Jump to content

Unde se pot reclama lucruri despre drumuri / semnalizari?

cchrism

Recommended Posts

Am si eu o intrebare, unde se pot reclama lucruri despre semnalizarea drumurilor, la primarie, la politie, ca nu am habar?

Pentru cei care sunt din Bucuresti este vorba despre semaforul de la APACA dinspre Lujerului spre Cotroceni. Niste destepti au montat un billboard din ala publicitar de nu se mai vede de la distanta semaforul de pe stanga, iar dupa-amiaza ala din dreapta nu se vede ce culoare e din cauza soarelui care apune. Nu stiu cine le-a dat autorizatie sau daca au asa ceva, ca am mai vazut afise desfiintate tot din cauza ca obturau semafoare sau indicatoare.

Stiti vreo adresa de e-mail, ceva?

Si la Unirii era un panou identic, dar l-au matrasit repede. Sint multe nereguli de genul astora in Bucuresti. De faza cu panourile publicitare se reclama la primarie dar in conditiile urmatore: nota strisa, semnata , etc si neapart cu NUMAR DE INREGISTRARE.

Hai ca mergem impreuna daca vrei ca si eu vreu sa depun una bucat plingere legata de T-urile de linga bloc.

Am infrant!!!. Eu am gasit pana la urma ca se reclama la primaria capitalei, fiind o artera intretinuta de ea. Am bagat mailul la ora 10 azi, la primar@pmb.ro, la ora 11 jumate mi-a raspuns Basescu, ca vor atentiona firma de publicitate si daca in 48 de ore nu se intampla nimic il vor demola ei.

Asadar se poate... (mai ales daca e campanie electorala). So, Shenck, daca problema tine de primaria capitalei, foloseste cu incredere e-mailul. Daca nu, intradevar metoda sfanta e cererea cu numar de inregistrare.

cchrism, zău că se vede că-i campanie electorală, ar trebui să fie alegeri în fiecare an ! nu ştiam eu ce i-a apucat să mute panoul publicitar la vreo câţiva zeci de metri mai înspre Lujerului :mrgreen: .

Am si eu o intrebare, unde se pot reclama lucruri despre semnalizarea drumurilor, la primarie, la politie, ca nu am habar? 

Stiti vreo adresa de e-mail, ceva?

in mod normal reclamatia se face la primaria de sector pe la "Urbanism" dar daca vrei sa te ia cineva cu adevarat in seama (chit ca nu se rezolva neaparat), tot www.daewoo.ro ramane de baza.

OCEBE, nu intotdeauna la primaria de sector. Reclamatia se face la primaria de care apartine strada. Daca e una din cele 334 de strazi pe care circula RATB-ul e in grija primariei generale. Daca nu, trebuie la primaria de sector de care apartine. Lista cu strazile aflate in grija primariei generale este la www.pmb.ro , la sectiunea Servicii.

Eu unul am fost multumit de rapiditatea cu care s-a rezolvat reclamatia mea (au zis maxim 2 zile, in 2 zile a disparut).

ma rog, Bucurestiul e un caz aparte cu primarii de sector + primarie generala; important e ca problema s-a rezolvat repede (in Galati timpul "de reactie" este muuuuuult mai mare)

Asadar se poate face ordine daca se vrea un pic. Shenck, vreun rezultat pe la tine?

Nimic! :( Poate nu tine de primaria generala... Poate trebuie sa ma adresez altcuiva (adp etc), sau poate tebuei sa pun eu mina pe fierastrau si sa rezolva manual problema :)