Jump to content

SIAB 2005 Perioada 7-16 Oct

Alezz

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

am fost second si final time la SIAB

:banana: cel mai important am descoperit ascuns DAEWOO, chiar linga AutoItalia bagat in Bosh car Service dadeau si oferte pentru Cielo si Nubira. Concluzii:

Cielo cea mai ieftina masina din tot Siabul

Am si eu poze cu Sparkul dar cum sint incompetent si nimeni nu mi-a explicat cum sa fac o galerie foto nu le pot pune.

M-am uitat si eu la noul Swift, la care speram destul de mult si m-a descurajat in primul rind pretul. La banii astia prefer my favorite Rio, mai ales ca de Kia am fost supermultumit cum s-a comportat la drum.

Buluc mare ieri si nu prea am mai apucat sa ma uit la masini asa cum as fi vrut.

Mi-a placut cum aratau loganurile diesel expuseam apucat sa cotrobai mai mult prin ele si pe loc parca arat un pic mai ingrijite

Per total ca bani ramine impresia ca asian rulz, chiar si cu taxele de rigoare

cam atit in plus fata de prima vizita

Edited by andreib

Ieri, in ultima zi, gazde plictisite si fara chef de vorba. La Toyota am vrut sa vad Prius-ul pe interior respectiv motor, raspuns: "Nu e la vanzare" si "Nu se deschide capota" > :)

In rest ok, voiam sa vad mai multe masini la Chevrolet (erau doar Aveo, Kalos HB, Lacetti HB, Spark). Voiam sa vad Lacetti SW si Evanda (pe care le-am vazut doar in poze). Pot sa le vad si la dealerul local, dar ma asteptam sa le vad acolo.

Mi-a placut ca la Daewoo Nubira 2 GPL a mai ramas loc in portbagaj dupa ce au montat rezervorul de GPL :banana:

Gagicile, canci, dadeai cu tunul si nu gaseai, eventual cate una baricadata in cate vreo masina (RUSINEEEEEEE, pt ce sunteti platite, c...or :rambo :) , noroc cu standul Fiat unde erau ceva mai numeroase

Asa e man, erau dragute foc tipele de la Fiat. In plus mi-au facut cu mana (nu va ganditi la prostii), m-au salutat mai..., si am vorbit putin cu ele.

Cielo cea mai ieftina masina din tot Siabul

Si ce pret avea Cielo??? Daca tot zici ca era cea mai ieftina???

e al 4-lea salon la care o fotgrafiez pe tipa asta...

si mi se pare ca f greu poti spune ca erau urate unele. cel mult pot spune ca erau mai deosbite cele de la alfa. si mai era o tipa intr-un mini cooper s...dar parca as fi preferat masina.

post-1151-1129839825_thumb.jpg

post-1151-1129839892_thumb.jpg

Nevazute la SIAB 2005

Ori nu m-am uitat eu prea atent intre "rotile" fetelor ori pozele unde se vad bikineii albastrii si cei rosii sunt trucate. Cel putin la cea cu bikinii albastrii...

Dar pana la urma de ce sa maskeze cineva exact atractia acelei poze? Poate ma insel...?!

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...