dinoc Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Ai putea de ex. sa te bagi pe lista asta : http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...&hl=dynamat Link to comment
Mircea Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 Toate posturile despre Dynamat. Datorita functiei Link to comment
Jobyn Posted June 21, 2006 Share Posted June 21, 2006 merci pt ajutor... nu stiu dak o sa gasesc prin cj asa ceva dar totusi o sa incerc Link to comment
blnight Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Mi-am cumparat un Cielo GLE din 99 si am probleme cu difuzorul din dreapta fata. Vreau sa-l inlocuiesc insa nu stiu cum il pot scoate de acolo.Am scos masca dar nu pot scoate difuzorul pe sus pentru ca nu are loc. Trebuie sa desfac bordul ? Ce metoda as putea folosi? Link to comment
dflorescu Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Mi-am cumparat un Cielo GLE din 99 si am probleme cu difuzorul din dreapta fata. Vreau sa-l inlocuiesc insa nu stiu cum il pot scoate de acolo.Am scos masca dar nu pot scoate difuzorul pe sus pentru ca nu are loc. Trebuie sa desfac bordul ? Ce metoda as putea folosi? Trebuie sa-l impingi putin de o parte in jos, apoi il scoti cumva in dunga. E greu de explicat. Ideea e ca se scoate pe sus, nu mai trebuie demontat nimic, iti trebuie doar o surubelnita cu coada mica pentru ca te incomodeaza parbrizul. Link to comment
blnight Posted April 7, 2011 Share Posted April 7, 2011 Trebuie sa-l impingi putin de o parte in jos, apoi il scoti cumva in dunga. E greu de explicat. Ideea e ca se scoate pe sus, nu mai trebuie demontat nimic, iti trebuie doar o surubelnita cu coada mica pentru ca te incomodeaza parbrizul. Ms, am facut cum ai zis si am reusit sa-l scot. Link to comment
PRF Posted May 3, 2011 Share Posted May 3, 2011 (edited) Ce parere aveti de astea? Difuzoarele sunt CRUNCH DSX-6.2C, amplificate cu CRUNCH GTX 2200 Edited May 3, 2011 by PRF Link to comment
raresvintea Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Daca gasesti kick paneluri, adica acel adaptor e boierie! Si daca mai le si amplifici separat esti tare de tot Arata foarte bine in poze, la ce bani ai scos inelele? Sunt fibra sau lemn? Link to comment
Recommended Posts