VFX Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 (edited) eu am ajuns relativ usor...am fost indrumat de gps... nici pe mine nu m-au dat pe spate...cu prima ocazie cred ca trec si eu la "juma' de pret".. Edited January 24, 2008 by s0r|n3l Link to comment
Lucian M Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Mda, si mie mi-a murit unul din becurile ce lumineaza numarul. Incercand sa-l scot, m-am taiat la deget. Cu prima ocazie, am sa inlocuiesc beculetul. Link to comment
surrender Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 la mine s-a ars faza scurta la farul din dreapta... sambata inlocuiesc becu'... sper sa reusesc fara sa apelez la service. Link to comment
DIO Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Ori nu mai stiu eu sa caut, ori nu s-a mai lovit nimeni de asta: Vreau sa dau jos semnalul fata tip Jedi - s-a aburit. A mai facut cineva operatiunea asta? Aud ca pe la tinichigerii programarile de fac la sfarsitul lui februarie si nu prea am chef sa astept. Link to comment
Abram Burel Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 1. Dai jos grila 2. Dai jos farul 3. Cu ceva indemanare, dai jos semnalul Cel mai neplacut este surubul de fixare laterala (spre aripa). Iti trebuie o surubelnita cat mai scurta si o mana cat mai... lunga si subtire La o adica o poti baga si pe dedesubt Link to comment
DIO Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Multumesc foarte mult. Nu ma sperie si am toate conditiile la firma. Din explicatia ta pare foarte simplu, dar ma sfatuiesti sa o fac "home" sau mai bine astept programarea? Ai mai facut-o tu sau altcineva? Link to comment
paul_marines Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Din explicatia ta pare foarte simplu, dar ma sfatuiesti sa o fac "home" ?? Daca ai sculele si priceperea necesare acestei operatii de apendicita atunci : DE CE NU? Poti observa si pe acest link ca operatiile din manual care nu par tocmai complexe. Si apoi nu cred ca mecanicii de la Radacini ne-ar scrie impresiile pe forum despre experienta acumulata. Manual Kalos Link to comment
Abram Burel Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 (edited) A mai facut cineva operatiunea asta? Ai mai facut-o tu sau altcineva? In principiu, ca sa zicem asa, daca ti-am raspuns dupa primul post, inseamna ca am facut-o, nu-i asa? Daca poti (sau sti pe cineva care poate) tine o surubelnita in mana, atunci... fa-o! M-am gandit ca poate trebe' si vreo dovada... Edited January 25, 2008 by Abram Burel Link to comment
DIO Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 No ofence, please! Intrebam doar in ideea ca parea mai complicata "apendicita". Oricum fotografia imi e de un maaaare ajutor! In primul rand pt. ca abia acum realizez ca metoda recomandata de tine pare mult mai simpla decat ceea ce am vazut la diBas cu 3,5 ani in urma! De la o varsta ma mai lasa memoria, dar cu siguranta nu au dat farul jos si s-au chinuit pe sub masina o gramada, au dat jos si aparatoarea de noroi de la roata (pe care, evident, nu au mai pus-o la loc cum a fost, se poate observa si acum). Sar'na mult amandurora pentru ajutor! Acum chiar sunt hotarat sa o fac "acasa". Link to comment
Satori Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Ei asa fac, pe sub masina. E mai complicat dar cineva i-a invatat ca daca tot ai elevator, trebuie sa il folosesti! Operatia e simpla, singura problema pe care o poti intampina este o inexplicabila rezistenta la scoatere a farurilor (stau fixe si dupa ce le desfaci prinderile). Se rezolva cu putin curaj. Link to comment
starsteel Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Nu in Austria, in Ungaria. Vezi in carrefour niste seturi de becuri diferite + sigurante la pachet. Sunt in jur de 16 RON. Merci de sfat...oricum pt. "un drum in Austria" treci prin Ungaria asa ca nu era extrem de falsa mentionarea mea. Acest set de 16 ron e dedicat pt. Chevy sau sunt niste generalitati? Link to comment
Elfu Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 (edited) Nu e pt chevy e unul universal. Contine becurile uzuale. cand mi s-a ars un bec de la numar l-am gasit in setul ala. ) Mai departe n-am verificat sa vad ce mai contine. Stiu ca erau cu H1 sau cu H4 sau cu H7. Adica un singur bec de far, restul pt semnalizatoare, etc. Eu mi-am luat cu H1 ca n-aveam rezerva pe faza lunga. Edited January 26, 2008 by Night Elf Link to comment
