Jump to content

Intalnirea Porcului Moeciu

alx

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mai fratilor , cum facem cu cumparaturile , recte papica , ca daca vin acolo si nu e nimik iau tuica pe care o aduc si ma plimb spre hunedoara !

Acu serios cine pleaca spre locul respectiv vineri dupa amiaza ( zona Bucuresti , Ploiesti sau ma rog cine trece prin Ploiesti)?

Am si eu o intrebare...cei care plecaca de joi...pe la ce ora pleaca?

Joi plecam din Buc eu si cu Maniaku. Nu stiu exact ora, probabil in jur de 5:30-6:00 PM...

Daca vrei sa vii cu noi, da un pm si vb la un tel miercuri pe seara.

Eu voi pleca din Braila in jur de 16:30 - 16:45 (sper). In cel mai fericit caz voi fi in Ploiesti pe la 18:45 - 19:00.

Daca mai exista vre-un intarziat care sa fie acolo in jurul acelei ore ... bine ... daca nu ma descurc eu intr-un fel sa ajung si singur :D

Si chiar ... cum facem cu borcu'?? Il mai mancam ??? sau doar ... :drinkers:

Eu propun ca pentru cumparaturi sa procedam astfel:tinand cont ca vom ajunge in grupulete la Moeciu,vineri dupaamiaza organizam o excursie de la vila din Moeciu(dupa ce ne strangem cat mai multi) la Wolf,in Bran,pentru aprovizionare.Alte idei?

Edited by ovidiuc
Eu propun ca cei care avem ocazia sa plecam vineri sa ne intalnim la un loc cunoscut si la o ora convenabila pentru toti.

Eu plec de vineri in jur de 8 AM din Bucuresti. Sunt dispus sa ma intalnesc cu alti amatori de mers in grup undeva (sa zicem zona Miorita ca acolo se intalneste toata lumea).

Deci , e cineva care pleca vineri dupa ora 15.00 din Bucuresti , adica sa fie dupa 16-16.30 pe la Ploiesti?@ george03 , daca nu mai pleaca nimeni din Buc o idee mai devreme , ne intalnim la o ora mai tarzie ( asta ca sa nu merg-mergem singuri)!

Detalii pe privat.

@alx , ai un mesaj pe prv ., te rog raspunde!

Edited by body

Update la lista

01 ovidiuc +1

02 claz +1 (joi)

03 satoxxi

04 alx +1 (vendredi)

05 leutzu +1 (vineri...nu stiu exact ora)

06 ileana ( vineri, ora 19.34)

07 wolfman +1 (vineri)

08 akaionut +1 (vineri)

09 maniaku +1 (joi)

10 ovi_jer +1 (joi)

11 pepinno +1

12 peste +1 (vineri spre seara)

13 body +1(vineri spre dupaamiaza)

14 andreib +1(plus deosebit de incert) (joi)

15 totti +1 (joi)

16 george03 +1 (vineri seara ... tarziu )

17 tolin + 0 (joi)

--------------------------

18 sebian + 0 vineri...daca are kef cineva de un share la cheltuielile de transport, astept mp

19 pitic + cristi.a

20 Obi wan Kenobi + 1

21 Dan_m + 1 (de vineri)

22 Laurentziu83 (vineri)

23 iulia + 1 (de vineri)

24 Wolfman's staff (Ionut C. +1-a, de vineri), nu sunt membri ai DWC prietenii mei, daca cineva are ceva impotriva sa vina si ei, sa spuna aici si pot renunta fara nici o suparare. :)

se poate un autocolant si pentru mine???? Eu sunt din moeciu si am sa trec pe la voi sa va salut. Tot la pensiunea de anul trecut din iarna??? Clinciu Maria???

Edited by EXE
Nea Wolfmane, n-ai linga vinu' ala si niste moldovence?

@Obi> corect se zice: "N-ai linge vinul ala si niste moldovence?". =))

@EXE> iti aduc eu autolipicios.

@all> haine groase, ca se anunta ger zdravan.

Cine doreste poze de la Moeciu, sa vina dotat cu CD sau DVD blank.

Maine dimineata cand ajung la Moeciu, o sa caut cazare pentru cei care nu au loc in vila mare. Numarul de camere necesare in plus, va fi cel pe care il voi gasi maine dimineata pe forum, sub linie.

Pentru cei care nu vin in grup, si nu stiu cum sa ajunga la pensiune:

- in Moeciu de Jos se face un drum catre munte, spre Moeciu de Sus

- odata ajunsi in Moeciu de Sus, mergeti pana la capatul drumului asfaltat; asta inseamna ca ati ajuns in fata caminului cultural

- din fata caminului cultural se face un drum la dreapta (Valea Bangaleasa) si un drum usor spre stanga (Valea Popii)

- o luati pe drumul din dreapta, mergeti cateva sute de metri, pana cand o sa vedeti pe stanga un gater; -pensiunea Maria Clinciu este chiar peste drum de gater

- pentru cei care nu stiu ce-i ala gater: sa se zgaiasca pe partea dreapta prin curti dupa un numar mare de masini Daewoo, sau dupa un grup si mai mare de cetateni in stare de ebrietate ;)

Daca nu va descurcati nici asa, bazati-va pe mine, ca nu am semnal la zapp in zona aia :D

Glumesc... pur si simplu intrebati de pensiunea Maria Clinciu.

Bafta, si sa ne vedem cu bine la Moeciu. :thumbl:

Edited by claz
- o luati pe drumul din stanga, mergeti cateva sute de metri, pana cand o sa vedeti pe stanga un gater; -pensiunea Maria Clinciu este chiar peste drum de gater

Bafta, si sa ne vedem cu bine la Moeciu. :thumbl:

Shafu', dupa umilele mele cunostinte de la bifurcatie tb sa o ia dreapta, nu stinga :scarpin:

claz: merci, am corectat. la stanga se ajunge la pensiunea Cristina :)

Edited by claz
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...