dreaQ Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Ma da ce tari sunt polonejii astia. E haioasa chiar si cu scarita aia acolo. Un gipan im miniatura. Pasionati nu gluma baietii aia, merita toata admiratia. Pe alta masina ar bate spre kitch dar fiind pe tico nu-mi vine sa zic decat ca e frumos... Link to comment
adostar Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 nu prea se potrivesc culorile ...acum sa fim seriosi. arata a kitch Link to comment
NFS Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Nu, doar denota prost gust. In alta ordine de idei, ce manie au polonezii astia sa-si scoata marca de pe masina! Mai era unu care a pus niste poze pe la noi... si tot asa se mandrea ca i-a scos insemnele de marca! Io n-am stiut cum sa-mi fac rost mai repede de scrisul ala cu Matiz... la vremea aia, la modelul E si ala lipsea! Link to comment
pesteimputit Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 hmmm.. o idee buna cu roata aia de rezerva in spinare asa as putea sa am si eu rezerva la mine... Link to comment
Satori Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Pana la prima parcare nepazita! Link to comment
MCojo Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 o idee buna cu roata aia de rezerva in spinare Pai parca masina ta era dezmembrata, gata de vanzare...da poti sa atragi cumparatori daca ii pui roata acolo... Link to comment
Tommy Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Matiji Made in Rusia. Superbi. Link to comment
Leutzu Posted February 18, 2006 Share Posted February 18, 2006 Dap, asta este Matiz2, in grecia era plin de ei. Link to comment
pankrator Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 poze cu 2 tico de la DBdrag oradea.Ticoul gri din poze avea un wall cu 2 hertzuri si cu 2 baterii suplimentare in portbagaj si a scos peste 140Db. Link to comment
th3_grimreaper Posted February 26, 2006 Share Posted February 26, 2006 mi-ati stricat degeaba topicul pentru tico, aici vad ca se pun mai mult poze cu matiz sau cu kitch-uri...nu-i frumos Link to comment
MariusZMC Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 (edited) Poze Matiz si Tico... Edited February 27, 2006 by MariusZMC Link to comment
dreaQ Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Au mai fost puse si culmea tot in threadul asta.. Link to comment
ToPser Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 Cel grena de CJ nu mai exista din pacate ! Link to comment
AAdorjan Posted February 27, 2006 Share Posted February 27, 2006 (edited) Stiu l-am vazut odata cand era preparat! Arata bestial, doar cu eleronul nu sunt impacat in rest ii ok. Edited February 27, 2006 by AAdorjan Link to comment
all4rap Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Ma poate cineva ajuta cu o scanare de la cadran tico?sau niste cote. Pentru ca nu mai am toate cotele.Stiu ca mai sunt niste gaurele pentru surubele, pentru reseter.Nu reusesc sa scot acul de la kilometraj ca sa-l pun in scanner. Aceeasi rugaminte as avea si eu...daca ma poate ajuta cineva cu o schema asemanatoare dar pentru Matiz. Cei ce ma pot ajuta sunt rugati sa-mi trimita la adresa :alexander_all4rap@yahoo.com Multumesc Link to comment
F@shionXin Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Ce v-o place frate la luminile alea de pe sub masina? E bun daca lucreaza unu in canal... parchezi masina deasupra sa-l ajuti si pe el, ca oameni suntem! GUSTURILE NU SE DISCUTA SINCER POATE SI TIE ITI PLACE CEVA CARE NOUA NU NE PLACE ( NU CA EU MA OMOR DUPA LUMINI PE SUB MASINA) MAI BINE ITI BAGI O BOXA SAU MAI BINE ITI CUMPERI NISTE CASETE CU BANII DE PE LUMINA CE TI TREBUIE MAI LUMINA SUB MASINA CHIAR ESTE LEGAL?? poze cu 2 tico de la DBdrag oradea.Ticoul gri din poze avea un wall cu 2 hertzuri si cu 2 baterii suplimentare in portbagaj si a scos peste 140Db. CE NAIBA NU SE RIDICA DE BOT TICOLINO ALA CU ATATA DIFUZARAIE IN SPATE CHIAR DACA PUNEM BOXELE AFARA NU SE AUDE MAI TARE ?? edit Aztec: Incearca sa nu mai ti CAPS LOCK-ul apasat cand postezi un mesaj, pt ca asta inseamna ca tipi, plus ca il face mai greu citibil.. plus ca este bine sa mai arunci un ochi la cat de corect este scris inainte te a apasa "trimite" Link to comment
dreaQ Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Ma doare urechiliii nu ma tipa... PS: Nu-mi place pruteanu dar... )"> Link to comment
ToPser Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Nu am mai pus demult poze pe aici asa ca , iata ... mai am o gramda de poze , dar ptr azi sunt deajuns , va puteti da seama din poze care este tico 4x4 si cel cabrio Link to comment
Senna Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Tico autohton cu roata de rezerva prinsa de hayon, cum am mai vazut la polonezi. Link to comment
cosminscrie Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 (edited) salut.sint nou...dupa cum ati observat.am si eu un "mic gigant".am bagat si eu cateceva p el...nici prea-prea...nici foarte-foarte... am cumparat muuuuult material-plush...cum as putea sa tapisez interiorul?ma refer la plafon(pe ala se aplik mai greu)si portiere,restu'merge.la inceputul lui ian'07,tre sa skimb stopurile-albe.ceva...tip lexus pt faruri?vresu sa skimb olanul,dar nu ma pricep...cum stiu care se potriveste?ce fac?"ma duc cu volanul in mana?"stie cineva?! Recomand citirea aprofundata a Regulamentului. Edited December 2, 2006 by Mircea Link to comment
marius.nita Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 @ToPser: cum ti-ai dat seama ca tico ala e 4x4? Link to comment
tico_RS Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 E cumva sectiunea kitsch tuning ? Link to comment
Recommended Posts