Jump to content

La Un Suc...

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Io nu am parte de treceri la nivel cu calea ferata nesemnalizata ... cred ca daca trec de vre-o 2-3 ori pe an ... Ultima data am trecut prin Mioveni peste una ... si stati voi linistiti ca nu am stiut la ce se refera ... nu ca nu stiu ce sa fac in acea situatie . :lavolan: Oricum multumesc pentru grija ! :osanale:

• 1 year later...

Conform recomandarii am hotarat sa fac un topic nou...aici as vrea sa stabilim diversele intalniri "spontane" pe care sa le organizam in afara celor de clasice de joia. Eventual, daca toata lumea este de acord sa fie facut sticky...sa nu se rataceasca printre cele de-o saptamana... :D

In acest moment, din cauza joburilor (se pare ca nici viitorul nu pare roz), nu pot taia Bucurestiul in doua dus-intors la intalnirea saptamanala...si poate mai sunt si altii in aceeasi situatie.

In principiu zilele pot fi oricare de luni pana miercuri. Joia deja se intampla alta intalnire asa ca, nu cred ca e bine atunci...

In cazuri "exceptionale" gen terasa/gratar/iarba verde/etc...se pot stabili intalniri si la sfarsitul saptamanii.

Pana una alta :lavolan: safe... ;)

• 4 weeks later...

Propun sambata 17.05, in caz ca sunt doritori!

Mai o mestereala, o samanta, un suculet, chestii.

Joi ar fi interesant, dar la ora aia sunt cam rupt de oboseala, deci vin doar ca sa am de unde sa plec.

Daca sunt amatori, hai sa ne adunam! Locatia? Tot acolo. Ora? Undeva in prima parte sau dupa ora 14.

Spor