Jump to content

Truck Top

DANNY WOO

Care credeti ca este cel mai bun camion?  

136 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nu stiu cat de SF sunt ultimele modele Renault, dar la fiabilitate sunt clar Thriller.Dupa mine, de departe, Scania este regina.Dotari,fiabilitate,confort,manevrabilitate ...orice.Cine a condus poate sa spuna.Oricum, numai conducand un camion greu iti dai seama daca e bun sau nu.Acum 10 ani,sau mai bine,de departe cele mai fiabile erau Turbostarul si Magarusul.

Nu zic ca FH nu este bun.Este foarte bun, dupa parerea mea este imediat sub Scania.Pe piata din Romania este foarte apreciat pentru ca este mai ieftin atat la achizitie cat si ca intretinere.Asa cum a mai spus cineva Scania este un fel de divizia de lux de la Volvo.Este ca si cum ai compara VW Passat 2005 cu Skoda Octavia II.Si nu ma refer numai la confortul soferului, ci si la confortul financiar al patronului de camion.Intradevar ca la Scania un rulment fata costa 1500 euro, dar e garantat intre 1 si doua milioane de km.La Volvo e garantat maxim 1 milion.

Edited by Rapiduletul

Cam neinspirat sondajul, parerea mea ...

Cine a condus, stie sau poate sa citeasca cu ochi de cunoscator o fisa tehnica si sa zica "asta e cel mai bun".

Cum marea majoritate de aici sint profani in domeniu, nu-mi dau seama de relevanta sondajului.

Din punctul meu de vedere, alegind precum mindra tzoalele la supermarket, votez cu Renault Magnum prima generatie.

Pt profi: ati mers cu Magnumul? cum e? se diferentiaza clar de altele contemporane ale lui?

Am mers(in dreapta) cu Volvo F12, de prin 90 pe perne de aer, cutie secventiala, motor super silentios si fara semi-remorca merge de rupe, desi sare puntea spate si ofera senzatii cam ciudate ;)

M-am mai urcat in Stralis(iveco) insa ori era ceva cu dotari de baza ori nu stiu ca prea avea plastice proaste si care nu inspirau durabilitate :rolleyes:

Imi pare rau dar nu pot edita mesajul anterior... Daca poate un moderator sa le lipeasca... Multumesc...

Ceva poze cu interioarele modelelor "votate" de mine (cu dedicatie pentru DANNY WOO):

Freightliner Classic:

post-65-1128059981_thumb.jpg post-65-1128059986_thumb.jpg post-65-1128059990_thumb.jpg post-65-1128059994_thumb.jpg post-65-1128059999_thumb.jpg post-65-1128060003_thumb.jpg post-65-1128060009_thumb.jpg

Kenworth T2000:

post-65-1128060108_thumb.jpg post-65-1128060112_thumb.jpg post-65-1128060117_thumb.jpg post-65-1128060121_thumb.jpg post-65-1128060124_thumb.jpg post-65-1128060129_thumb.jpg

Edited by VIPER

Aici trebuia modificat sondajul : cea mai buna marca de-a lungul anilor ? sau cel mai frumos/performant ?-parerea mea :) Sincer dupa atatea decenii marca TATRA nu a avut concurenti , mai ales in domeniul off-road ( adica drumurile din romania :P )

• 4 weeks later...