Jump to content

Intalnirea Porcului Moeciu

alx

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 10 minute si eu am ajuns, cum am intrat in judetul Braila am prins si eu aceeasi ceata ce o am si in Galati, noroc de faruri ca le-am avut bine reglate si noroc de reflexe ca s-a gasit unul ce mergea in fata mea sa puna brusc frana de ma vedeam deja la constatari pentru pupat in fund. In rest detalii pe poimaine, ca maine am drum la Bucuresti, si cu ocazia asta vad si ce consum am, caci am mers destul de lejer, doar vreo 2 varfuri de 120. Sper sa ne vedem la anul, in februarie.

Sunt si eu acasa, dupa un tur de forta la Predeal, Sinaia (Pelisor) si Cota 1400; la intoarcere cand ne pregateam sa mancam ceva in Busteni (pe la 16.30), am vazut coloana oficiala a DWC trecand spre casa, printre care Ct_zdb, Maniaku, Pepinno, Peste (parca), ca sa vezi ce mica e lumea. A fost totul super, sper ca sunteti cu totii OK si ca o sa ne vedem si la intalnirea urmatoare!

@alx: da ce ai facut la aparat ca daca ma uit in oglinda arat mai nasol ca-n poza? :)

Poze cu autorul, nimic?

Da, a fost frumos, dar mi-a parut rau ca n-am avut un sac de monezi de 100 de lei vechi la mine, ca erau foarte buni drept fise pentru binoclu. am sa stiu data viitoare, ca mai am pe acasa si n-am ce face cu ei.

Edited by laurentziu83

Noi(CT_ZDB,Zmeu si cu mine) and Maniaku am intrat in Bucuresti pe la 21:00 ca am ocolit putin prin Targoviste > :) si se pare ca a meritat ultimii 100km au fost facuti in 40min...s-a mers lejer 120-140km/h.

Edited by Alezz

"Mi casa e su casa" prieteni. Aveti lista, aveti numarul de telefon! Daca treceti prin Buftea, oricand nu ma ocoliti. Sunt pe lista si pentru bune si pentru rele... Si filtrul meu face cafea buna ;) ... sa va mai spun ca aveam si prajituri aseara ????

Sa revenim la oile noastre de Moeciu..cele de Buftea sa fie pregatite, ca nu se stie cand ne trece de-o prajiturica..ca in clubul nostru, sa fie clar, nimeni nu are tendinte de ingrasare!..poate o crestere planificata a consumului, dar asta e alta poveste..

Fiindca ne-a lipsit cronicarul(ne-am tot uitat pe cerul instelat, poate-poate l-om vedea aterizand la punct fix in curtea d-nei Clinciu, desi singurul loc mai spatios era un plafon de Santa Fee :D ), propun sa postam toti cei ce ne-am chinuit cu micii, fripturelele, berea, tuicile, vinuletul, traditionalele seminte,muzica lui @claz si multe alte cazne…fiecare o-ntmplare, o impresie..

Mie personal mi-o placut..la satisfacerea mea au contribuit :

a) talentul lui @OvidiuC de a face cumparaturi ptr popota unei armate,

b) harul lui @alx la gratar,

c) indemanarea pestoaicei-imputite la bucatarie,

d) vremea superba,

e) lanterna aprinsa sub plapumioara din camera lui @pepino care de fapt trebuia sa lumineze gratarul,

f) auzul fin al lui @tolin care mi-a depistat nu-stiu-ce valva bolnava,

g) vinul de Bacau si berea de Wolf,

h) pasii de meniarito dansati pe orice melodie de grupul de fete(in frunte cu Ovidiu) condus de Patricia lui @Wolfman,

i) talentele nebanuite ale copiilor din ziua de azi de a produce enzima Q10 - antirid;

j) pletele lui @leutu fluturate in ritm de rock si decolteul de sambata seara al @iuliei

k) sarmul d-nei @george03 care era cat pe ce sa imi inhate +-ul(noroc cu george care a tras o cascatura larga si i-a speriat),

l) sufletul mare al lui @laurentziu care ne-a carat si depozitat proviziile

m) totalul cheltuielilor

n) multe, multe altele, dar mai las si pe altii sa completeze….

