Jump to content

Noul Break Logan

MMihai

Recommended Posts

@whoever : nici una din pozele alea nu sunt reale.

@alx : abia ti-ai luat modus si loganu a devenit un rahat de masina? Grav...

Chiar daca viitoarea mea masina va fi C4 Coupe , noul Corsa sau noul Clio , indiferent , nu o s-o dau la intoarcere niciodata cu Loganu , sa zic aaah gata mi-am luat super masina si am scapat de rahatu ala. In continuare consider ca-si merita banii.

... impresii, pareri, fiabilitate!!! =))

La ce, niste poze care se tot vantura pe net de un an. Daca la Logan berlina pozele de pe net au adus destul de mult cu adevarul, la break sunt doar procesari de imagine in care s-a luat o poza de berlina - sedan si i s-a adaugat - pictat hayonul.

Nu va faceti iluzii! Sper sa nu am dreptate, dar va fi cea mai urata masina break care a fost facuta vreodata in lumea asta!!!

Succes!

La un salariu in Rom de nici 100 de euro pe luna, tu consideri ca 9000 de euro(rotunzind) suma..deci munca pe 90 de luni(fara nici o alta cheltuiala).......

In continuare consider ca-si merita banii.

Iti respect parerea...dar permite-mi sa nu fiu de acord...

> :)

Un lucru e clar . . . modificari esentiale fata de pozele prezentate nu vor exista.

Daca la Logan berlina pozele de pe net au adus destul de mult cu adevarul, la break sunt doar procesari de imagine in care s-a luat o poza de berlina - sedan si i s-a adaugat - pictat hayonul.

Si dupa parerea ta cpop .. ce modificari majore crezi ca i se vor aduce fata de pozele prezentate ?

Edited by Lucian79

Tot ce pot spune este ca break-ul nu este cel din pozele de la posturile anterioare. Scuze, nu l-am vazut "live", doar povesti la o bere.

Break va fi "cat mai economic/ieftin cu putinta", asta insemnand ca se vor utiliza cat mai multe elemente comune cu alte variante.

Si nu cred ca a fost vazut de cineva pe autotractoarele care ies din uzina, masinile test sunt transportate in camioane inchise.

• 4 weeks later...

Am gasit pe DaciaClub o poza care cred ca se apropie de Logan Break

Post DaciaClub

Tot ma bate la cap un amic sa investim in servicii "eterne", masina cred ca am gasit-o.

Daca intr-adevar asa arata break-ul, nu pot sa spun decat "sa si-o exporte la ei in Franta si sa se bucure de ea"

post-37-1129119965_thumb.jpg

Edited by cpop
Am gasit pe DaciaClub o poza care cred ca se apropie de Logan Break

Post DaciaClub

Tot ma bate la cap un amic sa investim in servicii "eterne", masina cred ca am gasit-o.

Daca intr-adevar asa arata break-ul, nu pot sa spun decat "sa si-o exporte la ei in Franta si sa se bucure de ea"

Doamne ce e oribilitatea aia,vor sa scoata concurent pentru Renault Kangoo cumva??? :) )

Singura care arata decent dintre logane e varianta pick-up. Bai da astia ma omoara cu masina lor de parca ar fi frumusetea pamantului. Chiar trebuie sa le accept eu lor masina mondiala? De ce nu exista diversitate la Pitesti?

Iar Solenza aia e modificata in purul stil taranesco-romanesc: cat mai multe elemente comune si cat mai multe adaptari de tot rahatul. In primul rand trebuia modificata linia pavilionului, lampile spate, podeaua portbagajului sa fie la acelasi nivel cu buza deschiderii hayonului (pentru o incarcare cat mai usoara), trebuia prelungit pavilionul intr-un mod aerodinamic si care sa nu raneasca ochiul, nu trantita scoroapca aia si gata, avem break.

Edited by laurentziu83

Laure, nu fii rau, oamenii aia au facut ce au putut cu ce au avut la dispozitie si la un pret acceptabil (parca ~10MROL era parascovenia aia). Discutabila estetica, fara indoiala, dar aspectul practic demn de luat in seama.

PS: luneta si geamurile laterale de hayon sin de Tico.

Intr-adevar poza (cgi-ul) e veche (de anul trecut) dar cine a facut-o a vazut masina in realitate.

Nu-mi vine sa cred ce hidosenie pot nascoci francezii astia.

Cred ca au vrut sa faca ceva in genul noului VW Caddy, dar macar caddy-ul nu e declarat "break" ci vehicul comercial pentru transport persoane.

http://www.volkswagen.ro/