mad_voly Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 dar GL, GLE ce inseamna de pe cielo Link to comment
mr_ Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 Mie cel putin in materie de motoare, mi se pare babilonie totala. Acelasi motor se cheama JTD(M) la fiat, CDTI la Opel si DDIS sau cam asa ceva la Suzuki. Pe de alta parte, doua motoare diferite, cel de fiat si cel de isuzu au aceeasi denumire la Opel: CDTI. Ce inseamna SX si CDX la Daewoo/Chevy? Am obsevat ca se pastreaza denumirile astea si la kalos, si la Nubira. CDX nu vine sigur de la CD pentru ca io am CDX si casetofon : asta pana reusesc sa remediez eu problema Si nu a fost schimbat de fostul proprietar, ci a venit asa de la bun inceput, e dat in manualul masinii... Link to comment
kata Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 dar GL, GLE ce inseamna de pe cielo Sunt si eu interesat de semnificatia lor. Ce inseamna? Link to comment
Tommy Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 GLE nu a devenit Executive? Deci.. director Link to comment
MariusZMC Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 A Aflat cineva de unde vin denumirile astea la Daewoo:GL, GLE, SX, CDX? SX si CDX am vazut si la Opel. Link to comment
bella Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 GL=Grand Luxury(cel putin asta este explicatia din manualul de Subaru). Link to comment
Recommended Posts