maximus Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 In partea stanga a fiecarui post se gasesc datele personale ale fiecaruia: Membru Grup: Membru Mesaje: 596 Înregistrat: 24-July 05 De la: Iasi Membru # 1,569 Auto: deocamdata pe picioare La locatia, scrie de la , care mie cel putin imi suna cam manelist, eu as propune inlocuirea ei cu locatie sau din sau orice alta propunere care sa sune mai bine(dati sugestii) Si mi-ar place sa existe in posturi , un indicator de online pentru fiecare user.. se poate? Multumesc anticipat Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 Indicatorul pentru on line exista. In SoDdream este pliculetul alb pe fond rosu din stanga butonului "card" care se face gri cand utilizatorul nu e aici. Link to comment
steph Posted September 11, 2005 Share Posted September 11, 2005 si mie imi suna aiurea.. De la ... nasu` mare fara numar, fara numar Link to comment
Mircea Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Bine bre, hai puneti "din" Link to comment
laurentziu83 Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 (edited) Si daca suna mai manelist, ce are? @maxiumus: pune si tu Strehaia, Popesti, Frankfurt, Cleajani sau ce vrea sufletzelul tau. Edited September 12, 2005 by laurentziu83 Link to comment
VIPER Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Merge "locatie". Iar indicatorul de online este foarte vizibil. In TruBlu (preferatul meu...) scrie ON sau OFF... Link to comment
maximus Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 am inteles si sorry ca nu m-am informat mai bine despre semnificatia lui on/off. tot trublu exista si la mine Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 pune si tu Strehaia, Popesti, Frankfurt, Cleajani sau ce vrea sufletzelul tau. <{POST_SNAPBACK}> Incearca Tartasesti. PS: Votez pentru "Din" Link to comment
VAXXi Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Bre, va luati de traducerea mea ? toata lumea are "Locatie", am zis sa fim mai originali ... Link to comment
maximus Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 da dar suna prost zic eu cel mai bine ar fi atunci din.. echivalentul lui from Link to comment
Lucian79 Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 mai am si eu un question : ma uit la mine si vad Cavaler Jedi ... Zic Woauuu .. ma uit la altu si vad simplu membru . S-amu stau si ma-ntreb ..cine m-o fi "botezat asa" si de ce ? Link to comment
ileana Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 (edited) ia vezi ca s-a mai vorbit pe undeva de "nasii" nostri! Edited September 12, 2005 by ileana Link to comment
ToPser Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Si eu votez tot ptr."Din" Link to comment
ileana Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 s-a deschis vreun vot aici??...ca eu nu inteleg!...de ce e asa important daca scrie "locaţie", "din", "de la", "from" sau "locuiesc în"??..sa-i lasam pe cei care s-au ocupat inca de la inceput de forum, sa aleaga..e dreptul lor...au facut treaba excelenta pana acum si sigur o vor face in continuare...daca vor sugestii, ni le vor cere EI ! Link to comment
maximus Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 pai crede-ne ca nu o facem cu rea credinta ci mai spunem si ce ne doare in privinta forumului, chiar lucrurile marunte ca povestea din topicul asta. Consider ca oricum forumul (cu tot cea ce inseamna: admini, moderatori, useri) iese mai castigat in felul asta. Nu? Link to comment
laurentziu83 Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Cand a tradus, Vaxxi s-a gandit la mine. pe langa toate conceptiile antimanele de pe aici e ceva si pentru sufletelul meu. Sunt de la GALATI, mancatia-s. La iasi nu se prea asculta. Las ca vedeti voi la Bicaz. Link to comment
Gica Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Ca fapt divers, am cunoscut pe cineva care mi-a spus despre cuvantul "locatie" ca este preluat abuziv din engleza, la noi acest cuvant insemnand altceva in trecut (ex. locatie de gestiune...etc). Eu nu ii dau nici dreptate si nici nu-l-am contrazis, dar poate mai meditam pe tema asta... Link to comment
Ndi Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Cam tarzior, dar asa este: http://dexonline.ro/search.php?cuv=locatie&source= Daca "locatie" e abuziv (dezi destul de explicit), atunci eu votez pentru "Din". Link to comment
maximus Posted October 7, 2005 Author Share Posted October 7, 2005 as mai avea o problemuta: nu s-ar putea sa avem view new posts si pentru cei care nu sunt logati? Link to comment
Mircea Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 maximus, new post de la ce? la user se vede ce posturi a citit, iar cand da click pe new post i le afiseaza pe ultimele aparute de atunci. La guest??... new post de la ce? ultima vizita a cui? Link to comment
VAXXi Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Foarte corect, asta e si motivul pentru care unui vizitator nelogat ii apare tot forumul ca necitit. Link to comment
maximus Posted October 7, 2005 Author Share Posted October 7, 2005 ma gandeam sa fie ceva in genul: today posts, care sa ii afiseze posturile scrise in ultimele 24 de ore de cand a intrat el.. ceva in genul acelui today posts, ce se afla si pe autoshow >- Link to comment
VAXXi Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Exista functia "Topicuri active azi", inainte de caseta cu statistici: Today's active topics. Adaptand-o, se pot obtine linkurile Topicuri din ultimele 12 ore, Topicuri din ultimele 4 ore, Topicuri din ultima ora Link to comment
maximus Posted October 7, 2005 Author Share Posted October 7, 2005 multam fain vaxxi. Inca o problema ar mai fi ca nu am vazut optiune de poll nou.. probabil inca mai lucrati la el.. Si cum vine cu poll multiplu? Mai multe intrebari cu rezultate separate intr-un topic? Link to comment
VAXXi Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Cand faci topic in mod normal, ai imediat dupa titlu Poll Options - Click here to manage this topic's poll Link to comment
Recommended Posts