Jump to content

Poze tuning Daewoo

Recommended Posts

bine spus Sorane. Daca ar sti ei citi oameni te-au solicitat pt treaba asta nu ar mai zice asa. Sa va uitati la tuning show-urile din Spania sa va imbolnaviti ...

daca nu va place, spuneti ca nu va place si nu va apucati sa comentati aiurea.

in fond si la urma urmei, eu unul ma bazez pe faptul ca exista mai multe specimene de tip Giurgiu cu stegulete cu rapid agatate de oglinda, de la care cistig ceva bani, decit de astia de-alde voi, la care totul tre sa fie functional...

e uite ca e si asta cu lumina sub masina ceva functional

stiti voi oare cit costa un kit de iluminare praguri la un mertz SEL ??????

sa va spun eu: 2500 euro si nu exagerez.

si e lumina banala alba

zalmoxis, la semnalizare nu umblam. nu-i frumos. nu ne lasa nenea politistu. dar daca vrei iti facem semnalizare pe oglinda ca la masinile jmechere... direct pe oglinda ta, nu tre sa cumperi d-alea de "M3" nichelate din tirg

Mai baietzi da' pana la urma V_AM ZIS NOI CEVA ADICA AM INCERCAT SA VA OPRIM DIN ASTA !....Alo sunteti cam sensibili tetelu ..ce parere avezti voi ca jucariile si kitxch-rile nu se vand sau ce!?!?PAi TOCMAI ALEA SE VAND CEL MAI BINE...Sau avetzi impresia ca suntem avem supersimtz estetic majoritatea dintre noi???..Ca nu avem credeti-ma!..Ta dam ta dam ..Ia uite bai la ei s-au simtzit atacati ca le-am zis de kitch!?...

Cu un motor mai uzat se poate ajunge si cu Tico la 160, ca are frecari mai mici, ideea e ca la viteza aia...nu mai ai masina stabila nici la o rafala de vant lateral mai puternic...fiecare incearca p pielea lui partea nasoala e ca pe sosea mai sunt si altii care o pot incurca din cauza altora.

Autocolantele .ptr ca am pe ambele usi din spate le-am cumparat de la magazin d-asta cu brizbrizuri mai demult .

Si serios jentilii iti plac? Sunt cele originale numa` ca sunt vopsite cu spray(decat sa pun capace mai bine asa.)

Da masina a fost lovita!

Nu mi-a acordat prioritate un tzigan (CT - 69 - LOV) . Dupa nr iti dai seama cat de tzaran poa` sa fie!

Dar nu a fost cine stie ce!( asta a fost acu 2 ani)

Rani : aripa stanga,capota , bara fata , farul stanga iar motorul nu a avut nik!

Acu este sanatoasa! (