SorelRo Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 errrr voi va luati un MP3 player pen' soft sau pen' muzica? Eu le-am folosit pe amandoua. crek pot sa fac o comparatie. Link to comment
sorin77 Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 (edited) LG / LAC-M 6500RS , AUTO CD/MP3/WMA cu USB inclus - vezi poza. se poate cumpara de pe net la Edited September 22, 2005 by sorin77 Link to comment
mil Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 (edited) puteti avea si mama IPOD-ului cu 100 dB s/n geaba, ca in momentul in care il conectati la slotul USB e folosit doar ca mediu de stocare, chipul decompresor utilizat este cel pe care l-a pus VW sau producatorul RCD cu intrare de unde se pot cumpara brichetele acelea cu intrare in RO? Edited October 4, 2005 by mil Link to comment
VAXXi Posted October 4, 2005 Author Share Posted October 4, 2005 Hm, corect, la asta nu ma gandisem Ce brichete ? Link to comment
john Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Ce brichete ? <{POST_SNAPBACK}> Cineva vindea chiar pe aici o scula care se infigea in bricheta si avea mufa USB si emitea pe FM. Bagai MP3 player-ul sau un USB stick in scula aia si prindeai pe radioul masinii. Mi se pare mult mai inteligenta... <{POST_SNAPBACK}> Link to comment
mil Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 am gasit mesajul, ma interesa la oficial cineva care da si un pic de garantie... Link to comment
VAXXi Posted October 4, 2005 Author Share Posted October 4, 2005 Pai nu se gaseste in Paris nimic similar ? Link to comment
mil Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 (edited) nu...culmea ca nu apoi masina e in RO, tata are nevoie...eu conduc la Paris o bicicleta marine nu am completat avatarul la sto, chiar stau la Paris, ma stie conu' Flex Edited October 4, 2005 by mil Link to comment
ToPser Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 http://www.thinkgeek.com/gadgets/electronic/6dea/ Link to comment
mil Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 (edited) Bravo chineziii!!! Nu e totuna insa, asta e mai desteapta are Firewire (ceea ce e mai scump)...insa celalta avea intrare analogica ceea ce ma coafeaza daca am un CD-MP3 player portabil sau alt device (DVD, notebook) care scoate analog. merci de link, referinta de pret 20 de para, deci nenea care cerea 50 de euro pe o chestie similara exagera. Astept cu interes sa ajunga in RO in stocuri mai mari... Edited October 5, 2005 by mil Link to comment
pesteimputit Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 io cred ca o sa imi iau un input adapter sa folosesc si ipodul in masina si gata... sincer conectat pe inul de la statia de pe spate suna impecabil! Link to comment
VAXXi Posted October 12, 2005 Author Share Posted October 12, 2005 Şi ... bombă. http://www.apple.com/ipod/ipodyourcar/ "> Link to comment
steph Posted October 12, 2005 Share Posted October 12, 2005 ce naiba mey pana si alpineul meu stie conectare la ipod ... defapt invers un ipod conectat la playeru` meu si am terminat balciu. playeru` meu plus ipodul colegului de banca de 40 gb si am terminat povestea Link to comment
s3bby2000 Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Mare faza.Ce chestie au inventat astia de la Volkswagen!!Culmea e ca am si eu la Aveo asa ceva,doar ca nu e USB ci iti trebuie un cablu special si poti sa pui casetofonul pe AUXILIAR.Au descoperit si astia de la Volkswagen apa calda Link to comment
alx Posted May 19, 2006 Share Posted May 19, 2006 Buna dimineata domnu' Sebi... BUNA DIMINEATA!!! VW au mufa USB iar sist audio stie sa decodeze MP3 din sursa externa. Daca tu vari in jack-ul ala un usb s-ar putea sa-ti spargi bordul... Domnu, putintica atentie! Link to comment
VAXXi Posted May 19, 2006 Author Share Posted May 19, 2006 @S3bby: citeste mai atent, e vorba de cu totul altceva decat AUX-ul tau. Pentru ce ai tu iti trebuie un montaj de genul asta: http://www.discountcarstereo.com/vw_ipod_installation.htm Link to comment
Recommended Posts