Jump to content

Poze tuning Daewoo

Recommended Posts

• 10 months later...
  • 2 weeks later...
  On 11/15/2008 at 9:08 AM, TZN 85 BUB said:

salutti. pun si eu 2 poze cu matizu meu. urmeaza niste folie... si jantele negre. jantele sunt marimea deja standard pentru mati 15" cu gume de 195/45. in rest sanatate la toata lumea.

Salut ! Daca nu ma insel ti-am vazut masina sipe DeviantArt , dar aveai o buza la Spoilerul fata ...

• 4 months later...
  On 1/6/2005 at 3:32 PM, tico_RS said:

m-am oprit de mult sa investesc in infatisarea masinii pentru ca nu poti sa multumesti niciodata pe toata lumea

Secretul in "tuning", este acela de a NU multumi pe NIMENI, ci DOAR pe TINE, pentru ca tu mergi cu ea.. nu te mai lua dupa ce zice lumea, si fa dupa cum te taie pe tine capul...

Inainte de a te apuca, gandeste-te de o mie de ori daca chiar ai bunul gust, si fa mai multe simulari pe calculator... apoi, treci la fapte :)

• 2 weeks later...

Nu e chiar o masina potrivita pt a face din ea "low rider". Cel putin, mie nu-mi place cum vine cu anvelopa ascunsa dupa aripa, cu distanta mai mica intre anvelopa si aripa fata de fabrica arata ok, eventual cu spatele un pic mai sus.

Acum depinde de gusturile fiecaruia :mrgreen:

• 2 months later...
  • 2 months later...

Pai locul in bara tot a ramas, ai dat jos doar suportul de numar, si se vede ca dracu cu el intr-o parte, era mai eficient sa pui un nr moto, pe centru. Despre stopurile si semnalele afumate mi-am mai exprimat parerea pe aici, sunt o invitatie la "pupat in cur"

• 11 years later...
  • 1 year later...