Jump to content

Revelion 2006

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum serios, mai organizam ceva impreuna sau fiecare isi vede de ale lui?

Eu am un prieten care este sefulet la complexul turistic de la Calimanesti; anul trecut mi-a facut o oferta foarte buna, numai ca zona este foarte linistita si nu stiu daca avem ce face...cat despre schi ma indoiesc in zona...

Eu am un prieten care este sefulet la complexul turistic de la Calimanesti; anul trecut mi-a facut o oferta foarte buna,

Nu stiu daca si pentru noi oferta este la fel de buna... Ma rog, unora le-o fi... If you know what I mean...

daca vreti ski, sa aveti ce vizita (desi banui ca iarna e mai greu traseul) incercati maramures, adica zona borsa-moisei. Nu stiu de preturi insa zona e frumoasa, este unde face excursii (daca doriti asa ceva, mai ales ca ve-ti veni cu masina), singura problema e distanta, mai ales pentru cei din sud-ul tarii

alo domnu', pai dvs veniti de la bacau dar din Bucuresti sunt 650 de km...!

Am auzit de ceva numit Cascada Cailor pe acolo. Frumos, frumos!

alo domnu', pai dvs veniti de la bacau dar din Bucuresti sunt 650 de km...!

Am auzit de ceva numit Cascada Cailor pe acolo. Frumos, frumos!

Las ca Modusul consuma putin bre, nu te mai zgarci acuma cativa zeci de lei :dizzy: ... Io-l tot bat la cap pe un coleg sa intrebe la o ruda de-a lui la Campulung Moldovenesc daca inchiriaza pensiunea (cam 17 camere), care se risca pana acolo??? :lavolan: Faza e ca daca gasim o cazare decenta cu papica noastra, iesim mai ieftin ca la un revelion facut la un restaurant unde stai 5-6 ore. :thumbl:

Eu ma interesez fiind din zona,daca va intereseaza partea asta de tara.

Pentru cei interesati.

http://www.travelworld.ro/cazare/romania-b...mures_1406.html

sau ca sa vada si cei ce nu au acces internet

Cazare COMPLEXUL TURISTIC BORSA - MARAMURES

Destinatie: Romania, Borsa

Pret: 17 EURO / noapte

Categorie: Pensiune **

Masa: Fara masa

Camera: Dubla

Descriere:

Va prezentam mai jos oferta noastra de cazare in Pensiuni turistice de 2 margarete

situate in Complexul Turistic BORSA Jud.MARAMURES.

Pensiunile sunt situate la o distanta de 100 m de Telescaunul din statiune si au in

componenta camere cu 2 si 3 paturi, dotate cu TV cablu, bai proprii cu cabine de dus, incalzire

centrala. Pensiunile mai dispun de saloane pentru servirea mesei si bucatarii proprii dotate cu

vesela, aragaz, frigider, congelator si parcari proprii.

TARIFELE DE CAZARE PE PERIOADA IERNII 2005-2006 SUNT URMATOARELE:

1. Perioada pana la 22.12.2005 - 17 EURO/pers./zi

2. Perioada 22.12.2005 – 28.12.2005 - 23 EURO/pers./zi

3. Perioada 28.12.2005 – 04.01.2006 - 29 EURO/pers./zi

4. Incepand cu 05.01.2006 - 19 EURO/pers./zi

Obs.: Preturile nu includ servire mic dejun.

OPTIONAL:

- masa festiva de Craciun sau Anul Nou – 40 Euro/pers.

- servire masa – pensiune completa – 15 EURO/pers./zi

- abonament telescaun

- instructor schi

- inchiriere echipament schi

- participare la obiceiuri traditionale de Craciun, plimbari cu sania trasa de cai, etc.

- excursii in zona

De-asemenea se pot face rezervari, la hoteluri si pensiuni turistice situate in raza localitatilor Borsa si Viseu de Sus.

