andreib Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Fondatorul marcii se rasceste in mormant, e un soi de masina americana cu faruri de matiz . Link to comment
Alezz Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Astia au luato razna,pe bune de nu seamana cu primul model de Lamborghini de acum 35 de ani . Link to comment
VAXXi Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Pai normal ca seamana la maxim cu una de-acum 40 de ani, din moment ce Miura a fost primul model de succes Lamborghini si se implinesc 40 de ani de la aparitia lui ! Ala vechi a fost facut de Gandini, asta nou e facut de Da Silva, in cinstea modelului vechi. Link to comment
john Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 (edited) Marfa, prea il facusera SF. Asta parca e mai retro, mai ales in spate P.S. Si imi place si numele, pacat ca nu l-au rezervat cei de la Reno pentru Dacia.. Edited February 2, 2006 by john Link to comment
Satori Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Nu e vorba neaparat de design (stiati ca Miura original a fost desenata cand tipul avea 22 ani?). Dar a fost prima supercar cu motorul amplasat behind the driver... practic, este Adam-ul barbatilor. Trebuia sa o lase asa... Link to comment
tatabobu Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Jantele sunt cromate??? Link to comment
razvanclub1 Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 parca tot mai frumos este diablo Link to comment
zack Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 (edited) imi cer scuze daca sunt offtopic (nu stiam unde sa postez...) ia priviti http://www.dat.chevrolet.ru/models/lanos/t0_index_0.htm se fabrica LANOS sub chevrolet !! au innebunit americanii de tot... oferta cu lanos-ul este valabila numai la rusi...din cate am observat... Edited February 15, 2006 by zack Link to comment
AdiD Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 Noul model de Nubira produs la Craiova! V-ar place!...nu-i asa? http://www.hyts.hu/rovatok/virtualistuning...bira-csr_e1.jpg Link to comment
BigMe Posted February 25, 2006 Share Posted February 25, 2006 @ZLI: tare reclama , tare si masina.. Link to comment
george03 Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Se pare ca unii au inceput sa se gandeasca serios ca petrolul nu mai are un viitor fericit Ford s-a apucat sa produca motare cu hidrogen in serie!!! Este adevarat ca de 6,8 litri ... pentru microbuze ... da' e un inceput! http://www.bloombiz.ro/articol_63742.html Link to comment
XXL Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Am si eu o intrebare. A mai vazut cineva modelul asta de Nissan, vad ca nu e in oferta in Romania dar e simpatic, dupa parerea mea. L-am fotografiat intamplator acum 2 saptamani in Cluj. Nu e Primera? Link to comment
Satori Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Primera Break... sau cum naiba s-o numi, dar tot Break este. Da, sunt. Link to comment
george03 Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Ce ciudatenie au scos astia de la Hyundai Daca exteriorul e ... misto ... interiorul este de-a dreptu' ... bestial ... iar caroseria este facuta, partial, din PET-uri reciclate !! Articol yahoo Poze yahoo Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 9, 2007 Share Posted March 9, 2007 Cum se deschid geamurile la asta? Link to comment
Miste_R Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Ce spuneti despre noul c5? Parerea mea e ca de data asta, cel putin la design, au dat lovitura! E primul citroen care-mi place cu adevarat cum arata! http://www.promotor.ro/articol/959481/nout...a-generaie.html Link to comment
el cid Posted October 19, 2007 Share Posted October 19, 2007 Am calatorit destul de recent in Franta cu un C5 si am fost foarte dezamagit. De gustibus. Link to comment
Satori Posted October 20, 2007 Share Posted October 20, 2007 Mie imi place mai mult la exterior cel vechi. Link to comment
VFX Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Dupa mai multe fotografii spion si cateva cu modelul pe un truck...japonezii s-au grabit sa faca publice fotografiile oficiale inainte de Salonul din martie, unde era programata lansarea... 2009 Honda Accord Link to comment
matias Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 (edited) Renault koleos-poze oficiale: http://www.worldcarfans.com/9080211.007/20...oleos-in-detail Edited February 12, 2008 by matias Link to comment
Leone Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 (edited) Of, of, chinezii ăștia nu se lasă! "Amenintare pentru Ford din Rasarit! Hotarati sa fie recunoscuti ca o forta redutabila pe piata auto, firma de obarsie chineza, Brilliance, se pregateste sa isi dezvaluie "ultima arma", modelul rival al masinii de un succes extraordinar, Ford Focus, dezvaluire pregatita a avea loc in cadrul Showului Auto de la Beijing. Aceste imagina ne ofera ocazia de a arunca o privire asupra modelului mult-anticipat, ce urmeaza sa fie dezvaluit la sfarsitul lunii aprilie, masina ce va "purta" un stil strident de asemanator cu cel al lui Chevrolet Lacetti, fiind un adevarat deschizator de drumuri pentru ambitioasa companie asiatica. In ceea ce priveste propulsia, actualmente doar varianta pe benzina de 1.6 litri a fost anuntata, masina fiind proiectata pentru a domina intai de toate piata chineza, insa se aud zvonurile unui viitor model pentru europeni." Sursa: De Aici. Cică au fost băgați în seamă și de BMW. Detalii aici. Edited April 7, 2008 by Leone Link to comment
Viktor Posted December 2, 2017 Share Posted December 2, 2017 Incredibil dar adevarat. Inzestrata cu tot felul de zorzoane (OZN-uri nu alta) si se rupe troasca-n doua, nene ... Halal tehnologie ! Link to comment
Recommended Posts