VAXXi Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Interesant, toată lumea înjură Daciile cu LED-uri albastre la duzele de stropit parbrizul, dar văd chiar şi aici mulţi dispuşi să-şi bage aşa ceva în bord, să le aibă aprinse în ochi seară de seară Link to comment
SORAN Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 (edited) Da luminile normale verzi nu-ti stau in ochi? Eu cred k e diferenta intre led-urile la duzele de stropit si un bord care arata ca la ROVER! Apropo dak mai gasiti poze cu asa ceva puneti pe aici sa ma mai inspir si eu sau dati si voi un link ceva! Edited January 9, 2005 by SORAN Link to comment
dsign Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 VAXXi, nu stiu care e legatura intre luminile (ilegale) de stropitori si tuningul interior de calitate. Vezi ca pe acest topic sunt poze cu matizache cu bord exact la fel. daca nu ma insel... Link to comment
VAXXi Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 Nu atacam legalitatea lor, ci faptul că sunt deranjante pentru ochi. În fine, to each his own ... Link to comment
dsign Posted January 9, 2005 Share Posted January 9, 2005 eu nu am zis de ele ca ar fi legale sau ilegale, am zis tuning de calitate. normal, gusturile se discuta si nu te pot convinge ca e ceva frumos. deranjant la ochi nu e, iti zic eu ce e deranjant: lumina ultravioleta, am avut eu in bord la supernova si ma durea mereu capul cind mergeam cu masina noaptea... Link to comment
djuac Posted January 11, 2005 Share Posted January 11, 2005 sunt inca la inceput dar m-am gandit sa va arat si voua ...o sa revin cu cateva pozt facute mai pe lumina...astept Sugestii si Reclamatii apropo scuzati" tectilul natural"=noroi...era venita dupa o partida de off-road Link to comment
tico_RS Posted January 15, 2005 Share Posted January 15, 2005 am gasit nioshte poze pe de ce++ cielo il stiam mai demult de la legale si mi s-a parut chiar finutz Link to comment
SORAN Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 (edited) Acum daca a venit zapada am testat si LED-urile de sub masina! Foarte frumos efectul. Si rezista perfect la frig, umezeala. Priviti: Nu s-a încărcat complet poza... pune-o din nou, eventual făcându-i înainte un resize la 1024x768. --VAXXi Edited January 29, 2005 by VAXXi Link to comment
SORAN Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 (edited) Daca tot a nins am testat si LED-urile tip neon. Super efect si rezista si la zapada, umiditate, frig. Ce zici Shenk nici acum nu-ti plac cum se vad? Apropo mi-am reparat si bordul a ajuns cum vroiam eu pana la urma, cam ca in NFS.Traiasca AUTOCAD-ul Ia priviti: Edited January 28, 2005 by SORAN Link to comment
ToPser Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Frumoss,Sorane bravo Da bordu nu ni-l arati si noua? Link to comment
SORAN Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 O sa pun in scurt timp si pozele cu bordul dar astept un aparat nou cu care sa fac niste poze mai bine in intuneric.Zilele astea pun. PROMIT! Link to comment
SORAN Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Iata si pozele cu bordul. Eu zic ca arata mai bine ca data trecuta! Link to comment
dsign Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 wow, sorane, andergraund tu scrie pe fata ta, si n-a observat nimeni pina acum Link to comment
ToPser Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 (edited) Iata si pozele cu bordul. Eu zic ca arata mai bine ca data trecuta! <{POST_SNAPBACK}> Da...imi place ce vad si sunt interesat dar cred ca prin aprilie mai ajung prin Buc. sau daca poti sa-mi trimiti si sa-mi dai ceva tips & tricks ptr. montaj. Eventual sa-mi trimiti si ledurile necesare. Vreau sa arate ca la tine ! p.s. Ar mai fi ceva: Mi s-a intamplat sa uit pozitiile aprinse de cateva ori si sa descarc bateria. Ai vreo solutie eleganta ptr un led in bord care sa arate pozitiile aprinse? Numai bine Edited January 31, 2005 by ToPser Link to comment
