Jump to content

Poze tuning Daewoo

Recommended Posts

Ma da ce tari sunt polonejii astia. E haioasa chiar si cu scarita aia acolo. Un gipan im miniatura. Pasionati nu gluma baietii aia, merita toata admiratia. Pe alta masina ar bate spre kitch dar fiind pe tico nu-mi vine sa zic decat ca e frumos... :D

Nu, doar denota prost gust.

In alta ordine de idei, ce manie au polonezii astia sa-si scoata marca de pe masina! Mai era unu care a pus niste poze pe la noi... si tot asa se mandrea ca i-a scos insemnele de marca!

Io n-am stiut cum sa-mi fac rost mai repede de scrisul ala cu Matiz... la vremea aia, la modelul E si ala lipsea!

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Ma poate cineva ajuta cu o scanare de la cadran tico?sau niste cote. Pentru ca nu mai am toate cotele.Stiu ca mai sunt niste gaurele pentru surubele, pentru reseter.Nu reusesc sa scot acul de la kilometraj ca sa-l pun in scanner.

Aceeasi rugaminte as avea si eu...daca ma poate ajuta cineva cu o schema asemanatoare dar pentru Matiz. Cei ce ma pot ajuta sunt rugati sa-mi trimita la adresa :alexander_all4rap@yahoo.com Multumesc

• 4 months later...
Ce v-o place frate la luminile alea de pe sub masina?

E bun daca lucreaza unu in canal... parchezi masina deasupra sa-l ajuti si pe el, ca oameni suntem! :lol:

GUSTURILE NU SE DISCUTA SINCER POATE SI TIE ITI PLACE CEVA CARE NOUA NU NE PLACE ( NU CA EU MA OMOR DUPA LUMINI PE SUB MASINA) MAI BINE ITI BAGI O BOXA SAU MAI BINE ITI CUMPERI NISTE CASETE :banana: =)) CU BANII DE PE LUMINA CE TI TREBUIE MAI LUMINA SUB MASINA CHIAR ESTE LEGAL??

poze cu 2 tico de la DBdrag oradea.Ticoul gri din poze avea un wall cu 2 hertzuri si cu 2 baterii suplimentare in portbagaj si a scos peste 140Db.

CE NAIBA NU SE RIDICA DE BOT TICOLINO ALA CU ATATA DIFUZARAIE IN SPATE CHIAR DACA PUNEM BOXELE AFARA NU SE AUDE MAI TARE ?? :drinkers:

edit Aztec:

Incearca sa nu mai ti CAPS LOCK-ul apasat cand postezi un mesaj, pt ca asta inseamna ca tipi, plus ca il face mai greu citibil.. plus ca este bine sa mai arunci un ochi la cat de corect este scris inainte te a apasa "trimite"

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

salut.sint nou...dupa cum ati observat.am si eu un "mic gigant".am bagat si eu cateceva p el...nici prea-prea...nici foarte-foarte... am cumparat muuuuult material-plush...cum as putea sa tapisez interiorul?ma refer la plafon(pe ala se aplik mai greu)si portiere,restu'merge.la inceputul lui ian'07,tre sa skimb stopurile-albe.ceva...tip lexus pt faruri?vresu sa skimb olanul,dar nu ma pricep...cum stiu care se potriveste?ce fac?"ma duc cu volanul in mana?"stie cineva?!

Recomand citirea aprofundata a Regulamentului.

post-2911-1164919842_thumb.jpg

Edited by Mircea
  • 4 weeks later...