popa_alexandru87 Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Salut sry nu am stat sa citesc toate cele 6 pag despre acest subiect...Am un Chev Spark si doresc sa schimb becuri de pe fata.. In carte scrie ca sunt 2*55w/60 Halogen...Ce bec imi trebuie am auzit ceva de H3...alti spun H4..doresc sa stiu de la cineva care are spark si cunoaste sigur...pt k nu are rost sa cumpar un set si asa ajunge un Blue vision in jur de 1 milion..O sa mearga astfel si faza scurta si lunga..ca la un bec normal?... Multumesc Link to comment
tolin Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 (edited) Sa nici nu citesti, n-are rost, pierzi vremea, mai ales ca gasesti in Manualul de Utilizare, cred ca trebuie un H1 sau un H3. Edited April 23, 2008 by tolin Link to comment
dadu1976 Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 ...si asa ajunge un Blue vision in jur de 1 milion..O sa mearga astfel si faza scurta si lunga..ca la un bec normal?... Multumesc Ce rost are sa dai bani pe "Blue vision", te poti orienta catre un set de "xenon" de 100w din targ. NU cred ca e mai mult de 10 ron. Link to comment
Axel7 Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Si pe mine ma bate gandul sa schimb becurile si din cate am citit sunt H4. Merita un set de Philips Blue Vision ? Link to comment
dadu1976 Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Si pe mine ma bate gandul sa schimb becurile si din cate am citit sunt H4.Merita un set de Philips Blue Vision ? Philips xtreme power. Parerea mea. Link to comment
Axel7 Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Dupa sapaturi adanci, am observat ca nu merita sa schimb becurile cu halogen stock cu alte becuri halogen. Cred ca voi trece la Bi-Xenon. Link to comment
popa_alexandru87 Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Sa nici nu citesti, n-are rost, pierzi vremea, mai ales ca gasesti in Manualul de Utilizare, cred ca trebuie un H1 sau un H3. Te informez ca am citit in manual si mai mult de 55W/60 *2 nmk nu scrie De aceea am intrebat si ma gandeam ca poate primesc vreun rasp...Dar vad ca primesc alte variante decat cele care deja le mai auzisem h3, h4... Pana la urma ori o las balta ori ma duc la aia la chev si intreb Link to comment
MCojo Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 fftopic: Primeste un sfat prietenesc: invata sa scrii, altfel prevad ca nu o sa faci multi purici pe aici . Link to comment
popa_alexandru87 Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 fftopic: Mersi de sfat dar mai explicit te rog... Ce sa invat sa scriu? eu m-am exprimat asa cum am stiut...Dk nu aveam nevoie de vreo info sau de ajutor in leg cu becurile...Nu il ceream.. ms Link to comment
ilie_v Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Salut sry nu am stat sa citesc toate cele 6 pag despre acest subiect...Am un Chev Spark si doresc sa schimb becuri de pe fata.. In carte scrie ca sunt 2*55w/60 Halogen...Ce bec imi trebuie am auzit ceva de H3...alti spun H4..doresc sa stiu de la cineva care are spark si cunoaste sigur...pt k nu are rost sa cumpar un set si asa ajunge un Blue vision in jur de 1 milion..O sa mearga astfel si faza scurta si lunga..ca la un bec normal?... Multumesc Salut! Mai bine uita-te cu atentie (se vede foarte clar scrisul pe tablita de langa bec) si atunci o sa stii sigur. Pentru matiz este H4. fftopic: PS: Stie cineva cum se schimba becul la Matiz (mi s-a ars faza scurta pe stanga si nu am reusit decat sa ii desfac o siguranta...)? Din pacate nu am gasit prin forum... Link to comment
popa_alexandru87 Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 Salut!Mai bine uita-te cu atentie (se vede foarte clar scrisul pe tablita de langa bec) si atunci o sa stii sigur. Pentru matiz este H4. fftopic: PS: Stie cineva cum se schimba becul la Matiz (mi s-a ars faza scurta pe stanga si nu am reusit decat sa ii desfac o siguranta...)? Din pacate nu am gasit prin forum... Da la bec inca nu am ajuns sa-l desfac..dar mersi de sfat..o sa ma uit THX Link to comment
MCojo Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 @popa_alexandru Nu mai folosi limbajul mirc, litera mare la inceput de propozitie, etc. Link to comment
popa_alexandru87 Posted April 24, 2008 Share Posted April 24, 2008 @popa_alexandru Nu mai folosi limbajul mirc, litera mare la inceput de propozitie, etc. aaa ok nu stiam ms mult Link to comment
Recommended Posts