Link to comment
tico_RS Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 e o poza mishto pe care am postat-o la tuning exterior. e f mishto si poate servi drept model pt spoilerele de tuning. daewoo tico evoII Link to comment
SORAN Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 ATENTIE mi-am pus ceva tare de tot pe sub masina In curand o sa vedeti poze! Link to comment
ToPser Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Krd ca tzi-ai pus neoane! Sau NOS! Niste poze ceva??? Link to comment
SORAN Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Da ai avut dreptate. Iata si poze! Link to comment
Instinkt Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 Preturi, ceva ? Sunt greu de montat ? Stii ca ma intereseaza si pe mine... Link to comment
SORAN Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 MONTAJ: se pun doua suruburi ascunse sub numar, intalatia vine cu sistemul ei de prindere riguros proiectat, totul este aigurat de piulite care nu se defac la vibratii.Operatiunea de montare dureaza ~15min. Preturi si detalii gasiti pe BURSA la "LUMINA SUB MASINA" Link to comment
ToPser Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 sorine da... numai in spate ti-ai pus??? si un sfat : ar trebui sa-ti vopsesti barile Link to comment
Mariusica Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Sper ca nu au fost postate deja pe site urmatoarele poze. Enjoy... www.pisteros.com tipu` e cel mai cretin... :leghump: Link to comment
SORAN Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Bara nu o sa o vopesc decat in negru mat eventual. Arata nasol k n-am spalat-o...si nu sunt poze de catalog.O sa apara si acelea in curand! Link to comment
NFS Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Ce v-o place frate la luminile alea de pe sub masina? E bun daca lucreaza unu in canal... parchezi masina deasupra sa-l ajuti si pe el, ca oameni suntem! Link to comment
zalmoxis Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Bai Sergiu deci n-o sa se lase de astea decat la o varsta, ce puii mei parca nu sti cum e!?!? )))))...Deci treb' sa mai treaca ani peste noi ca sa ne dam seama cum e cu kitch- ul !....Da' sti ce mai pana la uirma una din aia alba mi-as pune si eu in oglizi ba nu albastra pe semnalizare !.. ))Te dam te dam!...e bune ia zi-mi coane cam cat m-ar costa !?!? Link to comment
SORAN Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Dak ar fi intradevar kitch cum zici firma STREETGLOW nu ar mai exista si nu ar mai fi super cunoscuta. Asa au zis unii ca o sa ma potolesc la o varsta cu boxele-imi construiam boxe si ziceau: Lasa ca-ti trece, e varsta... acum ma ocup de inchirieri la nunti, sonorizari petreceri...sa inteleg ca trebuie sa mai astept sa-mi treaca.Nu cred ca o sa e intample!La fel si cu masina. Link to comment
Recommended Posts