iuzar Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Sa va oftic, sa nu va oftic...hai, ca-mi sunteti dragi, ia uitati aici Link to comment
iuzar Posted May 18, 2004 Author Share Posted May 18, 2004 Cine crede ca fac mishto sa intre aici: http://www.smc.com.lb/smc/future.htm e acolo si primul roadster prototip Daewoo: Joyster Link to comment
cchrism Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 WHYYYYY? De ce vor sa renunte la 4 usi, ma rog 5? Conditia nr. unu cel putin la mine a fost sa aiba 4 usi. Aduce a Olcit asa. In plus capota nu mai este asa inclinata. Sincer asta actual mi se pare ca arata mai bine. La options apare tot acelasi motor de 800cc, dar surpriza 55 cai / 5500 rpm. Directia este electrica si nu hidraulica si este reglabila. Plus, un singur stergator. Greutatea a fost redusa cu 100kg. Mie mi-ar place doar imbunatatirile tehnice, nu si lookul. Link to comment
ovidiuc Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Eu nu zic e frumos dar doar doua usi?Ce pana mea?Nimic de preturi?Acelasi motor? Link to comment
zalmoxis Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Aduce mai mult a VW Lupo sa dea dracii mai misto e Mantiica aia mie aia mi se pare ca e mai Matiz k sa zic asa ...Mie unu'nu-mi place da'ma rog!!!!!!!! Link to comment
NFS Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Dragalash, e cuvintul! Dar parca arata prea a jucarie... Astea ale noastre au mai multa clasa! (E-klasa, e drept) Link to comment
FLEX Posted May 18, 2004 Share Posted May 18, 2004 Pai Mati a spart piata vestica tocmai fiindca era singurul care avea 5 usi in clasa mini si era cu mult mai haios decit oribilitatile alea de Hyundai Athos si Suzu Wagon R ... or scoate poate o versiune mai sportiva in 3 usi ... 55CP din acelasi 0.8l!!! adica chip-tuning! se poarta, deci ... Link to comment
Recommended Posts