Leutzu Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 offtopic total...asta e sezonul despartirilor, pe cuvantul meu. on topic Poate vin si eu, dar nu se stie. Link to comment
Maniaku Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 @ileana si ce daca am carat-o eu n spate pe ea??? bine ca am mai putut si oricum am zis si eu sa se odihneasca un pic inainte sa o pun la "munca" Link to comment
ileana Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 tot respectul tinere, pentru putinţa dvs! Link to comment
john Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 (edited) Mey, se poate veni cu cainele, nu ? NFS, tu parca ai venit la alte intalniri cu cainele. Este vreo problema ? Edited October 3, 2005 by akaionut Link to comment
john Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Il cheama Eric. http://www.daewooclub.ro/forum/foto/thumbnails.php?album=65 In pozele alea avea ~3 luni, acum are 6. A crescut destul de mult. O sa postez poze mai recente in curand. Link to comment
NFS Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Deci e gras! Nu-i bun! Sa nu fie confundat cu subiectul intalnirii! ) Link to comment
NFS Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 ăăăă... aici m-ai prins. Eu cred ca nu vin. Oricum, cind stabiliti locatia, da' si tu un telefon acolo (sau roaga-l pe cel care se ocupa de organizare) si intreaba daca e voie cu caini (periati, vaccinati, educati, respectuosi, devreme acasa, etc) Link to comment
Shenck Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 si sa le spui ca nu latra si nu face mizerie. Link to comment
pesteimputit Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 1. Alx + 1(a) de vineri seara: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi. 2. Wolfman + 1(a) de sambata: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi. 3. body +1( una ) 4. PesteImputit +1(a) de vineri seara: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi. 5. akaionut +1+dog , cred ca de vineri seara, o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi 6. Pepinno +1(a) 7. Maniaku+maniaka de Vineri hotel camera cu pat dublu Link to comment
alx Posted October 5, 2005 Author Share Posted October 5, 2005 1. Alx - de vineri seara: o camera cu pat simplu. sau variante de combinare...2. Wolfman + 1(a) de sambata: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi. 3. body +1( una ) 4. PesteImputit +1(a) de vineri seara: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi. 5. akaionut +1+dog , cred ca de vineri seara, o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi 6. Pepinno +1(a) 7. Maniaku+maniaka de Vineri hotel camera cu pat dublu CORECTIE! Link to comment
pesteimputit Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 (edited) 1. Alx - de vineri seara: o camera cu pat simplu. sau variante de combinare... 2. Wolfman + 1(a) de sambata: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi. 3. body +1( una ) 4. PesteImputit +1(a) de vineri seara: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi. 5. akaionut +1+dog , cred ca de vineri seara, o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi 6. Pepinno +1(a) 7. Maniaku+maniaka de Vineri hotel camera cu pat dublu atunci asta e lista ALX imi pare foarte rau pt modificarea facuta si o sa te imbarbatam noi (cu tuicomicin ) Edited October 6, 2005 by pesteimputit Link to comment
Maniaku Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 Ia uitate si la asta... si eu care vroiam sa-i dau "cimitirol" si "lopatin"!!! Link to comment
laurentziu83 Posted October 6, 2005 Share Posted October 6, 2005 (edited) Buey adica ce...???? nu am net acasa de vreo 2 sapt si nu o sa mai am pt. inca vreo4 nu am net acasa=ban cumva pe motiv de multe warn-uri? Lasa ca poate de data asta ajung cu cedeplayer si nu mai stau la mana altora sa puna muzica buna. Vrei sa-ti dau Nubira sa mergi la daca tot sustii ca mi-am luat masina pentru mers la femei? Eu folosesc DACIA cu albumul Manele Reloaded 4 de la muzic mgs Braila. Merge uns Ca de obicei inca nu ma trec pe lista. Dar de-abia astept sa ajung daca pot. Da sa mai stranga si altii sticlele goale, sau ne fim platiti, pt asta, daa? din costurile ascunse, daa :-$ Edited October 6, 2005 by laurentziu83 Link to comment
Pepinno Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Vad ca nu prea se anunta lumea...Foarte bine ! Mai multa carnita pt mine...si de data asta am voie sa si beu... Link to comment
pesteimputit Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 hai lumeeee!!!! vaxxi putin ajutor? un anunt asa ccum era pt intalnirea nationala? Link to comment
Leutzu Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 (edited) Deci merg cu Leutza (the new one) numai sa imi spuna si mie care sunt costurile totale. La mine banii sunt din nou problema Deh cand am bani nu am cu cine si cand am cu cine nu mai am bani. Edited October 10, 2005 by Leutzu Link to comment
john Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Cand se plateste avansul pentru rezervare ? Link to comment
alx Posted October 11, 2005 Author Share Posted October 11, 2005 Corectie: 1. Alx + 1(a) - aceeasi - de vineri seara: o camera cu pat dublu sau 2 paturi. 2. Wolfman + 1(a) de sambata: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi. 3. body +1( una ) 4. PesteImputit +1(a) de vineri seara: o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi. 5. akaionut +1+dog , cred ca de vineri seara, o camera cu pat dublu sau cu 2 paturi 6. Pepinno +1(a) 7. Maniaku+maniaka de Vineri hotel camera cu pat dublu 8. Leutzu + (noua) Leutza - pe tine te doare mana sa te treci pe lista, nu? Link to comment
john Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 Ce reprezinta (a) ? Aceeasi/acelasi ? > Link to comment
ileana Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 8. Leutzu + (noua) Leutza - pe tine te doare mana sa te treci pe lista, nu? sa intelegem ca noua Leutza e membra ?? Link to comment
alx Posted October 11, 2005 Author Share Posted October 11, 2005 io am scris, nu ea... Link to comment
Recommended Posts