VIPER Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Anul trecut in august am fost invitati acolo de niste prieteni din Brasov. Era o aniversare. Am fost 9 adulti si 2 copii. S-au mancat cam de toate: ciorbe, felul 2, desert, s-a ras ceva beri. Mancare super faina, ceva specialitati (nimic cu carne de strutz, e adevarat). Suma finala: cam 2.9 milioane. Mi s-a parut o suma mica avand in vedere ca "pensiunea" (e catamai hotelul) are 4 stele (pe bune le merita!) si restaurantul era super. Link to comment
baxxter22 Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 hy eveybody sunt nou pe aici sa imi ziceti si mie cand mergeti cat cost unde mergeti vreau sa vin si eu Mi e cineva aici pe forum din Oradea?? bye Link to comment
Satori Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 ia vezi aici: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showuser=1757 poti sa iei chiar si autocolant de la el Link to comment
Lucian79 Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Anul trecut in august am fost invitati acolo de niste prieteni din Brasov. Era o aniversare. Am fost 9 adulti si 2 copii. S-au mancat cam de toate: ciorbe, felul 2, desert, s-a ras ceva beri. Mancare super faina, ceva specialitati (nimic cu carne de strutz, e adevarat). Suma finala: cam 2.9 milioane. Mi s-a parut o suma mica avand in vedere ca "pensiunea" (e catamai hotelul) are 4 stele (pe bune le merita!) si restaurantul era super. <{POST_SNAPBACK}> Wowwww ... s-ar putea sa fie akol ..din cate zice nenea Viper si din pozele vazute e super akol ..bine ca probabil pretu' va fi dublku de persoana da hotel de 4 stele ..eu zic ca merita...si daca-l ocupam pe tot poate scoatem si-o reducere >- Link to comment
VIPER Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 S-a vrut sa se faca acolo intalnirea anuala Autoshow forum. Dar se pare ca il luasera cei de la forumul Citroen... E faina zona. Nu stiu cum se ajunge daca e zapada/gheata, drumul de acces e forestier. Link to comment
Lucian79 Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Traiasca Santa Fe-ul lui NFS ..oare cati incap odata-n el Link to comment
VIPER Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Pai la o estimare okiometrica, macar 15... Link to comment
mike.omega Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 S-a vrut sa se faca acolo intalnirea anuala Autoshow forum. Dar se pare ca il luasera cei de la forumul Citroen... E faina zona. Nu stiu cum se ajunge daca e zapada/gheata, drumul de acces e forestier. <{POST_SNAPBACK}> Era pejo nu citroen Link to comment
Lucian79 Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Si daca ne grabim si ne hotaram poate va fi WOOOOO anu asta Link to comment
NFS Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Traiasca Santa Fe-ul lui NFS ..oare cati incap odata-n el Traiasca! Chit ca NFS probabil ca nu va fi prezent. Link to comment
ileana Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 NFS-ul isi va legana probabil fetita proaspat nascuta! Link to comment
MCojo Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 (edited) Ohooo sa-ti traiasca nene NeFeSe sa fie sanatos si voi sa fiti pe langa el... Traiasca Santa Fe-ul lui NFS ..oare cati incap odata-n el <{POST_SNAPBACK}> Pe de alta parte traiasca matijii ca si ei se comporta exemplar... Daca e nasol drumul cred ca imprumut matizul lu' sor'mea... > Edited September 29, 2005 by MCojo Link to comment
body Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Bai nu e problema , ca vin io cu jeepul meu ( Dacia )ca pe unde am bagat-o saraca...chit ca e intalnire daewoo. Am si remorca la ea , asa ca nu e problema Link to comment
arp Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 La Sirnea am facut un revelion acum 2 ani, chiar la Valea cu Struti, intamplator patronii sunt niste rude mai indepartate...Dar pretul de revelion sare foarte tare fata de preturile din timpul anului: atunci pentru 3 zile a fost 250 euro de persoana care includea noaptea de revelion. Eu nu mi-am permis sa stau atunci in hotel, m-am cazat in gazda langa si am facut doar noaptea de revelion acolo...Iarna nu e problema cu accesul pe zapada...Numarul de locuri este destul de limitat... Link to comment
Lucian79 Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 So ... se intereseaza cineva? ..ARP daca tot zici ca sunt niste rude mai indepartate? Link to comment
kata Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 (edited) M-am interesat eu: - cazare in camere cu pat dublu sau 2 paturi; - 2 posibilitati de revelion: 29dec.-2ian. (4nopti) /// 30dec.-3ian. (4nopti) - pret 15 000 000lei/persoana, mese incluse in toate aceste zile iar bautura din noaptea de revelion inclusa si ea; - la mese nu se poate renunta; - discount la 10-15 camere 5-10%; Cred ca se poate negocia la discount ca mi-a oferit prea usor discount-ul asta. Mie mi se pare totusi cam scump. (parerea mea) Edited September 29, 2005 by kata Link to comment
VIPER Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Sa vezi la Poiana Brasov ce fain e: de la 25 la 75 de milioane de cap de vita furajera!!! Link to comment
Lucian79 Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Ar putea fi o posibilitate prin Muntii Apuseni ... Padis, Arieseni,Piatra Craiului, Stana de Vale Link to comment
ileana Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 cred ca Moeciu scrie pe fruntea noastra! tanti Clinciu Link to comment
Wolfman Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 De Revelion nu cred ca scade sub 250 EURO/ persoana in zona Brasov; asa ca sa cautam locuri uitate de lume, unde nu sunt preturi cracanatoare... Link to comment
kata Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Pe unde vine Moeciu? Un telefon ceva!?! Se poate interesa cineva? Link to comment
VIPER Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Valea cu Struti e putin mai sus de Moeciu mergand spre Pitesti/Campulung... Link to comment
kata Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 Preturi ceva? Locuri de cazare? Conditii? Dati-mi un numar de telefon ca eventual sun eu sa intreb! Link to comment
alx Posted September 29, 2005 Share Posted September 29, 2005 bre! estem turcaleti? nu posezi enternet? guuuuuugal si gasim telefon, sunam, aflam info, postam pi forum... Link to comment
Recommended Posts