paul_marines Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 @safari-hunter, conform pal-guide.com x-tremepower are aceiasi durata de viata cu visionplus, ca de altfel si cu bluevision. Am testat 3 seturi de XP care au tinut numai 5-6 luni. Primul set de VP a tinut 1 anisor si ceva si pe acest considerent am pus de cateva saptamani tot VP. Chiar daca se vor arde cu repeziciune, lumina pe care o dau XP si VP este mai mult decat satisfacatoare pentru mine, indeosebi noaptea. Spun asta si pentru ca pretul acestora nu este foarte mare. Link to comment
Alex.T Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Este diferenta mare intre VisionPlus si un halogen obisnuit? Link to comment
paul_marines Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Este diferenta mare intre VisionPlus si un halogen obisnuit? Poza luminozitate VP AVI luminozitatea VP Link to comment
ciolanus Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 Inca un exemplu ca practica bate teoria AlexT, vezi ca am postat anterior un link unde poti vedea diferenta intre diversele tipuri de becuri. Link to comment
Miste_R Posted October 14, 2009 Share Posted October 14, 2009 Astazi mi-am pus si eu Vision Plus de la Philips,made in Germany,30 ron bucata. M-am holbat tot drumul de seara la masinile din fatza si un pic pe peretii din parcare. Sunt ok,luminozitate mai mare fata de cele normale dar totusi nu cred ca cu 50% asa cum se lauda ei. Un 30 % e mai apropiat de realitate. Ca o pura constatare,un plus pt fiabilitate becului Narva made in de,pe care am si uitat cand naiba l-am pus in far,si un minus pt philipsul made in ko, care s-a ars destul de repede. Acum merg pe vision plus.. Link to comment
Bughy Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Pana la urma pe matiz ce pun.. h4 sau h7? Si o recomandare intre VisionPlus si BlueVision ? Link to comment
Raresh20 Posted November 6, 2009 Share Posted November 6, 2009 Pe cutia farului am vazut ca bluevision are 4 stele jumate,iar vision plus are 5 stele.Ca pret sunt la fel. Link to comment
Bughy Posted November 9, 2009 Share Posted November 9, 2009 Mersi Am pus Vision Plus. Are 4 stele. Se vede diferenta. M-am cam panicat ca nu mai puteam sa pun clema aia la loc. Apoi m-am gandit s-o apas in jos si.. TA DAM Link to comment
niki Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Dupa 11 luni de la montare, iar am ramas fara faza scurta la becul din stanga. Becul cumparat a costat 4-5 lei marca LOHUIS. La banii astia tot a tinut ceva. Vopseaua din capat e decolorata si crapata .Zici ca se decojeste. Ca si intensitate a lumini parca era ceva mai slab decat cel din dreapta. Asta din urma find in functiune de 2 ani jumate. Ma surprinde insa durata de viata a becului din dreapta (2 ani jumate). Cel din stanga s-a dus dupa 1 an jumate. Mai am in trusa de rezerva un bec original (Philips facut in Korea), asa ca o sa-l pun si sa vedem cat va tine. E posibil sa existe o probl. electrica de se arde numai becu din stanga , sau doar e super rezistent cel din deapta.? Link to comment
Anahi Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Dupa 11 luni de la montare, iar am ramas fara faza scurta la becul din stanga. Becul cumparat a costat 4-5 lei marca LOHUIS. La banii astia tot a tinut ceva. Vopseaua din capat e decolorata si crapata .Zici ca se decojeste. Ca si intensitate a lumini parca era ceva mai slab decat cel din dreapta. Asta din urma find in functiune de 2 ani jumate. Ma surprinde insa durata de viata a becului din dreapta (2 ani jumate). Cel din stanga s-a dus dupa 1 an jumate. Mai am in trusa de rezerva un bec original (Philips facut in Korea), asa ca o sa-l pun si sa vedem cat va tine. E posibil sa existe o probl. electrica de se arde numai becu din stanga , sau doar e super rezistent cel din deapta.? Pai eu zic ca e mai posibil sa fie o problema electrica. Link to comment
cos22tm Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 stie cineva unde pot monta (calitate , pret bun) in TM niste faruri de ceata aftermarket pe Aveo ? ...in afara de dealer care are preturi nesimtite Link to comment
ciolanus Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Cum schimb becul de la pozitie? Ma refer in special la cel din dreapta, unde exista o cutie neagra si nu pot ajunge la beculet. In stanga se scoate usor palnia de la spalator. Ca doar nu stau sa demontez grila si farul. Link to comment
Abram Burel Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Demontezi "cutia neagra" sau... grila si farul Link to comment
DomnulRobert Posted April 22, 2010 Share Posted April 22, 2010 Cum se schimba becurile de pe frana la kalos sedan ? Link to comment
ciolanus Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Mai bine il las asa...prea multa munca, e posibil sa-mi ramana piese la montaj Link to comment
Myg Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 La 2 ani si 22k km am inlocuit becul in farul din dreapta,Osram made in Germany,trebuie sa fac reglaj la far? Link to comment
Myg Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 (edited) Multumesc Le Maitre, o sa verific cand se face seara. Edited July 20, 2010 by EM!L Nu mai cita integral mesajul anterior! Foloseşte AddReply sau FastReply din partea de jos a paginii! Link to comment
misubedelici Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Salutare Mi s-a ars becul de frana de pe stanga spate (Aveo sedan). Stie cineva cum se demonteaza tripla? In carte arata ceva ca se scot 2 suruburi si cam atat, dar tine ceva si mi-e frica sa nu rup ceva. Stie cineva? Multam Link to comment
tolin Posted September 21, 2010 Share Posted September 21, 2010 Tragi, iti arata si in manualul de utilizare cum se schimba. Link to comment
Viktor Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 (edited) Sie cineva cine este adevaratul producator de becuri si beculete Philips? adica. radacina, adevaratul producator. Multam. Edited September 23, 2010 by Viktor Link to comment
misubedelici Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 Tragi, iti arata si in manualul de utilizare cum se schimba. Da , am vazut, dar dupa ce desfac cele doua suruburi din dreapta triplei, tine ceva in partea stanga si imi e sa nu rup ceva Link to comment
tolin Posted September 23, 2010 Share Posted September 23, 2010 (edited) In partea opusa sunt doua stifturi din plastic pe care le rupi daca tragi stramb. E normal sa iasa mai greu prima data. Daca introduci o parghie, din plastic/lemn (sa strici vopseaua), desprinzi stifturile si iese usor. Merge si cu degetele, dar trebuie sa tragi simultan si uniform din ambele parti. Sfatul meu: daca n-ai reusit in primele 5 minute, pune pe altcineva. Edited September 23, 2010 by tolin Link to comment
razvan2004 Posted October 19, 2010 Share Posted October 19, 2010 Salut Ce ziceti de diferenta de lumina la un cruze ,lumini de pozitie, stinga bec cu led dreapta bec normal original . Link to comment
Recommended Posts