Jump to content

SIAB 2005 Perioada 7-16 Oct

Alezz

Recommended Posts

Ar fi 2 zile de sambata in care am putea sa mergem acolo 8 sau 15 octombrie,facem ca la salonul de tuning si sport ne anuntam prezenta 17 insi si mergem doar 3 > :) .

Care zice ca merge si pe ce data???

Eu ma "inscriu" pentru data de 8,cu intalnire alti membrii doritori sa mearga in parcare la polivalenta la ora 10:00am :banana: .

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ce coincidenta, si eu am vrut sa postez acelasi subiect inca de ieri, dar n-am apucat sa intru pana acum...

Si eu ziceam la fel, haideti sa mergem mai multi (eu oricum am nevoie de sfaturi pentru noua achizitie :) ). Mi-a zis toata lumea sa astept SIAB-ul ca atunci se lanseaza tot felul de oferte, dar unele numai pe perioada targului. Si sunt oricum 2 weekenduri cuprinse, pentru ca oricum se va sta minim 5-6 ore cred. E bine in prima sambata pentru o vizita, nu de alta dar intotdeauna mai ramane si al doilea weekend in caz ca mai vrei sa vezi ceva (sau sa iei ceva)

Oare cata lumea vrea sa mearga asa, in grup?

• 3 weeks later...
Gazeta Sporturilor prezinta la SIAB un Astra GTC Turbo tunat de Irmscher.

Sursa

Scuze, nu am putut sa nu remarc pungile de pe scaune..ma scuzati pentru remarca rautacioasa..

Eu o sa fiu la SIAB, din pacate cu treaba..sper sa si apuc sa vad ceva...

Ptr cei vitregiti de soarta si care nu pot face 600 km dus si alti 600 intorsi puneti niste poze sa ne curga oleaka ochii si saliva dupa ele. Preferabil poze facute de membrii nu puse de pe alt site. Multam

P.S. Daca vreun moderator considera ca e mai bine sa fie facut topic nou "Poze SIAB" sa nu ezite a-l face

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...