dsign Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 (edited) se poate monta alarma de lumini aprinse, e usor de montat, si se leaga la contact si la usi... ca la masinile mai mari! te asteptam la garajul nostru, vezi ca avem si un site... decit sa te apuci de unul singur, sa faci prostioare, mai bine fa-ti timp cind ajungi in Bucuresti, da un telefon din timp ca sa fim pe faza unul din noi... cel mai probabil Soran, fiindca eu nu am lucrat pina acum la Tico, l-am lasat pe el Edited January 31, 2005 by dsign Link to comment
SORAN Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Se pot lumina la Tico cel putin acele separat. Am probat! Adica cifrele albastre si acul rosu aprins puternic. Totul se rezolva cu un minuscul led SMD plasat cu precizie de chirurg si lipit cu un adeziv special! Link to comment
dsign Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 dar tico are ace transparente... nu se compara cu espero... Link to comment
darem Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Am vazut la 'pepinno' acea plasa montata pe masca tico=ului sau si imi place mult. Problema este ca eu nu vreau sa decupez partea care este ca un grilaj. As vrea si eu sa stiu daca a mai facut cineva asa ceva, daca se gaseste relativ usor acea plasa si daca trebuie data jos masca? PS: acelasi lucru as vrea sa-l fac si la masca din spate dar acolo sunt sigur ca este adaugat ceva, chituit inainte de vopsire. Oricum a iesit super cool! Link to comment
andreib Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Pai plasa am sie eu, facuta de mine. Se cumpara la metru liniarsi pe mine m-a costat vreo 500k. E de munca vreo 4 ore, ca trebuie dat spoilerul jos. Arata foarte bine, singura problema este ca se murdareste repede si se curata f greu. Link to comment
dsign Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 daca iti iei plasa neagra, cu ochii mai mari, nu s-ar mai observa murdaria... si nca ceva: plasa cu ochii mici iti retine destul de mult aer de care admisia si racirea au nevoie... crede-ma, am incercat toate tipurile din tirg pe DSN, plus una de la mama ei (simoni) Link to comment
hellcat Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 dar tico are ace transparente... nu se compara cu espero... <{POST_SNAPBACK}> pai si acele astea de la espero nu se pot inlocui si ele cu unele transparente? la cielo cum e? Link to comment
mike.b Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 pai si acele astea de la espero nu se pot inlocui si ele cu unele transparente?la cielo cum e? <{POST_SNAPBACK}> la cielo sunt transparente. am postat eu o poza cu bord de espero (tot intr-un topic despre tunnig tico-matiz),care avea ace de cielo si eu erau luminate separat de cifre. in concluzie eu cred ca poti monta ace de cielo pe bordul de espero. Mi mi se pare ca arata mult mai frumos. Link to comment
hellcat Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 pana aici e bine. dar de unde fac eu rost numai de acele de cielo? asta-i problema. Link to comment
dsign Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 (edited) din cite stiu eu, si stiu bine, acele au contragreutati... am auzit ca sunt foarte riguros calculate, si ca nu prea mai indica bine daca le schimbi... din nou, am auzit, nu stiu sigur. daca faceti rost de ace, va asteptam sa le schimbam... @hellcat, cumperi un bord stricat de pe la dezmembrari, in care ti se pare tie ca se potrivesc masurile acelor. sau il contactezi pe cei7pitici de pe daciaclub sa-ti trimita un bord stricat de nova model takosan (supernova) ca are 4 ace. in rest iti explic eu ce sa le faci... Edited February 4, 2005 by dsign Link to comment
mike.b Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 fftopic: daca azi (sambata) am noroc eu fac rost de un espero apoi ma gandesc si la ace (desi nu tin mortis) . asa ca va rog sa-mi tineti pumnii. @dsign => insa modificari pe ici pe colo tot facem VIPER: te rog, nu mai cita din mesajul anterior. Link to comment
Recommended Posts