zack Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 ieri am fost in carrefour militari si am vazut elemente de tuning. neoane 4 bucati fata-laterale 4 milioane + multe alte prostioare...cum ar fi antena "gps" cu "motzu" care se aprinde > Link to comment
Satori Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Asa, si? Ai avut o revelatie? Vrei sa faci din antene gps eleron? Link to comment
MCojo Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Hai mai baieti faceti din Kalos nava spatiala?!! Poate ne-o fura golanistii!!! Link to comment
zack Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 nu,doamne fereste ) aveau si un eleron acolo,din aluminiu da nu stiu cat costa cand termin leasingul o sa al fak nava spatiala, in cazul in care nu iau alta... Link to comment
john Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 (edited) http://www.gip.ro/ Pe site vad ca au doar filiale in Craiova si Bucuresti insa stiu ca exista si in Pitesti GIP (poate nu sunt aceeasi). Din cate imi amintesc in Pitesti era cel mai ieftin. Edited September 29, 2005 by akaionut Link to comment
Lucian M Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 Baietii au dreptate- cauciucurile de 185 sunt cam micute in raport cu caroseria, trebuiaucam de 195. Jantele erau bune de 16", dar mie personal imi plce sa am balonul mare, ca la ce gropi sunt in RO, tre sa ai gipan cu jante de 13 si cauciucuri de 250 macar (sau pe aproape). Iar cu eleronul- musai trebuie puse niste leduri de bricheta pe laterale si o antene gps pe mijloc. Nu vreau sa par rautacios, dar la Kalos ar fi mers doar un eleron discret- ceva in gen Aveo 4d (chiar schimba in bine aspectul). eleronul ala mare mere pe o Vectra, nu pe cei 25 cm cat are Kalos la portbagaj. Umbla la altceva, la suspensii, la frane, la motor (dar nu prea tare)- mie personal mi-a placut la Bicaz cel mai tare masina lui Pep, sa mor, nu alta: gume super-late, suspensie dura, scaune de porsche 944, infinity pe fata, bordul modificat, etc + goarna de la motor si evacuarea, care acoperea bassul de la sub-ul JBL. BRAVA, Pep, super Tico tau, dovedeste ca ai ceva gust! Mai da si la altii, nu vrei? Unui cal ii iei prima data hamuri sau il potcovesti? Tataia ii ducea la potcovit, apoi mergea in targ sa le ia hamuri. Gata, ho, gura sparta, pune zabala, ca o iei pe aratura! Eleronul e fain, dar nu pe acea masina. Sorry... Link to comment
reb Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 (edited) eleronul de aici http://images.leftlanenews.com/content/21-...vrolet-aveo.jpg si aici http://www.gmcanada.com/images/vehicles/20...main_ext_02.jpg e mai de bun gust (imho) se pare ca e disponibil (probabil ca optiune) peste ocean. stie cineva daca se poate cumpara in ro? Edited October 31, 2006 by reb Link to comment
dani_ddtz Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 (edited) Fara suparare...asta ii un exemplu de tuning optik fara gust...la un vant lateral itzi smulge portbagajul Si rotzile din acte se vede nu is nici pe 14" ... pe 13" chiar.Bafta la jentzi si un bodykit frumos ca numai alea te mai pot scoate acum Edited September 30, 2007 by tolin Fara suparare ... oamenii de aici nu vor mIRC, adica fara k, tz, sh Link to comment
WRS Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Fara suparare... omu vrea tuning , urmeaza sa`i mai puna si alte chestii , asa arata rau ... dar cu praguri , jante arata bine . Poate mai revine cu niste poze . Link to comment
Razv Posted October 3, 2007 Share Posted October 3, 2007 In tuningul optic nu se incepe cu eleronul ci cu jantele... dupa un bodykit ( eleronul fiind ultima piesa din el ) ... Link to comment
Recommended Posts