Jump to content

La Un Suc...

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ori nu au auzit de peria de sarma.

Si tu aplici metoda fortei ? Pe suprafetele electrozilor si a izolatorului ceramic nu se folosesc abrazive, micro-zgarieturile nu fac decat sa inrautateasca situatia. Metoda cea mai buna de curatat bujii este cea de a le lasa la inmuiat in solventul acela din tubul de carb-cleaner. Apoi se curata cu Cif si apa.

Cred ca era chiar 8.00 (PM ptr. carcotasi) cand am plecat... intalnirea a fost relaxata si fructuoasa.

Multumiri lui Methodu, resetatorul sef (+curatat iac, reglat bujii si idle learn)! care nu a reusit sa dea gata nici macar o sticla de sampanie :D

Edited by lucian14
Lucian14 daca beam eu toata sampania ma ducati acasa in brate!

" Ma ducati " , cred ca de la sampanie ti se trage ! Nu mai stiu ,resetul l-ai facut inainte de sampanie, sau? :)

In primul rand , pentru curiosi , pompa de mana este folosita pentru curatarea mizeriilor care se aduna langa bujii si , in momentul in care scoti bujia pentru inlocuire , acea mizerie patrunde in interior si face multe neplaceri .

Apoi , bine mai surubaritilor , nici macar nu spuneti si voi un mercic pentru sampanie ??? V-ati facut manga si nu mai tineti minte ??? :drinkers:

Abia azi am reusit sa-mi instalez filtrele audio , la bunici , printre gaini si catei si se aude f bine . Cu ocazia asta am capatat si eu un mic polish si m-am bronzat ca tractoristii :D Mai astept initiative pentru intalniri de weekend !

Edited by marius_eugen

Multe multumiri pentru sampanie, putina, dar buna!

Mersi de asemenea celor care m-au ajutat cu fisele si cu zgomotul de pe spate din "portbagaj".

Laudabila initiativa de sambata si sper sa recidivam

Octav

In aceasta dupa amiaza la ora 17:00 ne vedem in spate la polivalenta la un suc si o samanta. Eu si cu Alezz va asteptam. Cine mai vine?

Edited by MethodRO