Dolfin Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Pentru ca tubul acesta din poza, cel care aduce aer cald de la evacuarea motorului s-a franjurit rau de tot as dori sa-l schimb. Cum se cheama tehnic, sa stiu cum sa intreb sa aflu pretul... E vreo problema daca mai sta spart asa? Merci, Dolfin Link to comment
SORAN Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Tub flexibil de legatura intre galerii si admisie aer...cam asa o alta denumire nu imi trece prin cap! Poti sa confectionezi tu unu nu trebuie neaparat original ! Link to comment
Dolfin Posted September 12, 2005 Author Share Posted September 12, 2005 Eu vreau sa-l cumpar. Cum sa-l caut pe autodaewoo.ro sa-i vad pretul? Cu "tub" si "flexibil" nu da rezultate. Dolfin Link to comment
Shenck Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 MP la Nicu Barbu. Pina-ti vine unu nou bobineaza-l pe asta cu banda de reparat toba ( vezi ca se incinge ) Link to comment
remix Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Banda de reparat toba, ce-i aia, de unde, cum arata si cat costa ? Link to comment
Shenck Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Gasesti in Sellgros, Metro etc. E ca un scotch rezistent la temperatura. E util in casa, costa citeva sute , dar sint destui metrii pe rola. Link to comment
laurentziu83 Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 (edited) Ia cauta la magazinele de piese de Oltcit, ca furtunul asta era prezent si acolo, eventual incearca si pe la Dacia. Ia diametrul furtunului intai si apoi vezi daca merge. Parerea mea e ca n-ai nevoie ca furtunul ala sa fie original. Asta nu-i furtunul de aer cald? Ca la fel era si la Oltcit sau la Dacie. Edited September 12, 2005 by laurentziu83 Link to comment
pesteimputit Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 (edited) e fix furtunul de aer cald.. si ar fi o idee sa imi spuneti si mie cat costa ca al meu a fost gatuit intention am gasit se cheama furtun de aer cald si costa aprox 70.000lei 13841A78B00 FURTUN AER CALD daca face cineva comanda vreau si eu unul.. platesc in avans Edited September 12, 2005 by pesteimputit Link to comment
Dolfin Posted September 14, 2005 Author Share Posted September 14, 2005 Confirm, acela este codul piesei si exact atat costa. Mi-am luat ieri furtun nou de la magazinul Radacini de pe Calea Grivitei, pe dreapta exact inainte de intersectia cu B-dul 1 Mai. Mai avea. Merci, Dolfin Link to comment
Recommended Posts