Jump to content

Metoda Anticoruptie In Bulgaria:asasinate

maximus

Recommended Posts

legea aia numai oarba nu e, eu zic ca trage cu ochiul cu nesimtire la talerii de pe masa,la carnurile femeilor de langa ea (asta ca sa vb in stilul filmului "the merchatn of venice), iar legea e facuta asa cum zicea test driver pentru catei. Pentru dulaii mari sunt alte reguli si lucrul asta se vede bine aici in romania. Iti pot da exemple cate vrei. Si multe din exemplele alea mai repede se vor speria de un posibil glont, decat de mititica, unde majoritatea iarasi vor fi dulai si vor duce o viata de hotel de 5 stele

Eu vad ca tot vorbiti de "solutia finala" dar ezitati sa explicati cum pot fi deosebiti dulaii de catei. Cum se procedeaza: ne luam dupa media bine informata, dupa o baba credincioasa sau intrebam un copil neprihanit ? Si tehnic vorbind, nici mai departe nu mi-e clar: cine intreaba, cine da ordinul si cine executa ? Iar acestia ce sunt: catei sau dulai ? Si despre ei de la cine "luam relatii" ?

dupa media,dupa dovezi (pentru ca facand parte dintr-un serviciu de informatii poti afla aceste lucruri). Nu crede ca unii is acuzati de lucruri grave degeaba.. Si oricum,nu ii crede pe acesti tipi (posibilele victime) chiar asa de greu de deosebit. Crede-ma ca in orice oras se stie cine sunt "smecherii" si cam ce au facut in mare(asta si din cauza ca unii isi fac imperii pe baza fricii), si se stie cam cat de nocivi is unii.. Iar cei care decid SI executa , clar ca sunt niste dulai.

Edited by maximus
dupa media,dupa dovezi (pentru ca facand parte dintr-un serviciu de informatii poti afla aceste lucruri).

Adica lichidam asa dupa "ochiul si urechea", fara rechizitoriu, fara probatoriu si fara judecata, doar pe "se spune ca" sau "din surse demne de incredere", nu ?

Cred ca pentru edificare, o sa dau un caz concret, de mare actualitate. Noi locatarii cinstiti, care suntem cu intretinerea la zi si care dorim sa dormim linistiti la acest ceas de noapte, dupa o saptamana grea petrecuta in campul muncii, pe cine sa omoram: pe bietul catel, lasat singur noaptea in ap., care urla acum sau pe stapanii lui, plecati sa se destrabaleze prin localuri de pierzanie ? Raspundeti-mi repede, eu incarc pusca, ca nu mai rezist !

pe cine sa omoram: pe bietul catel, lasat singur noaptea in ap., care urla acum sau pe stapanii lui, plecati sa se destrabaleze prin localuri de pierzanie ? Raspundeti-mi repede, eu incarc pusca, ca nu mai rezist !

:o fftopic:

Am trecut si io prin asta si stiu ce inseamna. Ironic, catelul ala care a urlat toata ziua si noaptea era unu mic. Si urla potaia. Cred ca vreo 40 h a urlat! Cind au venit stapinii de unde au fost plecati le-am citit horoscopul putin. :rambo: Ce lume nesimtita! (Ca sa nu mai zic de cateii fara stapin care toata noaptea latra la greu in spatele blocului :flaming: ) Si uite asa l-am inteles pe ala din nuvela 'Bubico' de Caragiale, care a aruncat catelul din tren!

Edited by hitman
Adica lichidam asa dupa "ochiul si urechea", fara rechizitoriu, fara probatoriu si fara judecata, doar pe "se spune ca" sau "din surse demne de incredere", nu ?

Cred ca pentru edificare, o sa dau un caz concret, de mare actualitate. Noi locatarii cinstiti, care suntem cu intretinerea la zi si care dorim sa dormim linistiti la acest ceas de noapte, dupa o saptamana grea petrecuta in campul muncii, pe cine sa omoram: pe bietul catel, lasat singur noaptea in ap., care urla acum sau pe stapanii lui, plecati sa se destrabaleze prin localuri de pierzanie ? Raspundeti-mi repede, eu incarc pusca, ca nu mai rezist !

ti-am explicat mai sus, ca in general, infractorii (adica distribuitorii de droguri,proxenetii,traficantii) in general se stiu cine is, intr-un oras. Adica ti-am mai explicat mai sus, ca nu e genul de situatie in care sa te indoiesti de ceea ce fac, mai ales ca sunt multi din astia care chiar se mandresc cu ceea ce fac.

... Adica ti-am mai explicat mai sus, ca nu e genul de situatie in care sa te indoiesti de ceea ce fac ...

Eh, tocmai aceasta siguranta ma dezarmeaza pe mine. Eu am o tendinta carteziana sa ma indoiesc.

nu stiu cine si cum is in brasov, dar uite, aici in iasi, is niste smecheri, din clanul cordunenilor, care nu cred ca este cine sa se indoiasca ca nu is vinovati. Ei is aia care se ocupa cu traficul de droguri, care atunci cand au fost arestati acum un an, au inceput sa intimideze si sa se razbune. Cred ca era o coincidenta faptul ca mama unui politist care a participat la ridicarea lui a fost batuta pe strada, iar casa procurorului care se ocupa de caz a fost ravasita. Mai poti fi dezarmat in asemenea cazuri (care sunt sigur ca nu sunt singulare), si nu poti sa nu fii de acord cu metode bulgaresti?

Bv facea rating pe stiri la ispravile lumii interlope, doar ca dupa schimbarea unor "organe" indelung sustinute in capitala, ridicate la cel mai inalt grad de iliescul si acolitii lui si bagarea la "inpuscarie" a celor dovediti in instanta situatia s-a normalizat. Acum, putina culoare nu strica, ca doar nu suntem in Elvetia.

Eu nu cred in implicarea serviciilor in astfel de actiuni, inteligenta pe care o presupun le conduc spre alta cale, nici asta ortodoxa, de-ai provoca sa se lichideze intre ei.

Cateii mici sunt... multi de tot. Aia care sunt acuzati pt furturi marunte, mai o gaine da la vecinu', mai un fier vechi, sau stiu eu ce mai fac astia acum, mai canta in tranvai. Cateii mari, astia sunt putini dar destui care sa ne dea tara in jos. Mai exact aia care fura cat 1 000 000 de catei mici si nu ii acuza nimeni de nimic. Si atunci noi astia care nus untem catei ne revolta si se ajunge acolo unde s-a ajuns in bulcaria. Numai ca noi romanii suntem niste pechinetzi care stim ce tre' sa facem dar suntem prea putini si prea mici. si avem capul pe umeri nu ca pechinezii care se dau la pit bull.

asta e. pe mine ma deranjeaza nedreptatea dar nu am ce face. Poate imi cumpar un Sniper.