Jump to content

Nissan Almera Motor 1.5 Benzina

laurentziu83

Recommended Posts

Intrucat vrea o cunostinta sa-si achizitioneze o asemenea masina iar forum Nissan nu prea am gasit prin Ro as vrea sa stiu daca dintre voi exista cineva care a avut contact cu o asemenea masina, ce impresie i-a facut, daca merita, daca e service-ul scump, etc etc. Nu vreau sfaturi de genul: da de ce nu diesel? ca n-o sa le bag in seama, deja am vazut diferente de vreo 3000 de euro la pret. Si nu se merita la Ma intereseaza doar daca se merita. Inca ceva: achizitia se va face in leasing pe firma.

pot sa iti spun ca am mers cu un nisan almera 1.5 benzina, cu echipare acenta, pot sa iti spun ca am vrut sa imi cumpar si in interval de o sap am facut test drive cu diferite masini, despre masina jos palaria...Din ce am testat, almera are cel mai frumos interior si cel mai bine dotata in pretul pe care mi-l propusesem, am testat renault megan 2,citroen xcsara,peugeot 307,nissan almera...dintre toate, la plastice/material interior almera e peste toate, dupa vine peugeotul restu nu mai conteaza...Display-ul monocrom de 5" mi-a placut :) ,airbag sofer + pasager + airbaguri laterale fata-destul pt siguranta in pretul asta, jentile de 16 m-au impresionat, radio-ul cu cd si 6boxe se aude relativ bine, mult peste alte sonorizari,avea si satelit de comanda pe volan, tapiteria atractiva,volan piele, singura chestie e, ca nu au motorizarea cu ESP nu stiu de ce.. dar sa zicem ca pt cineva care nu trece de pe bmw pe almera nu e problema..ABS-EBD e deajuns la pretul masini, tinand cont ca nu se fac in turcia gen renault megan 2 si se fac in Anglia, taxe normale ...Ce sa iti mai zic bordul e foarte misto si foarte util, m-a impresionat in comparatie cu renault si citroen xcsara, motorizarea destul de acceptabila, se poate si mai bine(mai puternica).. dar costa evident... per final, pt 14-15k cit ajunge cu ultima echipare nu prea ai ce masina sa iti iei noua, decit troaca, iar un 307(care sa zic ca imi place mai mult) troaca e naspa,parerea mea...Dintre toate Almera am ales, dar din diferite probleme nu am mai putut sa o cumpar...

Edited by BigMe