Leutzu Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 (edited) Dupa scandalul cu intalnirile NEOFICIALE minidaewoo am decis ca cel mai bine este sa deschid un topic la cafenea prin care sa ii anunt pe cei care nu au ce face pe acasa sa vina la polivalenta in spate (unde are loc si intalnirea OFICIALA DaewooClub) pentru a bea un suc in liniste si a ne simti bine. Precizez de asemenea ca in momentul in care decide sa vina o face pe raspunderea lui, DaewooClub nefiind respunzator pentru nici una din actiuniile acestuia. De obicei ne intalnim in jurul orei 21-21.30 Edited September 8, 2005 by Leutzu Link to comment
zalmoxis Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Deci cineva mi-a sters un post!!!....Si nu a zis nimica inainte!!Bun care va sa zica asa se face treaba, daaa!!?!?...Bine baieti!!....Sa nu dea AldeSus sa ma enervez ca nu stiu ce se intampla !!!!..Si acum sa calarim pe topic , deci voi veni de cate ori prind seri libere !!!...... Link to comment
Leutzu Posted September 9, 2005 Author Share Posted September 9, 2005 Acum am ajuns de la o cola cu Vlad, ne-am intalnit la ora 3 si am stat pana la ora 6 fara 10. Noi chiar nu avem ce face... Link to comment
Vlad Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 nu e corect Leutzu. Avem atatea de facut incat doar de la 3 la 6 noaptea mai avem timp sa ne intalnim Link to comment
Senna Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 (edited) In seara zilei de astazi cine va veni in spatele salii polivalente? Edited September 9, 2005 by Senna Link to comment
Alezz Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Vin eu,dar ai grija sa nu iti iei warn 20% de la claz ca ai scris un mesaj mai scurt de 20 de caractere . Link to comment
steph Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 (edited) alezz ... de cand cielo consuma sub 5 ... nu mai poti sa numeri pana la 20 ? Edited September 9, 2005 by steph Link to comment
Alezz Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Clorofila,nu vezi ca si-a editat mesajul??? Link to comment
NightClub Posted September 10, 2005 Share Posted September 10, 2005 (edited) vin si eu daca ma i-a leutzu si pe mine...ia zi leule ma iei si pe mine in portbagaj?! acolo la muzica sa imi sara creierii Edited September 10, 2005 by NightClub Link to comment
remix Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 azi trec si eu pe acolo Link to comment
Alezz Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 (edited) Au fost prezenti: Leutu Leuta Zalmoxis Senna Xenna Remix Si subsemnatul Mii de multumiri lui Xenna din partea mea si a zeului pentru mila acordata la tipetele disperate din telefon "Daca tot vii pe aici adune ceva de mancare lui zeu si mie ca murim de foameeeeeeeeeeeee" la care Xenna s-a conformat cu una bucata paine si cateva felii de salam si sunca care au disparut in 2 min fiind devorate practic fara suflare de zeu si de mine . O placuta vizita a fost si trecerea fulgeratoare a Nicoletei Luciu care postata pe 2 tocuri de 15 cm mergea ca RoboCop urmata de un alai de bodyguardite care mai de care batute de soatra. De mentionat ca deca mai creste mult maldarul de gunoi din parcare la intalnurea de joi in cel mai fericit caz ne vom impatre in 2 grupuri . Edited September 12, 2005 by Alezz Link to comment
steph Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 (edited) deci s-au impacat aia 2 daca au venit impreuna leutzu ... told ya !!!! Edited September 12, 2005 by steph Link to comment
alx Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 shatap... (fie-mi scuzata lipsa diacriticelor)... Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Lasa asta. Am inteles ca Nicoleta Luciu vine la intalniri? E membru? Se ascunde sub un pseudonim al vreunuia pe care nu l-am vazut pana acum? Cumva VAXXi? Link to comment
zalmoxis Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Pai daca ne gandim bine ieri a fost record de participare la intalnirile din toate timpurile e adevarat nu erau toti membri da' ce conteaza...gratare, mici, bere, torturi, Nicoleta cu Seat-ul Altea rosu (apropos stie cineva fata asta e blonda ca i-a luat 10 minutzi sa scoata darul de la Porsche din parcare), masini de sunet, de imagine, fratilor ce forte s-au desfasurat aseara acolo n-ati vazut prea des...Faza cu gunoiul e cam deranjanta ce sa zic in ritmul asta trebuie sa ne cautam alt loc de meeting !!!! Link to comment
remix Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Ca de obicei lume buna, glume bune, distractie pe cinste. In functie de cum imi fac programul in seara asta va mai vizitez sau nu. Link to comment
Leutzu Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 deci s-au impacat aia 2 daca au venit impreuna leutzu ... told ya !!!! <{POST_SNAPBACK}> Mai gandeste-te un pic. Care vine astazi, ca eu sigur nu ajung Link to comment
Alezz Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 De ce nu vii ma gore??? Link to comment
VIPER Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 La faza cu gunoiul ar merge si niste curatenie... Facuta in regie proprie, chiar daca e parcare publica... Link to comment
Alezz Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 (edited) Vipere,e gunoiul scos de astia din polivalenta ,numai bca,moloz si alte gunoaie,nu cred ca noi am putea face ceva,cel putin fara 4-5 camioane de gunoi . Edited September 13, 2005 by Alezz Link to comment
Leutzu Posted September 13, 2005 Author Share Posted September 13, 2005 De ce nu vii ma gore??? <{POST_SNAPBACK}> Am putina treaba, ma odihnesc unpic, si trebuie sa invat ca maine am o boaba la facultate si sa ies din radnurile restatierilor. Link to comment
Vlad Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 eu astazi sunt de la 7.30 in sala polivalentasa joc fotbal..am campionat...asa ca va aspte t inauntru sa va salut Link to comment
Alezz Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Vine cineva astazi??? Link to comment
Leutzu Posted September 14, 2005 Author Share Posted September 14, 2005 poate ajung eu, te sun pe la 7.30-8 Link to comment
Recommended Posts