ToPser Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Daca mai prinzi masinuta asta prin oras ,te rog fa-i o poza cu capota ridicata sa vad si eu cum a facut cu priza aia de aer ,daca e veritabila sau e pusa asa la misto ,ca daca e asa o trecem la kitch ! Cred ca a fost adusa ,pt ca vad ornamentele alea pe aripi si pe usa din fata ,dar nu au continuitate !(ori a fost lovita si revopsita in Ro ) si mai vad stopurile si gemuri electrice ,nefiind membru Daewooclub. am tras concluzia ca afost adusa ! Treaba cu priza de aer chiar ma intereseaza ,pt. ca imi bat si eu capul cu asa ceva ! A mai fost o masina pe aici cu asa ceva dar nu am reusit sa vad mai departe de exterior ! Link to comment
adostar Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Ok. Daca il prind prin oras incerc sa intru in vorba cu omul. Link to comment
tico_RS Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Idei bune executate prost... Link to comment
breakman Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Adostar tipul cu tico albastru lucreaza la ena in Galati!!! Mai are si o nubira 2!!!Multe accesorii sunt aduse din korea si restul de el in mare parte! Link to comment
adostar Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Atunci sa-l facem membru daewooclub Link to comment
adostar Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 (edited) Capota imbracata in piele cred !? Edited January 13, 2007 by adostar Link to comment
ToPser Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 cred ca imitatie , din aia cum au maxi-taxiurile.. Link to comment
tico_RS Posted January 13, 2007 Share Posted January 13, 2007 Eu cred ca Deawoo pregateste o noua versiune de Matiz, iar alea sunt poze spion Link to comment
GaGauTa Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Cred ca acel eleron mai degraba " il ridica la cer " > decat sa-i ofere ceva apasare aerodinamica. Dar poti sa te...impotrivesti gusturilor omului... ?! Important este sa-i placa lui, si restul nu mai conteaza. )"> Link to comment
Tommy Posted January 14, 2007 Share Posted January 14, 2007 Rolul eleronului oricum este peste valoare vitezei maxime a matizului, asa ca inafara de strapezeala la ochi.. nu face mare rau Link to comment
roberth Posted March 12, 2007 Share Posted March 12, 2007 Bine zis... strepezeala... e penibil! Link to comment
Catalint Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Am gasit poza asta pe un site polonez .. si multe alte poze!! VREAU SI EU CE ARE ASTA!! pai ce vrei sa iti aratam..am aratat fiecare masinile noastre.. singura masina care are ceva facut le ext e a lui pepinno dar el nu a vrut sau nu a a avut timp sa o posteze aici... despre care masina spui ca nu a venit la intalnire??? ONTOPIC: sa pun pozele cu ce am mai facut prin masina (statia 2) Ar cam trebuii sa le aranjezi cumva.. sau sa le schimbi aspectul ca pare deranjat ce ai pe acolo .. cu suruburile alea mari in spate... hmmmm!!! in rest OK... Link to comment
Tommy Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Saracu tico, i-a cantat prohodu de multe peste ) E bun ca ai scris la pomenirea de un an jumate Link to comment
guru Posted March 14, 2007 Share Posted March 14, 2007 Sa-i fie tarana usoara, regretatului Tico! Link to comment
andytza Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 A se posta numai poze cu masini(daewoo) tunate la noi shi in alte parti... asa ca START asta am inteles ca e tunata la noi si mai urmeaza Link to comment
Tommy Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Fioros tare.. a reusit sa-i faca un rat de porc. Link to comment
dariuslexa Posted April 29, 2007 Share Posted April 29, 2007 ala cu aspectde twingo nu e ticoe suzuki alto works... mai bine spus e varianta sport a suzuki-ului dupa care a fost facut tico... si avea performante bune masinuta aia... cautati cu google mai multe amanunte sal all,scuze dar ala era chiar tico tunat ,suzuki alto e fara geamurile latelae mici pe spate. Link to comment
Leone Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 poze cu 2 tico de la DBdrag oradea.Ticoul gri din poze avea un wall cu 2 hertzuri si cu 2 baterii suplimentare in portbagaj si a scos peste 140Db. Intre timp, omul proprietar de ticozaur a mai facut unele adaugiri. Detalii aici. "> Link to comment
EM!L Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Foarte reusita masinuta asta! Si ce mi se pare cel mai interesant e ca omul nu a lucrat tipic, adica doar la aspect, interior/sound sau motor! Le-a adus pe toate la un super-nivel! Link to comment
dvd Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Ce ziceti oameni buni...mie unul...mi se pare de departe cel mai frumos maty pe care l-am vazut..Voi ce parere aveti? Link to comment
ToPser Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Acum depinde de gusturi ,insa eleronul ala nu prea l-a potrivit,creeaza portanta asa cum este montat,poze cu fata nu ai ? Link to comment
Recommended Posts