Jump to content

cum ma trateaza Daewoo Romania...

Lucian M

Recommended Posts

bagati un ochi aici:

"Buna ziua!

Ma numesc Mahu Lucian, am 24 de ani, iar peste doua luni as dori sa achizitionez un automobil Matiz E/AC. Ceea ce as dori sa aflu este daca dupa ecest interval de timp DAEWOO Romania va practica in continuare aceste minunate reduceri de preturi. O reducere de 6-700 EUR inseamna foarte mult pentru o familie aflata la inceput de drum.

Cu mult respect si speranta ca veti mentine aceasta politica (pe care eu si sotia mea le apreciem foarte mult),

un viitor client al DAEWOO Romania"

ce raspuns primesc:

[color="blue">Stimate domnule Lucian Mahu,

Aprecierile dv. la adresa Daewoo Automobile Romania S.A. (DWAR) ne bucura mult si reprezinta o confirmare a faptului ca eforturile noastre în directia cresterii satisfactiei clientilor nostri îsi ating obiectivul.

DWAR are, periodic, diverse oferte speciale pentru publicul românesc, constând în cele mai multe cazuri în reduceri de preturi. Asa cum corect ati sesizat, însa, ofertele au o valabilitate limitata în timp. Actuala promotie pentru Matiz si Cielo se încheie la 31 mai.

Este foarte probabil ca DWAR va mai face, în viitor, astfel de oferte promotionale. Continutul (adica nivelul reducerilor de pret si modelele de autoturisme la care se vor aplica) si perioada lor de valabilitate sunt decise, însa, functie de sansele de succes pe care conjunctura de piata le indica la momentul respectiv. Oricum, ele vor fi facute publice prin mass-media (inclusiv pe site-ul nostru din internet) si vor avea cu siguranta o perioada de valabilitate suficienta pentru ca cei care vor alege sa beneficieze de ele sa se poata organiza în consecinta.

Pentru a rezuma:

- desi promotii ulterioare sunt probabile, în spiritul orientarii pro-client a DWAR, o astfel de promotie nu a fost planificata înca si, prin urmare, nu se poate sti când se va desfasura si în ce anume va consta ea.

- va recomand sa urmariti anunturile noastre din mass-media, pentru a va informa cu operativitate asupra promotiilor lansate de DWAR.

Cu multumiri pentru interesul fata de produsele noastre,

Valeriu Gîrlea, Sef Serviciu Satisfactie Clienti

Daewoo Automobile Romania S.A.

tel: 0251-544.187; fax: 0251-590.067

www.daewoo.ro[/color]

voi ce parere aveti? eu cred ca in felul acesta ar trebui sa-si trateze firmele clientii!

Raspuns OK, dar , cum era de asteptat NU au spus nimic, nici nu aveau cum. Chiar daca ar avea fixata o promotie nu o sa se apuce sa o faca publica pina nu isi ating un anumit scop/puct de maxim al pietei.

vorba lui ovidiuc, te mai simti si tu om, nu esti tratat cu indiferenta. desi nu mi-au dat un raspuns concret, eu sunt multumit de felul in care Daewoo Romania isi trateaza clientii sau potentialii clienti.

Lucian... nu vreau sa-ti scad entuziasmul... dar avand in vedere ca Martisorul a trecut, Pastele a trecut... eu as mai spera la o promotie abia pe la Craciun!

Dar poate ai bafta si prinzi, pe undeva prin sezonul estival, o promotie de genul E/AC la pret de E sau pe-acolo!

Bafta!

insa noi uitam ceva: va apare in curand Matiz euro III. ce vor face cu euro II? promotii, sa scape de ele! eu ce pandesc? exact acele promotii. cine va fi multumit: firma- care va scapa de masinile din lotul vechi, si eu - care ma vio scoate cu un boboc de masina+reducere de pret. avantaj pentru ambii parteneri de afaceri. da' sa ma vad eu cu banii in mana, ce drq, mai "este" 1,5 luni... si cu prima ocazie de drum la nashu din Bucuresti neaparat vreau sa va vad pe cat mai multi dintre voi!

ps: in RO e totul posibil! nu ne mai mira nimic. totusi suntem increzatori...

Shi o sa mai apara si dacia de 5mii euroi (ce tzeapa tre' sa fie asta :evilfork: ). Asha ca exista toate conditiile pt. o noua promotie. Shi eu sper din tot sufletul sa fie promotii, ca prin sept-oct. vreau un Cielo.

Lucian, am citit pe undeva ca Legea Concurentei prevede maxim 2 (s-ar putea si 3) promotii pe an (sau pe sezon). Deci, s-ar putea sa ai numai sansa Craciunului...

Eu nu tin minte sa fi citit asa ceva prin Lege...stiu doar ca trebuie anuntate din timp...la Oficiul Concurentei