Jump to content

Stresul Bata-l Vina

Lucian79

Consider ca-s stresat ...  

32 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Poate multi dintre voi s-au lovit de aceasta problema. Asa ca vin sa va-ntreb : Cum scapati de el ?

Eu personal ma trezesc cateodata si-n miezu noptii si stau sa ma gandesc daca am facut aia sau aia la servici daca n-am uitat si chestii de genu asta. De multe ori am considerat ca cea mai buna metoda e sa ma las de serviciu si vorbesc serios. Am ajuns sa am firicele de par alb desi abia am 26 ani. De la cateva tigari pe zi am ajuns la un pachet un pachet jumate si cate 3-4 cafele si inima mi-o ia nebuneste la vale cateodata :)

Ar fi bun si un sondaj sa vedem proportia la fiecare dar nu prea stiu sa creez sondajul :"> ... poate ma ajuta un moderator :)

Foarte stresat, partial din cauza mediului in care traiesc, partial din vina mea ca sunt dezorganizat.

Metode de scapare de stres: mestereala pe la masini, upgrade-uri la acustica masinii, cumparat diverse shit-uri partial sau total inutile pt masina, stat pe mess si chat-uit. Astea sunt din seria lights, daca simt ca mai am putin si ma urc pe pereti se aplica: ies cu bicicleta (efortul fizic si plimbarile in afara orasului in aer liber ajuta) sau plec cu prietena o zi la munte sa respir aer curat si sa ma relaxez.

Cand sunt stresat sau am draci preventiv e bine sa nu am cheile de la masina prin apropiere. Ca le-am avut si tot asa am avut si multe din recordurile de 0-100 la ora in x secunde, viteza maxima, pentru mine e o destindere, cand sunt stresat prefer sa rup masina-n doua, odata m-am trezit ca apasam atat frana cat si acceleratia,nu mai stiu ce voiam sa fac. Chestia era ca nu-mi era frica de moarte in momentele alea asa ca nu ma interesau scartaiturile cauciucurilor. Tin minte ca eram in sesiune si trebuia sa ma duc la fac sa ma inscriu la un examen cu un coleg, care coleg nu suporta centura de siguranta. Pot sa va zic ca omul ala si-a pus centura de siguranta in prima suta de metri si mi-a zis ca am depasit 100 la ora de vreo 2 ori prin oras pe bulevardele aglomerate. Asta adaugand si taximetristii care si-au facut cruce. Cel mai bun remediu antistres e la mine un telefon "acolo unde trebuie" :X , ca de multe ori mi-e imposibil fata in fata, m-a ajutat de cele mai multe ori si sper sa o faca si in continuare. Imi revin imediat dupa aceea. Oricum fata in fata e si mai bine, dar mai rar. Sper sa pot mai des.

Daca pe tine te streseaza cel mai tare serviciul cel mai indicat este sa-l schimbi, eu am avut un asemenea loc, ma durea capul in fiecare zi, iar cand veneam acasa luam 2 pahare mari (de suc) cu vin (de struguri nu cumparat) si-mi benoclam ochii in tv.

Am suportat un timp si apoi am plecat.

Cel mai bine este sa-ti gasesti o mestereala in paralel, sa modifici ceva prin casa, sa repari ceva, sa modernizezi ceva. Acel ceva care te deranjaza mai mereu dar pe care l-ai ignorat tot timpul. Cand termini lucrarea o sa te simpti mai bine.

Edited by tribunul

"Serviciul" de care zic e facultatea cu toata brambureala din ea, modul incorect in care suntem evaluati si nu am cum s-o schimb decat peste un an. Da lasa ca mai rezist un an si gata.

De lucrat cate ceva prin casa sau la masina gasesc mereu, da cand stau la camin mai rar.

ce e nasol, ca nu ma simt odihnit niciodata..

problema e ca nici nu ma rup cu munca... de exemplu acum lucrez efectiv cam 2 ore din cele 9 cand sant dimineata..( si atunci nu se poate spune ca ma rup) cand lucrez seara e mai complicat si chiar stresant... dar ..

problema o fi din cauza programului in ture?... chiar daca am timp berechet sa ma odihnesc... nu mai am sentimentul acela de "tabula rasa" de griji si sentimentul de relaxare, chiar si dupa saptamana de libere sau de concediu..

munca nu e fizica, nici grea... stresanta poate, cate-odata... dar nu ma simt odihnit ..

de ce nu schimb..?

bani sant , multunmitor as zice, colegi de treaba, serviciu interesant.. si nici nu ma omor cu munca..

Edited by aztec

pai stau pe forum.. pe net nu prea mai am ce face, rar cate-un zvac daca-mi mai vine o idee, la servici trebuie sa stau "la permanenta"...

mai ies la bulevard sa privesc masini si femei.. dar plictisitor.. sa invat n-am chev, de privit la tv...nu mai spun..

cred ca stresul in asteptarea turei de seara e cel mai grav.. si mai greu trec zilele de sambata si duminica cand stau toata ziua si nu fac nimic aproape..

dar o dau in offtopic.. ce e rau ca nici macar nu mai citesc o carte tehnica...n-am chef

sant si motive de nemultumire.. parca banii nu ajung, m-am facut patron... cand muncesc orice greseala se cam vede de acasa si nu e bine( deci sefii nici nu trebuie sa fie la munca dar afla in timp real- sti de ce), dar macar pana acum nu prea m-au deranjat, au impresie buna despre mine bag saema

Edited by aztec