Jump to content

La Un Suc...

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eujene, cel mai bine ar fi sa iti lasi aici numarul de telefon, daca tu nu ai in agenda nici un membru woo . Poate vei primi vreun sms, nu garantez de care > :)

Edited by ileana

Am ajuns si eu azi pe la 17:30, Alezz era deja prezent, incercand sa elucideze sindromul "relanti turat" de care sufera masina lui. Imediat a venit marius_eugen cu condensatorul lui cel nou, apoi Leutzu+Tigrutza si in final Vlad. S-a adaugat cu succes respectivul power-cap la sistemul audio al lui Marius, nu fara a se genera cateva scantei, la propriu, spre disperarea lui > :) Pe sambata viitoare ;)

Ileana , deja m-am obisnuit cu rautatile tale de soacra mare , dar oare astea nu au fost cam gratuite ? Oare meritam eu atentia unui intreg post din partea ta ? Mmhhh , voi medita la adevaratul motiv ...

Apropos , ce-ti face gandacelul ? Am auzit ca vrei sa-l incalti cu ghetute noi ... poate spui si tu ce ai gasit si la ce preturi ca am o amica , care ar fi si ea interesata de niste jante frumoase .

Io tot sunt curios de ce Tommy a lasat masina parcata la trecerea peste pietoni si nu a venit sus :-W .

Edited by Alezz

Deci , maine , sambata , pe la 16 - 17 , care va infiintati la datorie ? Daca stati mai pe seara va arat un OZN din portbagajul Scufitei mele ! :D DAaaaaa , am reusit sa-l montez si e rosuuuuuuuu ! :shock:

Am sa vin si cu mocheta pentru imbracat , silicon , pistol ( Alezz !!!! ) si restul de accesorii pentru tuning ! :mrgreen:

Voi incerca maine dimineata sa ajung pe la padure cu mandra ... dar sa speram ca nu va ploua ... altfel se cam contramandeaza si intalnirea ... pentru o zi cu soare , ca inseamna ca nu facem nimic in afara de ... :drinkers:

Frumoasa intalnire azi! Am descoperit lucruri noi precum Merius eugen stie sa manuiasca cu dibacie creta pt a face semne iar alezz a recunoscut ca poarta sutine la plaja!

Membri ce au luat parte la o mica sedinta de leneveala in grup au fost Alezz, Mari.d, Leutzu si cu a lui Tigrutza, marius eugen cu plusul si binenteles subsemnatul.

Am reusti sa-mi imbrac toata placa de la hayon in material tip mocheta si a iesit super . Multumesc pentru ajutor tuturor si ... Alezz-ule , sa stii ca miroase putin mai siliconul asa ca nu-ti face griji ca nu te ia somnu' in masina de la el !

Sa va fie de bine pt. suc si inghetate ! :mrgreen:

Sa va fie de bine pt. suc si inghetate ! :mrgreen:

multam, facem cinste next time, ne-am adus aminte in masina, iar despre mirosu' de silicon...probabil daca-si baga nasu' in torpedou poate sa adoarma :) )

ps. : sper ca nu ti-am speriat + :D