pesteimputit Posted September 18, 2005 Share Posted September 18, 2005 (edited) am si eu o rugaminte... (destul de mare) am nevoie de o schema (cat mai simpla )care sa poata face urmatoarele: sa amplifice un semnal mono (aprox 5-8w e perfect) sa dea un pe un fir masa cand primeste semnal... sa se alimenteze la 12-14v sa aiba un buton de volum... ideal ar fi sa fie si micuta... ideea e sa confectionez un carkit facut in casa eventual as putea folosi un kit gata facut (ca asta) dar ramane problema de cum sa dau masa pe un fir cand am semnal pe amplif... Edited September 18, 2005 by pesteimputit Link to comment
adrianm Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Iti dau eu un car kit de Nokia(nu stiu de care):kestia prinsa de bord,un dif sub bord,si o alta aia pe langa ECM.Lipseste microfoul care a ramas pe sub tapiterie. E functional,ma deranja suportu ala de tel infipt in bord.Cand o sa am strict nevoie pun bluetooth ;daca iti trebuie e free. adrian matea,0722586122 Link to comment
pesteimputit Posted October 8, 2005 Author Share Posted October 8, 2005 (edited) gata dom'le am facut si asta va fac un walk-through materiale 6m de cablu rosu multifilar subtire (nu stiu de cat era l-am luat la ochi) 6m de cablu de alta culoare cu aceleasi specificatii ca mai sus 1m de cablu de difuzor 2m cablu de alimentare 1 difuzor de 10 cm 1 kit de amplificare mono de 10w 1 radiator care sa acopere puterea disipata de amplif 1 comutator 1 hadsfree pt telefonul dvs 1 set de papuci de cablu 1 rola de banda izolier 1 set de soricei 1 siguranta auto de 2,5 amperi mod de construire: 1)se cableaza aplificatorul dupa cum se specifica in schema cu care vine, se monteaza radiatorul NEAPARAT cu pasta termo-conductoare 2)se deface handsfreeul si se procedeaza in felul urmator #se taie cablurile de 6 m in 2 bucati egale #se lipesc doua bucati de cablu (una neagra si una rosie) de firele care vin pe difuzorul hands-freeului, bucati care la celalalt capat se lipesc la pinii de intrare a amplificatorului #se dezlipeste microfonul si se prelungesc firele acestuia cu celelalte 2 bucati de cablu ramase 3)se lipeste firul difuzorului de acesta si de pinii de iesire ai amplificatorului 4)se lipeste cablul de alimentare la pinii specifici ai amplificatorului 5)undeva pe ramura de + a alimentarii amplificatorului dvs se va monta comutatorul 6)deasemenea se va monta si siguranta undeva tot pe ramura de plus 7)se testeaza ansamblul inainte de a fi montat pe masina Daca totul a fost facut calumea acum carkitul ar trebui sa mearga acum urmeaza instalarea 1) se gaseste un loc numai bun pt montarea amplificatorului si a difuzorului (eu am sacrificat torpedoul) 2) se cauta linia de acc a masinii si se deriva un fir din acesta linie (foarte usor de folosit este linia de la bricheta masinii) 3) se leaga alimentarea (+) pe firul derivat mai sus 4) se cauta o linie sau un punct de masa si se trage o masa care se leaga la amlificator (este foarte buna masa de la bricheta ) 5) se gaseste o pozitie buna pt microfon (din pacate singura metoda pt asta este aceea de a testa ) 6) se pozeaza ATENT cablulrile prinse cu soricei 7) in acest moment ar trebui sa aveti in masina un car kit bun si ieftin ATENTIE LA: *izolare *legarea corecta (polaritati) *pozitioanrea comutatorului intr-o pozitie usor acesibila *toate conexiunile la curent se fac cu papcui si se izoleaza imi pare foarte rau dar am uitat sa fac poze in timpul manufacutrarii dar pus si simplu nu m-am gandit la asta peste cateva minute o sa pun si niste poze cu produsul finit in cateva zile se va gasi la bursa un kit intreg gata asamblat cu tot cu montaj inclus daca sunt doritori pm me Edited October 8, 2005 by pesteimputit Link to comment
SORAN Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Vai peste trebuia sa pui medii inalte separat in torpedo Un difuzor mai mare nu ai gasit ) Link to comment
pesteimputit Posted October 9, 2005 Author Share Posted October 9, 2005 e de 10 cm asta era prin casa Link to comment
MR_A Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Salutare..cer scuze ca ma bag in discutie..Dar am vazut la o benzinarie (in drumul taberei..Cea de la orizont) ...un car kit universal ..Era in jur de 350-400 mii. Functiona astfel..Avea o mufa..Cu difuzor pe ea...care se introduce la bricheta masini...Si...un fel de clema ..(gen cele folosite de fete...sa si prinda parul ) cu microfon pe ea..care se prindea pe difuzorul telefonului . Daca vreti info detaliat..unde gasiti benzinaria respectiva..>Dati mi un PM Bafta Link to comment
Abram Burel Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Benzinarie la Orizont? Mai sa fie. Poate la Favorit sau la Drumul Sarii! Link to comment
Recommended Posts