Locurile de cazare in perioada sarbatorilor de iarna in aceasta zona sunt limitate, faceti rezervari din timp !!

Valabilitate: 22.12.2005 - 05.01.2006

Imi cer scuze, nu vreau sa par carcotas... dar mi se pare exagerat pretul pentru o persoana, in conditii de **. Mai ales ca nu ofera nimic suplimentar.

ai dreptate dar daca impartim la 2 nu stiu daca este scump.De fapt este o oferta si este informativ.Ati vrut o informatie din zona eu am adus-o. :D

te rog, nu mai cita integral postul anterior

Edited by claz

Oricum, e cea mai ieftina oferta de care am auzit pana acum in perioada Revelionului - 200 de europeni pt. 2 persoane si 2 zile cu masa inclusa nu cred ca mai gasim asa pomana; parca vad ca pe la Moeciu n-o sa gasim nimic liber de pe 20 dec. incolo...

Ideea este ca si aici trebuie sa te hotarasti din timp ca altfel nici o sansa.

Uite inca o oferta :o

Cazare

Denumire spatiu cazare: REVELION in MARAMURES la Cabana MOGOSA

Tip cazare: Hotel-motel

Categorie cazare (stele): 3

Tara: ROMANIA

Zona: MUNTE

Pret / Sejur

Loc in double: 850,00 RON / persoana

Date de plecare:

2005-12-30

Perioada valabilitate oferta:

Inceput oferta: Vineri, 30 Decembrie 2005

Sfarsit oferta: Luni, 02 Ianuarie 2006

Masa inclusa:

2 MIC DEJUN + 2 PRANZ + 2 CINE + MASA FESTIVA DE REVELION

DETALII OFERTA:

CABANA MOGOSA (731m alt.) este situata pe malul lacului Bodi, si la 15km de Baia Mare. Zona limitrofa acesteia este dominata de Vf. Mogosa (1.246m).

Cabana dispune de camere duble (3* si 1*), triple (1*) si cu patru paturi (1*).

Facilitati: restaurant, parcare.

Posibilitati de agrement:

- partie de schi - 2.200m lungime, diferenta de nivel 520m, deservita de un telescaun si 2 schi-lifturi. Distanta fata de telescaun - 250m.

Perioada: 30.12.2005 - 02.01.2006

Valoarea pachetului:

- 850 lei/pers. in camere duble 3*

- 600 lei/pers. in camere duble si triple 1*

- 550 lei/pers. in camere cu 4 paturi 1*

Servicii incluse

3 NOPTI CAZARE + 30.12 CINA + 31.12 MIC DEJUN si PRANZ (hrana rece la pachet) + MASA FESTIVA DE REVELION + 01.01 PRANZ si CINA + 02.01 MIC DEJUN

Servicii neincluse

Noapte suplimentara cu demipensiune = 120 lei/noapte/pers.

Termen rezervare

Edited by claz

Mda ... my fault... dar oricum e Revelionu si chiar 170 ron pe noapte nu mi se pare exagerat de mult. 3 stele inseamna apa calda la discretie, baie, caldurica, tv cablu, frigider. 10 milioane + benzina eu cred ca e de ajuns ptr 2 persoane, 3 zile (30,31,1)

Bre, tu este turk? 8 bulionen jumate + 8 bulionen jumate facem saptishpe bulionen. Plus benzen. Mult, mandea, la banii astia facem revelion acas, cu fete cu buricol gol la Stambul la noi. Cu tot cu aveon, tacsi si altele. La patru stele, mancati-as.

Pana sa primesc oferta de la Calimanesti care va fi mai "normala", am auzit de alta: Zarnesti, vila super draguta, 200 €/persoana 4 nopti, nu stiu deocamdata cate mese incluse (sigur cea de Revelion), de asta nu prea poti scapa. E in muntii Piatra Craiului.

E normal sa vrem cu mancarea noastra; totusi nimeni n-o sa fie de acord - in fond si de-aici isi scot banul.

Detalii despre vila aici

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...