Leutzu Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Am si eu o intrebare...cei care plecaca de joi...pe la ce ora pleaca? Link to comment
body Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Mai fratilor , cum facem cu cumparaturile , recte papica , ca daca vin acolo si nu e nimik iau tuica pe care o aduc si ma plimb spre hunedoara ! Acu serios cine pleaca spre locul respectiv vineri dupa amiaza ( zona Bucuresti , Ploiesti sau ma rog cine trece prin Ploiesti)? Link to comment
ovidiuc Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Eu propun ca cei care avem ocazia sa plecam vineri sa ne intalnim la un loc cunoscut si la o ora convenabila pentru toti. Link to comment
alx Posted November 22, 2005 Author Share Posted November 22, 2005 (edited) Bine. Eu plec in jur de 6... nu e batut in cuie inca... Edited November 22, 2005 by alx Link to comment
totti Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Am si eu o intrebare...cei care plecaca de joi...pe la ce ora pleaca? Joi plecam din Buc eu si cu Maniaku. Nu stiu exact ora, probabil in jur de 5:30-6:00 PM... Daca vrei sa vii cu noi, da un pm si vb la un tel miercuri pe seara. Link to comment
iulia Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Noi trecem vineri pe la pranz prin Ploiesti, facem un ocol prin Breaza si apoi spre Moeciu Link to comment
george03 Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Eu voi pleca din Braila in jur de 16:30 - 16:45 (sper). In cel mai fericit caz voi fi in Ploiesti pe la 18:45 - 19:00. Daca mai exista vre-un intarziat care sa fie acolo in jurul acelei ore ... bine ... daca nu ma descurc eu intr-un fel sa ajung si singur Si chiar ... cum facem cu borcu'?? Il mai mancam ??? sau doar ... Link to comment
Leutzu Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Eu voi pleca de vineri de dimineata cu gasca din bucuresti...totti, din pacate abia joi seara fac rost de capital... Link to comment
ovidiuc Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 (edited) Eu propun ca pentru cumparaturi sa procedam astfel:tinand cont ca vom ajunge in grupulete la Moeciu,vineri dupaamiaza organizam o excursie de la vila din Moeciu(dupa ce ne strangem cat mai multi) la Wolf,in Bran,pentru aprovizionare.Alte idei? Edited November 23, 2005 by ovidiuc Link to comment
dan_m Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Eu propun ca cei care avem ocazia sa plecam vineri sa ne intalnim la un loc cunoscut si la o ora convenabila pentru toti. Eu plec de vineri in jur de 8 AM din Bucuresti. Sunt dispus sa ma intalnesc cu alti amatori de mers in grup undeva (sa zicem zona Miorita ca acolo se intalneste toata lumea). Link to comment
body Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 (edited) Deci , e cineva care pleca vineri dupa ora 15.00 din Bucuresti , adica sa fie dupa 16-16.30 pe la Ploiesti?@ george03 , daca nu mai pleaca nimeni din Buc o idee mai devreme , ne intalnim la o ora mai tarzie ( asta ca sa nu merg-mergem singuri)! Detalii pe privat. @alx , ai un mesaj pe prv ., te rog raspunde! Edited November 23, 2005 by body Link to comment
Wolfman Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Update la lista 01 ovidiuc +1 02 claz +1 (joi) 03 satoxxi 04 alx +1 (vendredi) 05 leutzu +1 (vineri...nu stiu exact ora) 06 ileana ( vineri, ora 19.34) 07 wolfman +1 (vineri) 08 akaionut +1 (vineri) 09 maniaku +1 (joi) 10 ovi_jer +1 (joi) 11 pepinno +1 12 peste +1 (vineri spre seara) 13 body +1(vineri spre dupaamiaza) 14 andreib +1(plus deosebit de incert) (joi) 15 totti +1 (joi) 16 george03 +1 (vineri seara ... tarziu ) 17 tolin + 0 (joi) -------------------------- 18 sebian + 0 vineri...daca are kef cineva de un share la cheltuielile de transport, astept mp 19 pitic + cristi.a 20 Obi wan Kenobi + 1 21 Dan_m + 1 (de vineri) 22 Laurentziu83 (vineri) 23 iulia + 1 (de vineri) 24 Wolfman's staff (Ionut C. +1-a, de vineri), nu sunt membri ai DWC prietenii mei, daca cineva are ceva impotriva sa vina si ei, sa spuna aici si pot renunta fara nici o suparare. Link to comment
