Jump to content

Revelion 2006

Recommended Posts

Anul trecut in august am fost invitati acolo de niste prieteni din Brasov. Era o aniversare. Am fost 9 adulti si 2 copii. S-au mancat cam de toate: ciorbe, felul 2, desert, s-a ras ceva beri. Mancare super faina, ceva specialitati (nimic cu carne de strutz, e adevarat). Suma finala: cam 2.9 milioane. Mi s-a parut o suma mica avand in vedere ca "pensiunea" (e catamai hotelul) are 4 stele (pe bune le merita!) si restaurantul era super.

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Anul trecut in august am fost invitati acolo de niste prieteni din Brasov. Era o aniversare. Am fost 9 adulti si 2 copii. S-au mancat cam de toate: ciorbe, felul 2, desert, s-a ras ceva beri. Mancare super faina, ceva specialitati (nimic cu carne de strutz, e adevarat). Suma finala: cam 2.9 milioane. Mi s-a parut o suma mica avand in vedere ca "pensiunea" (e catamai hotelul) are 4 stele (pe bune le merita!) si restaurantul era super.

Wowwww ... s-ar putea sa fie akol ..din cate zice nenea Viper si din pozele vazute e super akol ..bine ca probabil pretu' va fi dublku de persoana da hotel de 4 stele :X ..eu zic ca merita...si daca-l ocupam pe tot poate scoatem si-o reducere :) >-

Ohooo sa-ti traiasca nene NeFeSe sa fie sanatos si voi sa fiti pe langa el...

Traiasca Santa Fe-ul lui NFS  :D ..oare cati incap odata-n el  :scarpin:

Pe de alta parte traiasca matijii ca si ei se comporta exemplar... Daca e nasol drumul cred ca imprumut matizul lu' sor'mea... > :)

Edited by MCojo

Bai nu e problema , ca vin io cu jeepul meu ( Dacia )ca pe unde am bagat-o saraca...chit ca e intalnire daewoo.

Am si remorca la ea , asa ca nu e problema =))

La Sirnea am facut un revelion acum 2 ani, chiar la Valea cu Struti, intamplator patronii sunt niste rude mai indepartate...Dar pretul de revelion sare foarte tare fata de preturile din timpul anului: atunci pentru 3 zile a fost 250 euro de persoana care includea noaptea de revelion. Eu nu mi-am permis sa stau atunci in hotel, m-am cazat in gazda langa si am facut doar noaptea de revelion acolo...Iarna nu e problema cu accesul pe zapada...Numarul de locuri este destul de limitat...

M-am interesat eu:

- cazare in camere cu pat dublu sau 2 paturi;

- 2 posibilitati de revelion: 29dec.-2ian. (4nopti) /// 30dec.-3ian. (4nopti)

- pret 15 000 000lei/persoana, mese incluse in toate aceste zile iar bautura din noaptea de revelion inclusa si ea;

- la mese nu se poate renunta;

- discount la 10-15 camere 5-10%;

Cred ca se poate negocia la discount ca mi-a oferit prea usor discount-ul asta.

Mie mi se pare totusi cam scump. (parerea mea)

Edited by kata
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...