DANNY WOO Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Sa vedem ce preferinte aveti in domeniu!!Sa specificati modelul si sa argumentati votul!!! >- Link to comment
sebian Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Renault ---> ultimele modele sunt chiar SF Link to comment
maximus Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 si eu tot renault , imi place la nebunie magnum-ul. e printre cele mai impozante cap tractoare de pe piata, aduce cu el ceva din parfumul american. Din punct de vedere tehnic, nu ma pot pronunta Link to comment
Rapiduletul Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Nu stiu cat de SF sunt ultimele modele Renault, dar la fiabilitate sunt clar Thriller.Dupa mine, de departe, Scania este regina.Dotari,fiabilitate,confort,manevrabilitate ...orice.Cine a condus poate sa spuna.Oricum, numai conducand un camion greu iti dai seama daca e bun sau nu.Acum 10 ani,sau mai bine,de departe cele mai fiabile erau Turbostarul si Magarusul. Link to comment
DANNY WOO Posted September 22, 2005 Author Share Posted September 22, 2005 Ieee am si eu un fan de-al meu!!Forza SCANIA!!!! Link to comment
dimi_A,B,CE,D Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Edy Spedition - 654 Volvo FH12,Frigoexpres - 210 Volvo FH12.Nu este un camion ieftin ca pret dar cu toate acetea cele mai mari compani de transport din Romania au numai acest model in dotare.De ce oare?Oare nu se pricep la transporturi? Link to comment
Razvan Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Sunt sofer de tir ,am lucrat pe FH12 la Edy, acum lucrez pe un Actros si pot spune ca era mult mai bun FH decat actrosu. Link to comment
BAD_MF Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Si eu tot cu Volvo am votat. Modelul FH 12 e tare!PArerea mea.. Link to comment
Rapiduletul Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 (edited) Nu zic ca FH nu este bun.Este foarte bun, dupa parerea mea este imediat sub Scania.Pe piata din Romania este foarte apreciat pentru ca este mai ieftin atat la achizitie cat si ca intretinere.Asa cum a mai spus cineva Scania este un fel de divizia de lux de la Volvo.Este ca si cum ai compara VW Passat 2005 cu Skoda Octavia II.Si nu ma refer numai la confortul soferului, ci si la confortul financiar al patronului de camion.Intradevar ca la Scania un rulment fata costa 1500 euro, dar e garantat intre 1 si doua milioane de km.La Volvo e garantat maxim 1 milion. Edited September 22, 2005 by Rapiduletul Link to comment
NFS Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 E bine ca n-aveti probleme pe la masini... Link to comment
laurentziu83 Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Bai da de ce dreaku ati pus si "Roman" printre optiuni? O sa-l voteze cineva? Poate doar vreunul care zice ca Dacia e Mercedesul romanilor. Link to comment
DANNY WOO Posted September 26, 2005 Author Share Posted September 26, 2005 Pai tocmai din curiozitate l-am pus,sa vedem daca exista nostalgici!!! Link to comment
FLEX Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Cam neinspirat sondajul, parerea mea ... Cine a condus, stie sau poate sa citeasca cu ochi de cunoscator o fisa tehnica si sa zica "asta e cel mai bun". Cum marea majoritate de aici sint profani in domeniu, nu-mi dau seama de relevanta sondajului. Din punctul meu de vedere, alegind precum mindra tzoalele la supermarket, votez cu Renault Magnum prima generatie. Pt profi: ati mers cu Magnumul? cum e? se diferentiaza clar de altele contemporane ale lui? Link to comment
mike.omega Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Am mers(in dreapta) cu Volvo F12, de prin 90 pe perne de aer, cutie secventiala, motor super silentios si fara semi-remorca merge de rupe, desi sare puntea spate si ofera senzatii cam ciudate M-am mai urcat in Stralis(iveco) insa ori era ceva cu dotari de baza ori nu stiu ca prea avea plastice proaste si care nu inspirau durabilitate Link to comment
VIPER Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Freightliner Classic si Kenworth T2000 (primele 3 poze sunt Freightliner-ul, celelalte Kenworth-ul). Daca vreti sunt si poze din cabina, etc... Te ia inima... Link to comment
VIPER Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 (edited) Imi pare rau dar nu pot edita mesajul anterior... Daca poate un moderator sa le lipeasca... Multumesc... Ceva poze cu interioarele modelelor "votate" de mine (cu dedicatie pentru DANNY WOO): Freightliner Classic: Kenworth T2000: Edited September 30, 2005 by VIPER Link to comment
DANNY WOO Posted September 30, 2005 Author Share Posted September 30, 2005 The Almighty VIPER mi-a indeplinit dorinta!!!!God bless you!!! Link to comment
nrares Posted September 30, 2005 Share Posted September 30, 2005 (edited) Am condus asa: Saviem (ah ce vremuri) Iveco Scania Magnum (un singur drum Constanta-Satu Mare) DAF Preferatul meu : SCANIA Edited September 30, 2005 by nrares Link to comment
FireFly Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Aici trebuia modificat sondajul : cea mai buna marca de-a lungul anilor ? sau cel mai frumos/performant ?-parerea mea Sincer dupa atatea decenii marca TATRA nu a avut concurenti , mai ales in domeniul off-road ( adica drumurile din romania ) Link to comment
zack Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 mie imi plac foarte mult MACK-urile americane. sunt super... io tot cu volvo am votat...si scania sunt misto >- Link to comment
NightClub Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 IVECO parca e cel mai folosit la noi si am auzit ca merge destul de bine. Link to comment
SORAN Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Aici era vorba de cele mai bune nu de cum arata sau ca ala ne place asa fara sa stim nimic... Link to comment
Tommy Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 tatra erau adevarate, se mai fabrica? Link to comment
cristi.a Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Din sondaj vad ca Scania s-a detasat... Eu am votat Mercedes...tehnic, din ce vad eu pe la clientii cu care lucrez, posesori de Actros, sunt foarte multumiti, masini fiabile, nu apar probleme de ordin tehnic Link to comment
Recommended Posts