Jump to content

La Un Suc...

Recommended Posts

Dupa scandalul cu intalnirile NEOFICIALE minidaewoo am decis ca cel mai bine este sa deschid un topic la cafenea prin care sa ii anunt pe cei care nu au ce face pe acasa sa vina la polivalenta in spate (unde are loc si intalnirea OFICIALA DaewooClub) pentru a bea un suc in liniste si a ne simti bine. Precizez de asemenea ca in momentul in care decide sa vina o face pe raspunderea lui, DaewooClub nefiind respunzator pentru nici una din actiuniile acestuia. De obicei ne intalnim in jurul orei 21-21.30

Edited by Leutzu
  • Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Deci cineva mi-a sters un post!!!....Si nu a zis nimica inainte!!Bun care va sa zica asa se face treaba, daaa!!?!?...Bine baieti!!....Sa nu dea AldeSus sa ma enervez ca nu stiu ce se intampla !!!!..Si acum sa calarim pe topic , deci voi veni de cate ori prind seri libere !!!...... :banana: :banana: :dizzy:

Au fost prezenti:

Leutu

Leuta

Zalmoxis

Senna

Xenna

Remix

Si subsemnatul

Mii de multumiri lui Xenna din partea mea si a zeului pentru mila acordata la tipetele disperate din telefon "Daca tot vii pe aici adune ceva de mancare lui zeu si mie ca murim de foameeeeeeeeeeeee" la care Xenna s-a conformat cu una bucata paine si cateva felii de salam si sunca :banana: care au disparut in 2 min fiind devorate practic fara suflare de zeu si de mine :mrgreen: .

O placuta vizita a fost si trecerea fulgeratoare a Nicoletei Luciu care postata pe 2 tocuri de 15 cm mergea ca RoboCop =)) urmata de un alai de bodyguardite care mai de care batute de soatra.

De mentionat ca deca mai creste mult maldarul de gunoi din parcare la intalnurea de joi in cel mai fericit caz ne vom impatre in 2 grupuri :mrgreen: .

Edited by Alezz

Pai daca ne gandim bine ieri a fost record de participare la intalnirile din toate timpurile e adevarat nu erau toti membri da' ce conteaza...gratare, mici, bere, torturi, Nicoleta cu Seat-ul Altea rosu (apropos stie cineva fata asta e blonda ca i-a luat 10 minutzi sa scoata darul de la Porsche din parcare), masini de sunet, de imagine, fratilor ce forte s-au desfasurat aseara acolo n-ati vazut prea des...Faza cu gunoiul e cam deranjanta ce sa zic in ritmul asta trebuie sa ne cautam alt loc de meeting !!!!

Vipere,e gunoiul scos de astia din polivalenta ,numai bca,moloz si alte gunoaie,nu cred ca noi am putea face ceva,cel putin fara 4-5 camioane de gunoi :mrgreen: .

Edited by Alezz