kata Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Am fost la banca sa depun cativa banisori in contul pentru club. Acum intrebare intrebatoare casiera bancii mi-a spus ca nu apare numele meu la titularul de cont, apare doar depunere): Cum de apare in "Situatie cont" nickname-ul celor care au depus? Link to comment
remix Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Pai vorbesti si cu un admin (Shenck) si-i spui ce si cum dupa care va apare si numele tau. Link to comment
VAXXi Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Dai un mesaj privat la Shenck sau la mine, dupa care apare in lista de contributii nicknameul. Link to comment
Lucian79 Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Am fost la banca sa depun cativa banisori in contul pentru club.Acum intrebare intrebatoare casiera bancii mi-a spus ca nu apare numele meu la titularul de cont, apare doar depunere): Cum de apare in "Situatie cont" nickname-ul celor care au depus? <{POST_SNAPBACK}> Daca vrei sa nu fii confundat sau sa apara suspiciuni poti face in felul urmator : iei un mandat postal d-ala rosu ptr fime, treci numele tau pe el , contu unde se vor livra banii, numele posesorului contului (daewooclub. Astfel pe extrasu de cont va aparea numele tau iar in anexele extrasului si mandatul tau postal Link to comment
Recommended Posts