ticolino Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 mda, si eu la fel. pe 1 am mers pe rosu, iar ieri am facut plinul (luk), ca a trebuit sa fac un drum mai lung. Link to comment
Tommy Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 (edited) mda, se pare ca efectul a fost slab era de asteptat si-apoi nu cred ca benzinarii si-au facut prea multe griji, n-am auzit de vreun bilant sa se faca la zi.. Edited October 3, 2005 by Tommy Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Si eu am oprit sambata la benzinarie. Am fost pana la toaleta si am plecat. Link to comment
Florinut Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Si eu am bagat pe 1 oct un litru (de bere) si bicicleta la greu. Pe 2 la fel. Azi ma habtin (de la bicicleta) Link to comment
remix Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Eu am facut un plin de 900 de mii la omv pe 1 octombrie. Link to comment
alx Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 sa nu te dezici de la titulatura de "membru contra", nu? Link to comment
VIPER Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Well, iata o dovada de maaaare spirit civic etc etc etc... Link to comment
remix Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Hai sa nu intram din nou in vesnica polemica inceputa in paginile 1-2. Eu propun sa continuam protestul inceput pe 1 de unii si sa ii dam o noua forma pe 15... sa zicem. Haideti ca intr-o zi, fie ea o Sambata, cand nu se duce toata lumea la serviciu, sa nu mergem cu masina in interes personal deloc. Cati sunt dispusi la acest mic efort pentru a-si demonstra dezacordul fata de pretul benzinei ? Eu unul sunt. Cine e cu mine ? Link to comment
claz Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Adica tu nu vrei sa te mobilizezi la un protest orchestrat la nivel mai mare, ci vrei sa initiezi TU manevra... Si, mai mult, ca protest la protest mai si faci un plin... asa in sfidare la protest. (...) Cine e cu mine ? Gripa aviara? DonRaulos? Link to comment
andreib Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 @Remix: Pe mine nu conta. As face plinul la toate masinile si le-as calari toata ziua daca e prostestul tau . PS: Pe 1 nu am pus nici un gram de motorina/benzina. Link to comment
ileana Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 pai si 1 tot sambata a fost!..puteai macar sa arunci un motiv ptr care ai alimentat pe 1..cine crezi ca ti se alatura, dupa insipida remarca "Eu am facut un plin de 900 de mii la omv pe 1 octombrie"?! Link to comment
alx Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 eu ma gandeam la un protest permanent care sa conste in boicotarea omv-petrom si afisarea unei pagini a4 de genul celor de vanzare masini pe care sa scrie: eu nu bag combustibil de la omv-petrom! Link to comment
remix Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 boicotarea unei companii de marimea omv petrom are potential de a produce efecte chiar total diferite de cele scontate. se stie ca petrom este furnizor pentru o multime de alti retaileri si astfel mutarea unei mari mase de clienti catre acesti retaileri mai mici ar face ca preturile acestora sa creasca, productia furnizorilor sa se duca mai mult pe vanzari engross decat detalierea proprie. ca urmare pretul benzinei va creste iar "victima" boicotului ar putea ajunge sa ofere cea mai ieftina benzina de pe piata. pretul nu s-ar modifica in nici un fel, s-ar crea doar o confuzie generalizata pe piata carburantilor din care ... pana la urma... tot clientii ar fi cei pagubiti. Mie mi s-au parut de aur link-urile oferite pe primele pagini unde se studiau aceste tipuri de proteste. Acum, daca voi o luati personal, e problema voastra. Eu nu m-am opus protestului lui X sau Y, nici macar protestului in sine. M-am opus formei protestului. Am alimentat pentru ca intr-adevar aveam rezervorul gol (ca d-aia am putut baga de 900 de mii in el, altfel puneam de 500 si era evident ca nu era gol rezervorul) si am vrut sa merg cu masina in acea zi. Mi se pare infantila atitudinea de a te opune protestului meu, care in definitiv nu este al meu. Este o concluzie logica ce a reiesit din experienta mai multora. Eu cel mult am imprumutat-o acceptand-o ca fiind mult mai valoroasa decat celelalte idei de protest. BTW Voi daca va opuneti fumatului recomandati incetarea lui sau cumpararea la bax in loc de pachet (luati oameni buni tigari de duminica pentru toata saptamana si toata saptamana nu cumparati tigari si sa vedeti ce o sa moara JTI de ciuda). Link to comment
