Jump to content

Intalnirea Porcului Moeciu

alx

Recommended Posts

INTALNIREA PORCULUI TAIAT SI BEUT!

Aseara s-au pus bazele urmatoarei intalniri DaewooClub in perioada 25-27 Noiembrie 2005. Pensiunea si perioada exacta vor fi dezbatute in acest topic. Prezenta va trebui a fi acontata pentru o mai mare siguranta a nr de participanti, pt a face rezervarile si, nu in ultimul rand, a "forta" membrii sa nu gaseasca tot felul de scuze in ultimul moment. Avansul NU va fi returnat, in caz de neparticipare, acesta va ramane la pensiune sau, daca nu este necesar, in contul DaewooCLub.

PS: Aceasta este o simpla propunere, amanuntele se vor dezbate aici.

So:

1. Alx + 1(a) de vineri seara: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi.

PigFire.jpg

MovePig.jpg

local.gif

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1. Alx + 1(a) de vineri seara: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi.

2. Wolfman + 1(a) de sambata: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi.

Porcul ala e cam mare, al nostru va fi maxim da 80 kg si-l vom parli cu butelia si arzator (are cineva?), nu cu paie. In functie de nr. de participanti va fi si marimea porcului, zic eu...

Edited by Wolfman

Adaugati si body +1( una ) .

Am eu butelie de parlit cu gazolina si daca nu o sa va placa cum iese ...ma luati la bataie !La bunica-mea la tara eu execut operatia de parlire !Nu ma pricep la transat si injunghiat !Asa ca astept meseriasi...

Porcul ar trebui sa aibe cam 100 kg.

Edited by body

La luat gatul porcului ma pricep eu, ca l-am mai ajutat pe tata la tara, si la parlit, spalat si transat am participat, numai la eviscerat nu ma bag ca decartez imediat... La parlitul cu paie ramane par fiindca nu ai acces peste tot cu focul, la cel cu butelia iese soriciul copt bine, aproape maro - va spune un cunoscator.

Edited by Wolfman

Ca sa nu puta cand il despici cu "tzvvv! laser frate", ii dai cu 24 inainte de a-i sufla in lumanare sa manance rexona. Sa nu-i dai axion, ca e inamicu' grasimii si mai e nevoie si de slana ;)

Borcul pot sa-l iau si io de la targul de joi din Bc, am si garaj unde sa-l cazez 2 zile, insa mi-e teama la stilul meu de mers ca vomita prin portbagaj pe drum spe Moeciu pe serpentinele de la Oituz... Si cine a mai vazut porc carat cu Leganza??? Pote vine andreib cu duba...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...