claz Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 La varianta cu buletinul, limita maximus e de 5 gaini Link to comment
K-Pax Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 mos sub papuc ca mosu putea sa ii reteze una la baba si sa ramana cu toti banii Link to comment
claz Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 In concluzie: degeaba ai marketing bazat daca managementu' e varza! Link to comment
Tommy Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 da @maximus era foarte corect calculul tau, dar nu gasea unde era pasul gresit din rationamentul dat in problema... Link to comment
VAXXi Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Eu propun ca, in bunul spirit romanesc, sa infiintam o comisie care sa analizeze activitatea mosului in ultimii 5 ani, daca a platit impozit, daca a depus declaratiile, daca are casa de marcat, daca a emis bon fiscal ... il prindem noi cu ceva ! Link to comment
master Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 da @maximus era foarte corect calculul tau, dar nu gasea unde era pasul gresit din rationamentul dat in problema... <{POST_SNAPBACK}> Pai pasul gesit este ca cei 3 lei sunt inclusi in aia 11,5 ai fiecarei babe. La cei 23 ar trebui sa se adune 2 lei, banii primiti napoi. Link to comment
zalmoxis Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Mai da' oole unde-s oole !?!?Al draq mos de oo n-a mai zis nik!! "> Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Si tipizatele? Link to comment
NFS Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Mah... voi vreti sa-mi luati mie calul! Link to comment
Shenck Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Eu propun ca, in bunul spirit romanesc, sa infiintam o comisie care sa analizeze activitatea mosului in ultimii 5 ani, daca a platit impozit, daca a depus declaratiile, daca are casa de marcat, daca a emis bon fiscal ... il prindem noi cu ceva ! Bauturile alcoolice trebuie sa fie timbrate. Tuica avea timbru? Era produsa in gospodarie? Platise producatorul impozit in cazul in care depasise cei 300 l neimpozitati? Link to comment
drooopy Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 calculele sunt in lei noi sau lei vechi? Link to comment
bogdanc Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 parerea mea e ca nu sunt date toate datele problemei. si daca sunt toate, atunci se ridica urmatoare intrebare, cate kile avea gaina?!? are cineva idee cat e kilu de gaina in viu? sa vedem, poate ca baba vindea mai scump decat pretu pietei... parerea mea, care este. Link to comment
sebian Posted September 22, 2005 Author Share Posted September 22, 2005 ...aici, pe centura, e destul de ieftin kilu' de gaina vie prestatoare...deci moshu, daca vrea sa faca un biznis, ar putea sa ia gaini de aici de pe centura si sa le vinda in city...de exemplu pe Matasari Link to comment
cpop Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Extrapoland, statul cumpara de la coreeni o jumate de fabrica pe 45 de unitati si-o tuica. Apoi o vinde (pe toa(n)ta) la 2 (doi) strategici. Intrebare: cine da tuica!!! Link to comment
Recommended Posts