nrares Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Primiti si expati? Nu de alta, dar saptamana asta mi-o petrec prin Bucuresti. Link to comment
Alezz Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Link to comment
tatabobu Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 Cum fu? A mers cineva? Link to comment
Alezz Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Am mers si a fost frumos ca un val a plecat acasa pe la 9 juma(cei ce plecau la bicaz) iar ceilalti au venit pe la 10 juma Vlad si Peste si am stat pana la 11 juma ca nu mai ploua si au mai aparut si zeu cu Sprite. Link to comment
nrares Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Din pacate se pare ca am ratat. Am tras vreo doua ture prin jurul Salii, mi-am belit ochii in intuneric dupa ceva Woo-uri dar n-am avut noroc. Asa ca am plecat pe jos, murat si dezamagit. Nu-i nimic, poate data viitoare o sa am mai mult noroc. Link to comment
Senna Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Din pacate se pare ca am ratat. <{POST_SNAPBACK}> Imi pare rau ca n-ai ajuns, e mai greu de gasit daca n-ai mai fost niciodata Link to comment
NFS Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Se urca dealul. Se ajunge in fata Salii Polivalente. Cum te uiti la sala, se pot remarca doua alei ce duc prin stinga si prin dreapta Salii. Se apuca pe una dintre ele (preferabil dreapta). In capat aleea se termina intr-un T, la stinga este o alee pietruita care merge prin spatele Salii. La dreapta este aceeasi alee, dar este in panta. Se face dreapta (atentie ca e o mare groapa) , se coboara panta si se observa imediat pe partea stinga in directia de mers o adunatura de masini parcate grupat si citeva grupuri de mancatori de seminte. Da un semn daca vii data viitoare, ca sa-ti dam un numar de contact! PS. Daca o iei prin stinga Salii Polivalente, schimbi stinga cu dreapta in textul de mai sus ) Link to comment
nrares Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Acum e prea tarziu, calul plecase ( a se citi - e deja la Cluj ). Oricum, eu imi fac drum prin capitala macar odata /luna. Link to comment
Leutzu Posted September 25, 2005 Share Posted September 25, 2005 Se apre ca eu sunt prea neinsemnat sa fiu trecut ca prezent la intalnire. Am ajuns si eu dar destul de tarziu. Link to comment
remix Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Ioteeeee, adica ce, nici io n-apar ? Acu ce... venim la intalniri ca sa aparem pe prezenta ? Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Da! Eu asa fac! Link to comment
Recommended Posts