Shenck Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 In Canada cind s-a scumpit rau benzina TOTI si-au abandaonat masinile unde li se termina combustibilul. Forma de protest a avut efect . Link to comment
ileana Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 e greu la noi sa protestezi asa..eu una n-as lasa-o pe Papadia nici cu o strada mai departe de casa, daca acolo s-ar termina benzina...as mai pune un pahar si as aduce-o in fata blocului...ca sa nu mai vorbesc daca m-ar lasa pe undeva prin pustietati! Link to comment
Tommy Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 e greu la noi sa protestezi. Link to comment
csergogaby Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Eu a trebuit sa fac un drum pe 1 oct, asa ca am pus 10 litri de la moldovenii care aduc benzina de peste Prut cu 32.000 lei/litru. La intoarcere am oprit la MOL si mi-am sters geamurile si am plecat ) Link to comment
MikeTekRacing Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 ce sens are un protest cand vad ca nici macar oamenii cu tico (care consuma putin) nu l-au putut respecta fara suparere, dar e o dovada buna ca ne meritam soarta. puteai alimenta si tu vineri seara, nu era asa grav, nu? oricum nu era vorba sa se simta pe luna la benzinarii mai putin, ci gestul in sine, de a avea o zi "moarta". deh, cu cine sa faci Link to comment
aztec Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 (edited) din pacate astia santem.. ma intreb oare aia care au demonstrat pe 21 dec 1989 ce-or fi fost, romani, ca acum parca n'as mai crede.. ca doar ei nu-si inchipuiau totusi ca o sa schimbe regimul, poate visau, dar uite ca si de la o mana de oameni s-a intamplat ceva.. si cum am mai spus, acest protest banal ce s-a incercat, nu va implica nominal cu nimic, nu se facea prezenta la pompa si cine nu baga era omorat.. ar fi fost ceva simplu... dar complicat la romani... asta e, astia santem... si ne meritam soarta...daca avem.. poate urmatoarea forma de protest, daca mai merita facuta, ar fi sa alimentam doar un litru de combustibil sau sa zicem ...de 10.000 lei... doar ca sa le complicam gestiunea Edited October 3, 2005 by aztec Link to comment
Shenck Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Mai bine platim in monezi cit mai mici un plin Link to comment
tolin Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Si daca nu platim e rau? Eu propun sa nu platim pentru ce nu primim. Link to comment
Ndi Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Asta o sa trebuiasca sa discuti cu Politia Ce mi se pare socant este ca in ciuda faptului ca m-as fi asteptat sa vad mai putine masini pe strada la 40.000 litru, cu protest cu tot, tot in ambuteiaje stau. Mai mult, poate imi bate mie lantul, dar incep sa vad din ce in ce mai multe harburi? Ce fenomen poate determina un om care nu-si poate permite o masina la minimumul decentei sa dea 4 lei pe un litru de benzina si sa se PLIMBE prin oras? Sa fie oare asta o noua forma de snobism/bravada? Operatiunea "am mobil bei" redivivus? Sau poate doar mi se pare, fiind sub influenta unui pret crescut si asteptandu-ma la o minune? P.S. In ciuda scepticismului si al celor 300 KM pe care i-am facut in 2 zile, n-am alimentat pe 1. Link to comment
pesteimputit Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 cum am fost motorizat diesel (adica i-am luat lu maicame-a masina) si mai aveam 40 l (prox 600km) motorina nu am bagat nici macar juma de gram Link to comment
ticolino Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 asa e , Ndi, nu stiu cum naiba dar in ultimele 2 saptamani masinile s-au inmultit foarte mult. Mare noroc ca sunt pe 2 roti, dar chiar si asa mai raman blocat. Link to comment
sebian Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Hehe, incearca sa lucrezi o saptamina la una din fabricile de pe centura, sa vezi de pe la ora 3 pina pe la 9-10 totul blocat .. iti trece cheful de a mai veni cu masina la munca... Link to comment
Recommended Posts