Jump to content

Poze tuning Daewoo

Recommended Posts

• 2 weeks later...

E o firma de vopseluri care iti facea masina cameleon... Probabil tipul si-a vopsit-o la aia. Mai sunt o tona de cielouri cu culori ciudate in buc: galben fosforescent, roz, mov, cameleon, etc

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Parerea mea e ca sunt cam mutilate masinile alea.

La cel cu bullbar sunt convins ca se indoaie toata masina daca loveste ceva. Cel maro are o grila aplicata pe capota in cel mai kitsch/barbar mod cu putinta. Aplicatiunile alea in jurul manerelor nu mi se par deloc reusite dar nu pot spune ca ma deranjeaza atat de mult cat grila aia trantita pe capota sau bullbarul imens de la masina de mai sus.

Cat despre ultima masinuta, avion. Cred ca mai potrivite erau pozele pentru sectiunea Kitsch decat la tuning. Parere mea.

"Am tot vazut masina prin oras si mi-a atras atentia prin culoarea ei ...."

Salutare! masina respectiva este din cernavoda si a apartinut unui mecanic de la Service-ul Daewoo de la intrare in Cernavoda... ii dadea rau de tot in goarna dar o si intretinea... mergeam eu pe A2 cu 140 si el zburat pe langa mine..!!!

...dar nu l-am intrebat niciodata unde a vopsit-o!

Si mie. E haios, chiar daca nu-i prea foloseste din punct de vedere al sigurantei. Poate sa protejezi farurile, stopurile si spoilerele...bun si asa...oricum interesanta adaptare...restul masinutelor puteau fi puse si la alt theard... :->