Jump to content

Vreau sa va fac moderatori

Lucman

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

si eu as vrea moderator, insa n-am daewoo - inca :oops:

poate mai incolo... :?:

as fi vrut la "tuning tico & matiz" ... :oops:

dar nu cred ca am sanse... cu toate ca imi place sa aduc imbunatatiri masinii, parca nu ma simt bine intr-o masina nepersonalizata. insa mai astept :caaalm:

Lucian nu e vorba daca ai sau nu masina.

Ideea e sa ai timp (sa intrii de citeva ori /zii) si legatura buna la net (nu dialup) sa potzi sa te ocupi de partea de moderare. Luc zicea la prina intilnire ca 10 min. Nu e asa, sint ore bune. Cind ai o activitate care implica lucru la calculator e simplu sa rupi 2-3 minute la ora pt a citii / modera ce s-a mai scris.

Daca crezi ca te inhami la asa ceva, din partea mea, No problem!

Lucian nu e vorba daca ai sau nu masina.

Ideea e sa ai timp (sa intrii de citeva ori /zii) si legatura buna la net (nu dialup) sa potzi sa te ocupi de partea de moderare. Luc zicea la prina intilnire ca 10 min. Nu e asa, sint ore bune. Cind ai o activitate care implica lucru la calculator e simplu sa rupi 2-3 minute la ora pt a citii / modera ce s-a mai scris.

Daca crezi ca te inhami la asa ceva, din partea mea, No problem!

daca n-as avea calc, ar fi o mare pierdere de tp sa stau in casa. pe net intru seara, dupa 10 (deh, bugetar), am dial-up artelecom (reclama!!!!), insa mi se deschid repede paginile (max 5 sec), pot salva orice, is multumit de ce-mi poate oferi un dial-up la tzara. iar unele indicatii nu mi-ar strica (ref la indatoririle unui moderator). iar despre inhamat... mi-am luat eu sotie, nu ma potocupa o ora de forum? daca nu fac treaba buna, ma poti "retrograda"

Si asa deveni Lucian moderator Statistici & Tico si Matiz...

@Lucian:

Daca ai probleme de functionaliate & moderare nu ezita sa-mi scri sau sa deschizi un subiect nou in Probleme Forum.

[color="red">Atentie! Operatiile sint IREVERSIBILE[/color], deci vezi ce stergi, imparti ce muti si ce unesti.

Spor la treba si sa-ti faci job-ul ;) !

:lol: Bine, da' ma faceti membru senior. Daca nu, nu va mai dau nici un pont. Si mai stiu citeva chestii mishto.

In timp vei deveni membru senior dar vei trece prin toate fazele

Membru incepator / Membru / Membru senior

LA Diverse Ovidiu nu face fata singur. Dintre Moderatori: Cine-l AJUTA?

• 4 weeks later...
  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...