dre77us Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Am observat ca, dupa 27k km, teava de esapament de la Matizul meu e neagra "ca pana corbului". Si mai e si plina de funingine sau nu stiu ce naiba, cum pun mana pe ea, cum ma murdaresc rau. E ca la Dacii, semn ca imi mananca ulei? Ar trebui sa ma ingrijorez? La voi cum e? Link to comment
andreib Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Neagra si la mine la 32kkm, asa a fost mai tot timpul , putine au teava mai curata. Link to comment
Pepinno Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Teava neagra indica consum mare de benzina.. Link to comment
test_driver Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 La matiz??? Pai daca si ala consuma mult, a mea cum consuma, mai mult decat poate baga pompa de la peco. Link to comment
laurentziu83 Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Si pe mine m-a intrebat unchi-miu cat ulei imi consuma matizul ca la fel aveam teava neagra si asa am avut-o dintotdeauna. Cu consumul nu mai stiu, stiu doar ca manca forja pe paine matizelul in ultima perioada. Link to comment
dre77us Posted September 16, 2005 Author Share Posted September 16, 2005 He he! Si al meu. slalom la greu Link to comment
SORAN Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Tico cand il aveam nou dupa un drum in afara de 100km avea teava gri mergea motorul o frumusete. Acum e cam negricioasa, insa la matiz nu se depune funingine cum ziceti voi insa al meu are doar 25.000km. In oras mai toate sunt negre. Link to comment
mike.omega Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 Sunt sanse sa vi sa para o mare tampenie dar... acum 10 ani cand au luat ai mei dacia, primele plinuri au fost numai de la shell(pe vremea aia era altceva!) si teava si-a pastrat culoarea originala. In momentu in care nu era shell prin zona si becu rosu era aprins ne-am oprit la petrom, a doua cateva zile de mers pe benzina de la petrom teava era neagra Concluzie, mai conteaza si calitatea benzinei. Link to comment
Recommended Posts