Lucman Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 Stimati membrii fondatori, Una din indatoririle de baza ale voastre o sa fie si cea de moderatori. Avem o gramada de subiecte, deci ca sa nu inebuneasca moderatorii actuali ar fi bine ca fiecare sa preia 2, 3 subiecte. Va ofertati voi sau va voluntariez eu Link to comment
FLEX Posted February 26, 2004 Share Posted February 26, 2004 Io as vrea la Utile, daca nu se supara Ovidiu, ca am o placere nebuna la sectiunea asta si la tips & tricks; in rest, de voie ... Link to comment
ovidiuc Posted March 1, 2004 Share Posted March 1, 2004 Eu prefer cafeneaua ca pe utile ma 'omoara' Flex. Link to comment
FLEX Posted March 2, 2004 Share Posted March 2, 2004 Eu as sugera ca pe forumul de Probleme Forum sa aiba drept de moderare doar admin-ul si co-admin-ul, aici e "cimpul lor de bataie" principal. Link to comment
FLEX Posted March 2, 2004 Share Posted March 2, 2004 Nexam, mai bine scoate-ma! ca sa nu fie confuzii! Link to comment
iuzar Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Vreau si eu sa fiu moderator, ca sunt major!!! Poate la CNE, sa ma mindresc si eu cu salupa mea. Link to comment
FLEX Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Cred ca trebuie sa impartim sarcinile ... asa cu Grup e cam ineficient ... parerea mea ... Link to comment
iuzar Posted April 8, 2004 Share Posted April 8, 2004 Nu inteleg... cred ca sunt putin cam adormit azi. PS. Flex, am postat cu cateva secunde dupa tine dar suna misto chestia cu impartirea atributiilor. Daca vreti pe cineva sa se ocupe de sectiunea de CNE ma ofer eu Link to comment
Shenck Posted April 9, 2004 Share Posted April 9, 2004 Daca nu e nimeni impotriva se rezolva. Link to comment
Shenck Posted April 15, 2004 Share Posted April 15, 2004 Vreau si eu sa fiu moderator, ca sunt major!!! Poate la CNE, sa ma mindresc si eu cu salupa mea. Ti s-a implinit cererea. Esti moderator la tot ce tzine de CNE. Sa vedem cum iti faci treba! Succes! Link to comment
Shenck Posted April 15, 2004 Share Posted April 15, 2004 Intradevar e mai bine sa fie moderatori impartziti. Asa nu se mai incaleca nimeni. Cei din grupul moderatori alegetzi unde vretzi sa fiti fiecare. pe zeul l-am inteles . La cafenea . iuzar la CNE. Link to comment
VAXXi Posted April 15, 2004 Share Posted April 15, 2004 Pai nu s-a rezolvat, c-ai lasat in continuare grupul de moderatori Am schimbat eu. Link to comment
Shenck Posted April 15, 2004 Share Posted April 15, 2004 FLEX, NFS by default la English Corner ca ati fost singurii care atzi postat. Oricum acolo nu e mult de munca. @vaxxi: lasa docamdata peste tot si Grup Moderatori. La sfirsit cind sint toti impartiti stergem grupul. Link to comment
VAXXi Posted April 15, 2004 Share Posted April 15, 2004 Pai la restu' nu am modificat, decât la "Probleme forum" - acolo e clară situaţia. Link to comment
iuzar Posted April 16, 2004 Share Posted April 16, 2004 Sar'mina nashule! Sper sa fii mindru de mine! Link to comment
NFS Posted April 17, 2004 Share Posted April 17, 2004 Pai... daca n-are nimeni nimic impotriva... Tico si Matiz (probleme, piese, tunning) Tutoriale Diverse Cafenea Intalniri Utile English pe unde mai e nevoie... Modest! 8) Totusi am si eu o intrebare> Sa pp ca e o discutie care a luat-o aiurea la Tutoriale, care sa zicem ca e in grija mea... Vreau s-o mut la Cafenea (grija lu'Zeus)... se poate? Link to comment
ovidiuc Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 Ma repet:cafenea,intalniri,diverse,stiri si calatorii. La probleme tehnice il propun din toata inima pe Felix. Link to comment
FLEX Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 Tico si Matiz Tips Utile English ATIT! ... ca nu am timp si chef de altceva ... Link to comment
FLEX Posted April 19, 2004 Share Posted April 19, 2004 Am scris si in alt topic, dar mai scriu si aici: TICO & MATIZ TIPS UTILE ENGLISH Link to comment
Shenck Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Viper te bagi ca moderator la CNE? Link to comment
iuzar Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Viper sau Relu la CNE, eu (daca se poate) ma ofer si la cafenea sau English Corner Link to comment
Shenck Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Viper sau Relu la CNE, eu (daca se poate) ma ofer si la cafenea sau English Corner Te pot pune in ambele.Dar nu vrei mai degraba la Bursa/Statistici? Ca acolo nu avem pe nimeni. Link to comment
iuzar Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 Viper sau Relu la CNE, eu (daca se poate) ma ofer si la cafenea sau English Corner Te pot pune in ambele.Dar nu vrei mai degraba la Bursa/Statistici? Ca acolo nu avem pe nimeni. Sau la Bursa, Statistici, e ok daca nu se ofera nimeni... Link to comment
VIPER Posted April 20, 2004 Share Posted April 20, 2004 As fi, sincer, onorat! De intrat intru destul de des, de citit oricum citesc tot ce se scrie pe forum (deh, meteahna veche din locuri vechi...), mai ramane sa dati voi votul final. :thanks: Link to comment
Recommended Posts