steph Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 si tu te simti bine in sorcova aia ? Link to comment
pesteimputit Posted December 4, 2005 Share Posted December 4, 2005 ba da rai sunteti... lasati omul in pace... in alta ordine de idei.. pune draq pedalele alea cum trebuie si fa o excursie la borla si sudeaza un ornament aclumea acolo Link to comment
dirman Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 ce zici de asta ? Salut, de unde fac si eu rost de turometru pt. marele meu mic gigant? Ajuta-ma te rog mersi Link to comment
florinbad Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 (edited) Baga un oki aici (postul 186): http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...opic=70&st=180# Edited December 16, 2005 by florinbad Link to comment
mad_hindu Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 pentru posesorii de matiz, o sursa de inspiratie, sper ca inedita: http://www.matiz.lol.pl/foto/ >- Link to comment
Maniaku Posted December 17, 2005 Share Posted December 17, 2005 daca ai fi fost mai atent si "rasfoiai" un pic vedeai ca acest site a mai fost pus pe aici de vreo 10 ori ca dreacu nu suntem idioti si stim si noi sa folosim google!!!! Doooo Link to comment
mike.omega Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 (edited) Am tot vazut masina prin oras si mi-a atras atentia prin culoarea ei Voi ce credeti?! Edited December 23, 2005 by mike.omega Link to comment
NFS Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 Urmareste-l si arde-i un autocolant, sa-l inveti minte! Link to comment
alx Posted December 23, 2005 Share Posted December 23, 2005 E o firma de vopseluri care iti facea masina cameleon... Probabil tipul si-a vopsit-o la aia. Mai sunt o tona de cielouri cu culori ciudate in buc: galben fosforescent, roz, mov, cameleon, etc Link to comment
Ghengy Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 ala vrea sa intre pe HASDEU` Link to comment
SORAN Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Ca idee la poza cu Cielo atasata de mike ar trebui sa se uite oamenii de isi inegresc stopurile...sa isi faca o idee cat de bine se vad ziua! Link to comment
Predator007 Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 (edited) Tico Jeep. Fain? Sau astea. Edited January 19, 2006 by Predator007 Link to comment
adostar Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Fain tico! ...am vazut un tico cu bullbar prin GL. o sa-i fac o poza. Link to comment
Tommy Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 'NFS' : Urmareste-l si arde-i un autocolant, sa-l inveti minte! arde-i doua, unul pentru folie, si unul pentru stopurile innegurate si-o adresa la militia constanta Link to comment
remix Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Parerea mea e ca sunt cam mutilate masinile alea. La cel cu bullbar sunt convins ca se indoaie toata masina daca loveste ceva. Cel maro are o grila aplicata pe capota in cel mai kitsch/barbar mod cu putinta. Aplicatiunile alea in jurul manerelor nu mi se par deloc reusite dar nu pot spune ca ma deranjeaza atat de mult cat grila aia trantita pe capota sau bullbarul imens de la masina de mai sus. Cat despre ultima masinuta, avion. Cred ca mai potrivite erau pozele pentru sectiunea Kitsch decat la tuning. Parere mea. Link to comment
SORAN Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 La Jeep Tico ai mai mult loc in portbagaj ca nu mai e roata . Ultima e un pic kitch dar parca e o masinuta din desene animate ) Link to comment
remix Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Ai mare dreptate, la aspectul asta nu m-am gandit. Si cu a doua remarca esti pe drumul cel bun. Asteptam poze cu ce faci tu acolo in garaj... Link to comment
darem Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 "Am tot vazut masina prin oras si mi-a atras atentia prin culoarea ei ...." Salutare! masina respectiva este din cernavoda si a apartinut unui mecanic de la Service-ul Daewoo de la intrare in Cernavoda... ii dadea rau de tot in goarna dar o si intretinea... mergeam eu pe A2 cu 140 si el zburat pe langa mine..!!! ...dar nu l-am intrebat niciodata unde a vopsit-o! Link to comment
dreaQ Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Care masini ca astea nu-s din romania... Link to comment
ToPser Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 eu cred ca i-a raspuns lui mike.omega ..cu cielo-ul ala albastru >>> Link to comment
adrian_r5 Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 "La Jeep Tico ai mai mult loc in portbagaj ca nu mai e roata" de acord, dar cum se deschide hayonul (nu se impiedica in noul suport pt. roata ? ... e rabatabil suportul asta ?) Link to comment
ToPser Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 suportul de roata se lasa in jos ! ca la kia ! Link to comment
andreib Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Mie imi place cum arata ticozaurul cu bullbar, e f simpatic. Un mic monstrulet. Link to comment
dreaQ Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Si mie. E haios, chiar daca nu-i prea foloseste din punct de vedere al sigurantei. Poate sa protejezi farurile, stopurile si spoilerele...bun si asa...oricum interesanta adaptare...restul masinutelor puteau fi puse si la alt theard... Link to comment
Recommended Posts