Jump to content

Arhiva Multimedia Daewooclub.ro

VAXXi

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 7 months later...

Astazi i-am facut un pic "rodajul" ca mi se parea ca nu mai trage bine :D

190 km/h in cap. Mai mult de-atat nu mai vroia nici batuta ... (sa fie oare limitata acolo? ca parca prea la fix pe 190 s-a oprit acul)

Video_012_.zip

post-3148-1174080603_thumb.jpg

post-3148-1174080608_thumb.jpg

Edited by LYM
  • 2 months later...
  • 5 months later...

Eh, nu a murit neaparat.

La cererea celor ce nu l-au vazut, scoatem din arhiva filmuletul "Moeciu Returns", realizat dupa intalnirea de la Moeciu, in 2005, in urma strangerii materialelor audio/video/foto de la intalnire, din prea multa inspiratie cineasta :mrgreen:

Filmu' poate fi vazut la adresa: http://www.gmclub.ro/filme/moeciu_returns/

Enjoy.

• 7 months later...

Pentru cine vrea sa vada un filmulet facut de mine azi la Tunning show Mamaia... Un Espero cu motor de Calibra Turbo... il tura pana la maxim... 7000rpm :o

http://www.megafileupload.com/en/file/76093/MOV002-mp4.html

Pentru cine vrea si pozele cu masini de acolo lasa-ti un pm, sau ziceti unde sa le pun sunt destule...

Edited by TBirdi

Sincer filtru ala de aer sport pus fara delimitare langa motor duce aer foarte cald in motor si deci scade puterea dramatic.

Masina per total e frumos lucrata dar evacuarea parea foarte de Espero si la motorul ala e cam sugrumata.

Dj_Dark stiam.. si eu... dar 1.5 16v espero... il cunosc foarte bine ca doar il am si eu pe cielo, nu se aude ca asta... :) . Mie per total mi-a placut mult... Mai era un tico verde cu suporti numere daewooclub.ro, tunat ...pun o poza cu el aici sper sa nu se supere... proprietarul. Sunt curios cine este de pe forum :) .

post-11852-1217186896_thumb.jpg

post-11852-1217186915_thumb.jpg