Jump to content

Recommended Posts

• 11 months later...

Baietii au dreptate- cauciucurile de 185 sunt cam micute in raport cu caroseria, trebuiaucam de 195. Jantele erau bune de 16", dar mie personal imi plce sa am balonul mare, ca la ce gropi sunt in RO, tre sa ai gipan cu jante de 13 si cauciucuri de 250 macar (sau pe aproape).

Iar cu eleronul- musai trebuie puse niste leduri de bricheta pe laterale si o antene gps pe mijloc. Nu vreau sa par rautacios, dar la Kalos ar fi mers doar un eleron discret- ceva in gen Aveo 4d (chiar schimba in bine aspectul). eleronul ala mare mere pe o Vectra, nu pe cei 25 cm cat are Kalos la portbagaj. Umbla la altceva, la suspensii, la frane, la motor (dar nu prea tare)- mie personal mi-a placut la Bicaz cel mai tare masina lui Pep, sa mor, nu alta: gume super-late, suspensie dura, scaune de porsche 944, infinity pe fata, bordul modificat, etc + goarna de la motor si evacuarea, care acoperea bassul de la sub-ul JBL. BRAVA, Pep, super Tico tau, dovedeste ca ai ceva gust! Mai da si la altii, nu vrei? Unui cal ii iei prima data hamuri sau il potcovesti? Tataia ii ducea la potcovit, apoi mergea in targ sa le ia hamuri. Gata, ho, gura sparta, pune zabala, ca o iei pe aratura! Eleronul e fain, dar nu pe acea masina. Sorry...

• 1 month later...
  • 6 months later...

Fara suparare...asta ii un exemplu de tuning optik fara gust...la un vant lateral itzi smulge portbagajul :mrgreen:

Si rotzile din acte se vede nu is nici pe 14" ... pe 13" chiar.Bafta la jentzi si un bodykit frumos ca numai alea te mai pot scoate acum :mrgreen:

Edited by tolin
Fara suparare ... oamenii de aici nu vor mIRC, adica fara k, tz, sh
  • 4 months later...