M-a dezamagit separatismul gastii formate de joi seara, absenta lui @zeu de la degustarea afrodisiacelor licori, patul dublu format din 2 saltele care nu se imbinau perfect, reactiile adverse ce puteau fi date de medicamentele inghitite de @maniaku..

Va las sa continuati..sa postati poze care ati mai facut

@Ileana ...sa inteleg ca palinca aia misto adusa de mine vineri la 10.30 cand am sosit cu alx si george_03 nu ai gustat-o??????????

Mamaaaaaa ce greseala ai facut... :D

de la tine era licoarea aia care era sa ma lase fara papilele gustative?!..am gustat dintr-un pahar, afara, la gratar...am crezut ca e gin, si am tras o inghititura zdravana ..in urmatoarea secunda am crezut ca topesc gheata din curte :D

Edited by ileana

Si ce nu era misto ...?Pana si eu care eram obisnuit cu "rocket fuel" cum ii zice un amic englez m-am ametit bine in seara aia ...deh ...obosit ...beut cam mult din ea...+ 2-3 beri + neste vin ...aia fuse

La 3 cand m-am retras am faut o declaratie de dragoste wc-ului , da' dupa aia m-am pus pe picioareprin variant cui pe cui se scoate.

Palinca aia a fost... :twisted: ...dementiala...mi-a mers la sufletel.

Am ramas impresionat de gustul gratarelor facute de Alx Si de Ovidiuc, gustul de tuica cu red bul, de Dj-ul care se ascunde in Claz, de tineretea Ileanei, de rezistenta in conditii de "stres" a lui Totti, de marinimia lui Peste "sa-ti traiasca muzica si masina, bun whisky ai avut :D ", de Tigrutza care a inventat un sport national...trecutul pe sub masa sa nu mai deranjezi lumea, de Maniacu'...care citez "nu e atat de rau pe cat pare"- se pare ca a fost un razboi de scurta durata, de Pep care se vede ca nu este numai doctor in masini ci este si un bun petrecaret, de grupul de duminica seara cu care ne apucasem sa vorbim despre Libia, Dubai si Bulgaria :D (era DC8) - (scuze baieti dar prea multe nume noi pt 2 zile), si de restul gastii cu care m-am simtit exceptional. Abia astept data viitoare.

1. da, palinca te facea demential...

2. tuica cu redbull? Unde???

3. ce whiskey a avut peste?

4. grupul era de sambata seara... nu duminica seara...

intrebarile sunt bile negre de care vor trebui a se spala respectivii data viitoare astfel incat sa nu mai fiu nevoit sa intreb...

breeee...pestoaica nu stie nici cum arata detergentul de vase!dar eu o apreciez..a recunoscut cinstit ca nu se descurca la bucatarie...mcoaja ta chiar e maestra la aranjat mese festive...si a avut ceva de furca avand in vedere ca vesela a fost de plastic biodegradabil :D

Edited by ileana

@leutzu Pai vezi , DC10 din cate stiu eu e reactor!Iata specificatiile

No. Of Engines: 3

Aircraft Type: Jet

Passenger Capacity (Max): 290

Passenger Capacity (Min): 237

Range (in Miles): 6,350

Cruising Speed (MPH): 608

Payload Capacity (in Lbs): 98,490

Wingspan: 155

Length: 182

Height: 57

Takeoff Weight (in Lbs): 430,000

Body Type: widebody

Cabin Type: pressurized

Ok , am avut dreptate :banana:

@alx , referitor la treaba cu zilele , e inca sub influenta momentului ! :) )

Edited by body
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...