Profu Posted September 19, 2005 Author Share Posted September 19, 2005 ovi stii care-i ideea? ca am schimbat tot ce se putea schimba la capitolul asta si doar sonda a mai ramas... eu as cam schimba-o ca oricum la cati bani am bagat aiurea in masina... adica chestia este ca daca nici cu sonda schimbata nu e OK atunci... ce defect mai poate fi??? Link to comment
ovi_jer Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Legaturi gresite la instalatia gpl.Teoretic ar trebui sa ai instalatie gpl pentru motor euro2 care se leaga la sonda lambda. Link to comment
Profu Posted September 19, 2005 Author Share Posted September 19, 2005 mda... si asta poate fi, o sa deconectez firele de la GPL care duc la sonda lambda sa vad ce si cum va tin la curent si astept in continuare preturi la sonde lambda in Bucuresti si cate ceva diferente intre producatori (daca exista, adica diferentele ) ). Link to comment
Profu Posted September 19, 2005 Author Share Posted September 19, 2005 cum am mai spus revin cu informatii noi.. Am schimbat azi sonda lambda si... am ceva putere crescuta la motor dar dupa ce se incalzeste tot scade... (puterea). Am inceput sa ... o iau razna sau cum se zice? Nu mai am ce schimba... doar modulul ala cu clapeta de acceleratie si... atat... ce naiba o fi avand? Am reglat si avansul cu un stroboscop (in service) si il aveam mic. Please give me some help in hereeeee!!! HELP, HELP!! Link to comment
Recommended Posts