alx Posted November 23, 2005 Author Share Posted November 23, 2005 nu bre, ai innebunit...? sunt bineveniti...! da' sa aduca si neshte vinoase ca am auzit ca, mai nou, cica si moldovenii fac vin... Link to comment
Wolfman Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Vin aduc io si pentru ei, stai linistit. Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Nea Wolfmane, n-ai linga vinu' ala si niste moldovence? Link to comment
Wolfman Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Iau de pe traseu cateva, o fac si pe bonuri de masa unele... ) Link to comment
totti Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Pai Obi, tu nu vii cu plusu? Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 (edited) @Wolfman: Nu d-alea, ca sint si p-aci, nu tre' mers la Moeciu! D-alea rafinate, de Bacau! @Totti: Ah, ba da! P.S. - Nu pentru mine, pentru altii, he-he! Edited November 23, 2005 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
Wolfman Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Pai si io vin cu plusu' bre, ce ma bagi in ispita??? Mai bine zii lu' andreib sa aduca vreo doo din Iasi (unde tocmai ma aflu acum), sunt niste bunatati... Link to comment
EXE Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 (edited) se poate un autocolant si pentru mine???? Eu sunt din moeciu si am sa trec pe la voi sa va salut. Tot la pensiunea de anul trecut din iarna??? Clinciu Maria??? Edited November 23, 2005 by EXE Link to comment
Wolfman Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Poti, desigur, insa daca ne spui unde stai poate trecem noi pe la tine, ce zici??? Link to comment
alx Posted November 23, 2005 Author Share Posted November 23, 2005 toti odata... si claxonam "scurt"... Link to comment
claz Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 (edited) Nea Wolfmane, n-ai linga vinu' ala si niste moldovence? @Obi> corect se zice: "N-ai linge vinul ala si niste moldovence?". @EXE> iti aduc eu autolipicios. @all> haine groase, ca se anunta ger zdravan. Cine doreste poze de la Moeciu, sa vina dotat cu CD sau DVD blank. Maine dimineata cand ajung la Moeciu, o sa caut cazare pentru cei care nu au loc in vila mare. Numarul de camere necesare in plus, va fi cel pe care il voi gasi maine dimineata pe forum, sub linie. Pentru cei care nu vin in grup, si nu stiu cum sa ajunga la pensiune: - in Moeciu de Jos se face un drum catre munte, spre Moeciu de Sus - odata ajunsi in Moeciu de Sus, mergeti pana la capatul drumului asfaltat; asta inseamna ca ati ajuns in fata caminului cultural - din fata caminului cultural se face un drum la dreapta (Valea Bangaleasa) si un drum usor spre stanga (Valea Popii) - o luati pe drumul din dreapta, mergeti cateva sute de metri, pana cand o sa vedeti pe stanga un gater; -pensiunea Maria Clinciu este chiar peste drum de gater - pentru cei care nu stiu ce-i ala gater: sa se zgaiasca pe partea dreapta prin curti dupa un numar mare de masini Daewoo, sau dupa un grup si mai mare de cetateni in stare de ebrietate Daca nu va descurcati nici asa, bazati-va pe mine, ca nu am semnal la zapp in zona aia Glumesc... pur si simplu intrebati de pensiunea Maria Clinciu. Bafta, si sa ne vedem cu bine la Moeciu. Edited November 23, 2005 by claz Link to comment
sebian Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 (edited) - o luati pe drumul din stanga, mergeti cateva sute de metri, pana cand o sa vedeti pe stanga un gater; -pensiunea Maria Clinciu este chiar peste drum de gaterBafta, si sa ne vedem cu bine la Moeciu. Shafu', dupa umilele mele cunostinte de la bifurcatie tb sa o ia dreapta, nu stinga claz: merci, am corectat. la stanga se ajunge la pensiunea Cristina Edited November 23, 2005 by claz Link to comment
Recommended Posts