Jump to content

Intalnire 22.09 Sala Polivalenta

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Am mers si a fost frumos ca un val a plecat acasa pe la 9 juma(cei ce plecau la bicaz) iar ceilalti au venit pe la 10 juma Vlad si Peste si am stat pana la 11 juma ca nu mai ploua si au mai aparut si zeu cu Sprite.

Din pacate se pare ca am ratat. Am tras vreo doua ture prin jurul Salii, mi-am belit ochii in intuneric dupa ceva Woo-uri dar n-am avut noroc. Asa ca am plecat pe jos, murat si dezamagit. Nu-i nimic, poate data viitoare o sa am mai mult noroc.

Se urca dealul. Se ajunge in fata Salii Polivalente. Cum te uiti la sala, se pot remarca doua alei ce duc prin stinga si prin dreapta Salii. Se apuca pe una dintre ele (preferabil dreapta). In capat aleea se termina intr-un T, la stinga este o alee pietruita care merge prin spatele Salii. La dreapta este aceeasi alee, dar este in panta. Se face dreapta (atentie ca e o mare groapa) , se coboara panta si se observa imediat pe partea stinga in directia de mers o adunatura de masini parcate grupat si citeva grupuri de mancatori de seminte.

Da un semn daca vii data viitoare, ca sa-ti dam un numar de contact!

PS. Daca o iei prin stinga Salii Polivalente, schimbi stinga cu dreapta in textul de mai sus ;) :) )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...