Jump to content

Ce Masina V-ati Fi Dorit Sa Nu Fie Scoasa Din Prod

woulfy

Recommended Posts

Nu am facut poll la acest topic pt ca sunt mult prea multe masini in cazul acesta.

Personal eu regret ca nu se mai produc 2 masini:

1- Espero -probabil ca sunt subiectiv, insa masina si acum imi place foarte mult ca design. Mi se pare ca dintre modelele Daewoo de la vremea respectiva, Espero s-a "prafuit" cel mai putin. Asta nu inseamna ca nu-mi plac mai mult alte masini. Un neajuns pe care intr-adevar il are espero, este consumul cam mare prin oras, dar era un lucru peste care s-ar fi putut trece.

2-Dacia Solenza -care stiu ca a avut 1001 de critici, dar mie personal mi s-a parut o masina perfecta pt oras si cu care nu-ti era frica sa iesi in in afara orasului (fata de masinile din clasa mini..). In plus avea si portbagaj cu adevarat unde sa-ti pui cumparaturile de la hiper-market si nu erai nevoit sa ti le pui pe bancheta din spate cum am vazut ca e mai nou moda... Consumul mi se parea super OK, 7-8l/100 prin oras, iar cu demarajul sau lasa in urma destule masini (printre care si un espero ca al meu :) )

Alte pareri?

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

daewoo espero, o masina care ar arata modern si in zilele noastre, audi a8 (prima generatie), bmw seria 5(penultimul model) deoarece nu imi place noua linie de design a bmw, vw passat (arata mult mai inchegat b5 si 5.5 decat b6) si probabil mai sunt

Cel mai rau imi pare de Espero, Eu cred ca e cea mai reusita masina de la Daewoo, ca de aia mi-am si cumparat asa ceva, si inca sunt convins ca daca nu ar fi consumul ala de tractor in oras ar fi inca o masina greu de batut. A si era sa uit, era si cam mult prea scumpa, cand am luat-o eu (17900 $) la iesirea din productie costa doar 12900 $ modelul CD A/C.

Si Solnitza nu face la demaraj Espero 1.8, am dat cu o solenza modificata la motor si am facut-o destul de usor.

Si de Solenza imi pare rau, personal nu mi-as fi cumparat, dar era o masina mai reusita ca Loganul Zic eu, mai ales raportul calitate/pret.

1.Dacia Berlina la 3700E

2.Daewoo Tico super fiabil si economic

3.Daewoo Espero spatiu spatiu si iar spatiu

4.Daewoo Cielo(inca nu este sigur)

5.Dacia 500 Diesel 2,3% afara(doar 2 facute)

6.Dacia SuperNova sub orice critica la finisaje interioare dar un portbagaj bunicel si un consum educat

Edited by Alezz

Nu de aia imi pare rau de ea, ci de ce masina de raliu iese din ea... Le-am vazut live in 2003 in cel mai dur raliu de la noi (Raliul Onestiului) si mergeau brici, toate au terminat! Si de crapat au crapat alea cu pedigree... EVO, Seat Cordoba WRC, etc...

Oltcit-ul imi pare rau ca a fost scos din productie dar asta e, oricum avea si el o varsta.

Solenza a fost o mare cretinitate ca au scos-o din productie, chiar nu-i in stare pitestiul sa aiba diversitate? e o tampenie sa scoti din productie o masina ce se vinde si care s-a fabricat doar 2 ani.

Tico nu-mi place ca a fost scos din productie, era ideea de masina ieftina cu strictul necesar pe ea, ar fi fost perfecta pt mine. N-a urmat un succesor la fel sau mai economic.

Si ma mai seaca ca vor sa inchida fabrica de la Craiova. Ne intoarcem la vremea lui nea nicu cand toti aveau oale verzi, dacii 1300, figider arctic, aspirator practic etc.

Pai in ordine :

Tico

Espero

Vechiul model de Land Cruiser ( mai vechi de 2004)

de ce nu Leganza

si intr-un final chiar Dacia Berlina sau Break da' la pretul de pana a fi cumparate de francezi , adica 3000-3500 de dolari