Lucian M Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Da' eu cum crezi ca m-am captusit? Cadou divin? Link to comment
tolin Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 (edited) Englezule, nu cunosti, ei pot da warn-uri si din off-line. Clientii sunt cunoscuti, le poti da warn in blind, sigur au facut ceva. Edited March 10, 2010 by tolin Link to comment
Lucian M Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Eu ma luai cu husca de focsani, iar VAXXi era cat se poate de onlain. Asta e, nu se rupe cerul. Link to comment
Mircea Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Profesore, este o echipa de moderare care lucreaza exact asa cum ii spune si numele, in echipa. E firesc sa lipsim de pe forum o zi, doua sau chiar mai multe, avem si noi, ca si voi, slujbe, familii, concedii etc. Link to comment
Englishman Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 In carcoteala maxima care ma anima, va rog sa-mi dati exemplu de o actiune de moderare realizata de verdele Romulus in ultimul an. Sau doi. Si apoi tac. Link to comment
zeneseu Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 (edited) Domn' teacher, sa intelegem ca vrei sa te oferi moderator si nu stii cum sa o spui? P.S. Poate o vizita la profilul aluia verde te-ar lamuri ... de exemplu... Edited March 11, 2010 by zeneseu Link to comment
Englishman Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 (edited) Cu siguranta... eu de obicei fug DE munca, nu SPRE munca. Am zis deja, unii moderatori sunt pe baricade mereu, altora li se rupe, asta e tot ce ma deranjeaza. De ce ma deranjeaza? Simplu . Pentru ca 7 oameni interesati ar face mai multa ordine decat 6, in condiile in care divagatiile sunt de bon ton. Oricine prefera o informatie SIMPLA, coerenta in locul uneia imbacsite si risipite in patru vanturi. Zeneseule, profilul respectiv mi se pare ABANDONAT, nu stiu cu ce m-ar lamuri. Edited March 11, 2010 by Englishman Link to comment
Tommy Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Pai la ce sectiune vroiai sa te modereze romulus? ) Link to comment
tolin Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Vorba unui clasic: "moderare de parcare". 1 Link to comment
Englishman Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 (edited) La sectiunea " Abandon Scolar De Forum" LE. Parcarea e goala, Maitre. Edited March 11, 2010 by Englishman Link to comment
tolin Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Expresia a facut cariera si daca parcarea era goala. Link to comment
Mircea Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Romulus era moderat intr-o subsectiune, respectiv intalniri Tg. Mures... Ce inseamna sa nu ai ce face... Daca l-ai fi vazut pe Aztec de exemplu, as fi zis Link to comment
Englishman Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 (edited) ...Sugerez ca respectivii ( macar 2 la numar) ... Edited March 11, 2010 by Englishman Link to comment
Dumitru Cristian Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 La bursa, de ce sunt atatea anunturi cu dezmembrari cand mai nici unul nu prea mai este "functional"??? Link to comment
Salex Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Un anunt este inchis, in general, la cererea celui care l-a deschis. Altfel, de unde poate cineva sa stie daca mai este sau nu ... functional ? Forumul asta nu este comercial, sper ca nu vrei sa sugerezi ca vreun moderator sau admin ar trebui sa verifice si conformitatea cu realitatea a anunturilor . Se lucreaza, ca sa zic asa, pe propria raspundere, atita timp cit se respecta regulamentul forumului. Link to comment
Satori Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 La bursa, de ce sunt atatea anunturi cu dezmembrari cand mai nici unul nu prea mai este "functional"??? Cand afli de asa ceva, da si tu un semn. Doar nu vrei sa sunam la toti sa intrebam daca mai e valabil anuntul? Link to comment
VAXXi Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Si iata in sfarsit o chestiune care pe multi ii macina, rezolvarea multor razboaie personale duse prin intermediul sistemului de reputatie (stiti voi cine sunteti) si raspunsul intrebarii existentiale care mi-ai dat reputatie negativa ?!?!?!1111OMGLOLWTF va aparea in IPB 3.1. Link to comment
Lucian M Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 (edited) O idee buna. Pe cand ipb 3.1? Si daca se poate, cu niste culori ceva mai "inchise", gen interfata initiala... cea mai misto dintre toate! Edited March 13, 2010 by Lucian M Link to comment
VAXXi Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Cand l-or termina producatorii de scris, ca nu a aparut inca vezi ca ai si in prezent 2 skinuri, unul gri si unul aproape negru. Link to comment
Lucian M Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Stau pe standard, celelalte nu ma atrag. Classic is allways better. 1 Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Asa zicea si una dintre fostele mele prietene. VAXXi, sistemul ala te da in gat si retroactiv? 1 Link to comment
VAXXi Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 E precum cazieru' dom'le, la orice post propriu poti vedea cine te-a turnat ... 1 Link to comment
zeneseu Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 (edited) E o chestie... de cate ori se scrie cuvantul , se face automat link la tutorialul folosirii functiei de . Se poate scoate chestia asta? L.E. Asa cum s-a intamplat si acum. @zmeu O crema ceva?... Edited March 14, 2010 by zeneseu Link to comment
Mircea Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Nu Zeneseu, ala e un ajutor pentru moderatori. Se intampla similar si cu Link to comment
Recommended Posts